Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Antalya'da İş Arıyorum...

sercan_90

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sercandulger.com
Şu an Burdur / Bucak da Bilgisayar Programcılığı Okumaktayım.. Antalya / Korkutelin de oturuyorum ve 3 yılı aşkındır grafik tasarımı ile uğraşmaktayım. Bu sene okul bittiği için kendime Antalya Merkezde iş aramaktayım.

Kullandığım Programlar ;

Photoshop (Çok İyi)
Dreamweaver (Orta)
3ds Max (Orta)
Autocad (iyi)
Flash (iyi)
Illustrator (İyi)

Ayrıca Geçen sene yaz sezonunda Korkuteli de bir gazetenin Reklamlarını ve Dergisinin Tasarımını Hazırladım.
Referans Konusunda P.M. den ulaşabilirsiniz.

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma:

• Genel forum kuralları, İş arayan ve İşveren bölümleri içersindeki konularda da geçerlidir.
  • Lütfen ilanda istenilen özelliklerde iseniz mesaj yazınız. İlanla alakasız mesajlar haber verilmeksizin silinecektir.
  • Sitemizin kurallarınca ilanlarınıza kesinlikle, msn adresi, e-mail adresi, internet adresi, adres ve telefon bırakmayınız.
  • Sizlere P.M. (Özel Mesaj) yolu ile ulaşılacaktır.
  • Daha önce açılmışbir ilanınız varsa ikinci bir ilan açmayınız.

Grafiker arkadaşlar ya da işverenler:

Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz.

Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz.

İş arayanlar için örnek:

— Yaşadığınız şehir:
— Kullandığınız programları ve seviyeleri:
— İş deneyimi ve içeriği:
— Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız:
—Kendiniz hakkında açıklama:

İşverenler için örnek:

— Firma ismi:
— Çalışma şartları:
— Aranılan kişinin özellikleri:
— İşin mahiyeti:

Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

grafikerler.net yönetimi

sercan_90

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sercandulger.com
Şu an Burdur / Bucak da Bilgisayar Programcılığı Okumaktayım.. Antalya / Korkutelin de oturuyorum ve 3 yılı aşkındır grafik tasarımı ile uğraşmaktayım. Bu sene okul bittiği için kendime Antalya Merkezde iş aramaktayım.

Kullandığım Programlar ;

Photoshop (Çok İyi)
Dreamweaver (Orta)
3ds Max (Orta)
Autocad (iyi)
Flash (iyi)
Illustrator (İyi)

Ayrıca Geçen sene yaz sezonunda Korkuteli de bir gazetenin Reklamlarını ve Dergisinin Tasarımını Hazırladım.
Referans Konusunda P.M. den ulaşabilirsiniz.

sercan_90

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sercandulger.com
Merhaba;

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Hikmet T. M.Y.O. Bilgisayar programcılığı bölümü mezunuyum.. Şuan Akdeniz Üniversitesinde staj yapmaktayım. Bitmesinede 1 Hafta kadar bir süre kaldı.. Grafik tasarım konusunda 3 yıllık deneyimim ile beraber üniversitede yapmış olduğum çalısmalar ve 2 yıl yaz sezonları yerel gazetede reklam tasarımları,kurumsal kimlik tasarımları, afiş, brşür, insort gibi tasarımlar yaptım.Web Tasarım, Modelleme veya Reklam ile ilgili şirketler tercihimdir..
İlginize Teşekkürler..

Bildiğim Programlar;

3DsMax,Vray, Photoshop , İllustrator, Flash, Dreamweaver, Corel,Autocad gibi programlar kullanmaktayım..

sercan_90

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sercandulger.com
Antalyada iş arıyorum..

Merhaba;

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Hikmet T. M.Y.O. Bilgisayar programcılığı bölümü mezunuyum.. Şuan Akdeniz Üniversitesinde staj yapmaktayım. Bitmesinede 1 Hafta kadar bir süre kaldı.. Grafik tasarım konusunda 3 yıllık deneyimim ile beraber üniversitede yapmış olduğum çalısmalar ve 2 yıl yaz sezonları yerel gazetede reklam tasarımları,kurumsal kimlik tasarımları, afiş, brşür, insort gibi tasarımlar yaptım.Web Tasarım, Modelleme veya Reklam ile ilgili şirketler tercihimdir..
İlginize Teşekkürler..

Bildiğim Programlar;

3DsMax,Vray, Photoshop , İllustrator, Flash, Dreamweaver, Corel,Autocad, Css gibi programlar kullanmaktayım..

sercan_90

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sercandulger.com
Merhaba;

İlginize Teşekkürler..

Bildiğim Programlar;

3DsMax,Vray, Photoshop , İllustrator, Flash, Dreamweaver, Corel,Autocad, Css gibi programlar kullanmaktayım..

sercan_90

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sercandulger.com
Merhaba;

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Hikmet T. M.Y.O. Bilgisayar programcılığı bölümü mezunuyum..Grafik tasarım konusunda 3 yıllık deneyimim ile beraber üniversitede yapmış olduğum çalısmalar ve 2 yıl yaz sezonları yerel gazetede reklam tasarımları,kurumsal kimlik tasarımları, afiş, brşür, insort gibi tasarımlar yaptım.Web Tasarım, Modelleme veya Reklam ile ilgili şirketler tercihimdir..Referanslar isteyene gönderilecektir.
İlginize Teşekkürler..

Bildiğim Programlar;

kimene07

🌱Yeni Üye🌱
Halen iş arıyorsanız lütfen bana ulaşın zafer_beytas gerisi hotmail olarak devam ediyor

sercan_90

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sercandulger.com
Merhaba;

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Hikmet T. M.Y.O. Bilgisayar programcılığı bölümü mezunuyum..Akdeniz Üniversitesinde stajımı yaptım. Grafik tasarım konusunda 3 yıllık deneyimim ile beraber üniversitede yapmış olduğum çalısmalar ve 2 yıl yaz sezonları yerel gazetede reklam tasarımları,kurumsal kimlik tasarımları, afiş, broşür, insert gibi tasarımlar yaptım.Web Tasarım, Modelleme veya Reklam ile ilgili şirketler tercihimdir..Referanslar isteyene gönderilecektir.
İlginize Teşekkürler..

Bildiğim Programlar;

sercan_90

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sercandulger.com
Merhaba;

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Hikmet T. M.Y.O. Bilgisayar programcılığı bölümü mezunuyum..Akdeniz Üniversitesinde stajımı yaptım. Grafik tasarım konusunda 3 yıllık deneyimim ile beraber üniversitede yapmış olduğum çalısmalar ve 2 yıl yaz sezonları yerel gazetede reklam tasarımları,kurumsal kimlik tasarımları, afiş, broşür, insert gibi tasarımlar yaptım.Web Tasarım, ajans veya Reklam ile ilgili şirketler tercihimdir..Referanslar isteyene gönderilecektir.
İlginize Teşekkürler..

Bildiğim Programlar;

ygtmaster

🏅Acemi Tasarımcı🏅

Kullandığım Programlar ;

Photoshop (Çok İyi)
Dreamweaver (Orta)
3ds Max (Orta)
Autocad (iyi)
Flash (iyi)
Illustrator (İyi)

Selam ben istanbuldayım bazen işlerimin sebebiyle çizim işlerini yetiştiremiyorum reklam tabela dekor işleri yapıyorum taranmış logo vektörele çevirme işleri, logo tasarımı, tabela tasarımı mağaza çizimleri desen çalışmaları fuar stand çizimlerinde dışardan yardımcı olabilecek kişiler arıyorum , çalışma şekli tamamen online olur ödemede hesaba havale yaparım .. yigitemail h0tmail.c0m