Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Anma Toplantısı Davetiye ve Zarf Çalışması

brrk

🌱Yeni Üye🌱
Tarih bölümü olduğu için mi ferman kağıdı gibi bir kağıt seçtiniz? Bence üstteki güzel olmuş dokuyu siz mi elde ettiniz?

sare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
twitter.com
Merhaba;
ferman kağıdından çok yıpranmış bir kağıt havası yaratmaya çalıştım tarih bölümü olduğu için. Olan doku üzerinden oynamalar yaptım. Teşekkürler...

elifex

🌟Usta Tasarımcı🌟
emeğinize sağlık...

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Merhaba;
ferman kağıdından çok yıpranmış bir kağıt havası yaratmaya çalıştım tarih bölümü olduğu için. Olan doku üzerinden oynamalar yaptım. Teşekkürler...

Yazıları da fermana uydursaydın bari...
Kurtulun şu artık sürekli kullanılan fontlardan.
Emeğine sağlık​

sare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
twitter.com

Yazıları da fermana uydursaydın bari...
Kurtulun şu artık sürekli kullanılan fontlardan.
Emeğine sağlık​

Yukarıda yazdım ama anlaşılmamış:) Tekrarlamakta sakınca görmedim:) Ferman söz konusu bile değil orada. Dediğim gibi eski bir kağıt havasından başka hiç birşey yok orada. Brrk arkadaşımızın yorumu ferman olduğu doğrultusundaydı ben değil dedim. Yazdığımı tekrar okumanızda yarar var bence. Sağolun vakit ayırdığınız için teşekkürler...

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Fermana benzemiş ama berrk arkadaşımız haklı ama sen çok güzel bir çalışmayı yarım bırakma yazı karakterini el yazısına yakın ve kahverengi yap:)
Başarılar

sare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
twitter.com
Fermana benzemiş ama berrk arkadaşımız haklı ama sen çok güzel bir çalışmayı yarım bırakma yazı karakterini el yazısına yakın ve kahverengi yap:)
Başarılar

Fermana benzemediğini hala şiddetle savunuyorum. Ferman başka birşey:) Sağolun yorumunuz için çok teşekkür ederim...