Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Amatörce yaptığım internet reklamı

Mehmet KIYMIK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
mehmetkiymik.com
Eskiden kendi firmam için yaptığım internet reklam uygulaması grafiği yorumlarınıza sunarım:)
oyun.jpg

Benzer konular

MagiC_She58

🏆Pro Tasarımcı🏆
değişik bi yaklaşım..paylaşım için teşekkürler
kolay gelsn :)

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
bu işinizi görünce bir önceki konunuzla yaratmaya çalıştığınız polemiği oldukça yersiz buluyor, benim gibi açılan her konuyu ciddiye alıp üzerine yorum yapan insanları düşürdüğünüz durumdan dolayı kırıldığımı belirtiyorum. Eklediğiniz işleri paylaşma nedeninizle ilgili düştüğüm hayal kırıklığı sebebiyle işlerinize yorum yapmama hakkımı kullanacağım ve bunlar size sarfettiğim son kelimelerdir. Yolunuz açık olsun...

Mehmet KIYMIK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
mehmetkiymik.com
bu işinizi görünce bir önceki konunuzla yaratmaya çalıştığınız polemiği oldukça yersiz buluyor, benim gibi açılan her konuyu ciddiye alıp üzerine yorum yapan insanları düşürdüğünüz durumdan dolayı kırıldığımı belirtiyorum. Eklediğiniz işleri paylaşma nedeninizle ilgili düştüğüm hayal kırıklığı sebebiyle işlerinize yorum yapmama hakkımı kullanacağım ve bunlar size sarfettiğim son kelimelerdir. Yolunuz açık olsun...

Doleris:) haklısın ama affedilme şansım yokmu? aslında o yaptığım hareketin bir anlamı vardı bunu şu anda sana veya burdaki kırıcı olduğum arkadaşlara anlatamam ve senin gibi iyi ve tatlı bir yorumcuyuda kaybetmek istemem açıkçası:)