Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba; ferman kağıdından çok yıpranmış bir kağıt havası yaratmaya çalıştım tarih bölümü olduğu için. Olan doku üzerinden oynamalar yaptım. Teşekkürler...
Merhaba; ferman kağıdından çok yıpranmış bir kağıt havası yaratmaya çalıştım tarih bölümü olduğu için. Olan doku üzerinden oynamalar yaptım. Teşekkürler...
Yukarıda yazdım ama anlaşılmamış Tekrarlamakta sakınca görmedim Ferman söz konusu bile değil orada. Dediğim gibi eski bir kağıt havasından başka hiç birşey yok orada. Brrk arkadaşımızın yorumu ferman olduğu doğrultusundaydı ben değil dedim. Yazdığımı tekrar okumanızda yarar var bence. Sağolun vakit ayırdığınız için teşekkürler...
Fermana benzemiş ama berrk arkadaşımız haklı ama sen çok güzel bir çalışmayı yarım bırakma yazı karakterini el yazısına yakın ve kahverengi yap Başarılar
Fermana benzemiş ama berrk arkadaşımız haklı ama sen çok güzel bir çalışmayı yarım bırakma yazı karakterini el yazısına yakın ve kahverengi yap Başarılar