Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

amatörce bir dergi kapağı

muammer koc

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar bi dergi çalışmam var onun için kapak yaptım ama eleştirilerinizi bekliyorum...

Benzer konular

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
bence hiçde amatörce değil şık bir çalışma olmuş kendine haksızlık etmemelisin başarılar...

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
sayı ay ve yılı yukarlara biryere taşınırsa oldukça başarılı bencede kendınıze inanın ve haksızlık etmeyin...

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
Genelde dergi ile uğraşan biriyim.. Amatör birine göre iyi bi çalışma, arkadaşın dediği qibi tarihi üste alırsan daha iyi olabilir.. Arka zemin senin eserinse onun icinde ayrı olarak tebrik ediyorum.. Işık war :) İyi çalışmalar..

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
çok şık bir çalışma olmuş emeğinize sağlık ama adres konusunda arkadaşlarla hemfikirim...

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Genelde dergi ile uğraşan biriyim.. Amatör birine göre iyi bi çalışma, arkadaşın dediği qibi tarihi üste alırsan daha iyi olabilir.. Arka zemin senin eserinse onun icinde ayrı olarak tebrik ediyorum.. Işık war :) İyi çalışmalar..

Arkadaşlara katılıyorum, logo oldukça başarılı, belki alternatif renkler uygulanabilir, dergi bilgileri yukarıya alınmalı... Tebrikler

Not: w, x, q gibi harfler alfabemizde yok, v Türkçe için yeterli bir harftir. Lütfen Türkçeyi katletmeyin...

muammer koc

🌱Yeni Üye🌱

Mescid-i Aksa ve diğer fotoğraflar hariç diğer çalışmalar bana ait...

Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Allah Razı olsun...

tarih ve sayı kısmı benimde orda hoşuma gitmedi ama derginin önceki sayılarında hep böyle kullanmışlar ve benden burada olmasını istiyorlar maalesef bende müşteri haklıdır diyorum... :)

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
Mescid-i Aksa ile, Kubbet-üs Sahra'yı karıştırmamanı tavsiye ederim. Paratonerlerini incelersen farkedersin.

muammer koc

🌱Yeni Üye🌱
Mescid-i Aksa ile, Kubbet-üs Sahra'yı karıştırmamanı tavsiye ederim. Paratonerlerini incelersen farkedersin.

bunun farkındayım... ve burası Mescid-i Aksa...

Teşekkür ederim..

bu arada logo tasarımı bana ait değil, önceden çıkan bi dergi olduğu için

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
000mescidiaksajx6.jpg

Bu Mescid-i Aksa kubbenin en üstünde bulunan yuvarlağı çıkmamış senin çalışmanda.

mescidiaksa200604151600ce3.jpg

Bu da Mescid-i Aksa ile Kubbet-üs Sahra arasındaki farkı gösteren bir resim...

Yani, Koyu ve mat renk olan Mescid-i Aksa ve kubbenin en üstü yuvarlaktır. Kubbet-üs Sahra ise Kubbesi parlaktır ve kubbenin en üstü sivridir. Artı, Mescid-i Aksada Kubbe direk tavana yapışıktır. Kubbet-üs Aksa'da ise Tavan ile Kubbe arasında Pencereli bir kat daha vardır. Çalışmanda kullandığın resim daha çok Kubbet-üs Aksa'ya benziyor. Bunu özellikle belirtiyorum çünkü sende benim kadar iyi biliyorsundur, İslam aleminin bu iki kutsal mekanın birbirine karıştırılmasındaki hassasiyetini... Saygılar...

CROSSROADS

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selam... amatörce sınırlarını zorlayan bir çalışma olduğu kesin... ancak bence fazla yoğunlaştırılmış daha sade daha anlaşılır olabilir... yorumların aksine tarih sayı yıl kısmının aşağıda iyi durduğu fikrindeyim... daha ayrıntıya girersek, renk seçimleri gayet başarılı... derginin içeriğini bilmiyorum ama anladığım kadarıyla, logo içeriği destekliyor karakter seçimi güzel... tebrikler...

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
ADAMINBiri konu takibinden dolayı tebrik ederim.. :)
Sanki bu arkadaşda mescid-i aksa'yı kullanmış ama ışıklandırmada yuvarlak yok olmuş qibi qeldi bilmiyorum dikkat edince orda bi yuwarlak warmış qibi gelio inceden :) yada yuwarlak hayal ediorum ondan öle gelio :)