Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Arda Photography Logo tasarımı

byatalay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ardajo0.jpg

Yakın bir dostuma çalıştığım kendisine özel bir çalışma. Kendisi Profesyonel fotoğrafçıdır, benden bir logo istedi ortaya bu logo çıktı. Beğeni ve önerilerinize sunuyorum arkadaşlar.

Son düzenleme:

Benzer konular

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Bir önceki logo çalışmanızdada yine aynı hatayı yapmıştınız.
Yeni konu açarken iki kere konu açıyorsunuz.
Acil olarak forum kuralları ve foruma resim yüklemek konusuna göz gezdiriniz. Aksi halde yöneticileri meşkul ettiğiniz için uygulama yapılabilir ve uyarı alabilirsiniz.
Ayrıca koyduğunuz logolar güzel ancak açıklamaları yok bu şirketler ne şirketleri ? Logonun altında biraz hem logodan hemde şirketten bahsetseniz işin kurumsallığı hakkındada yorum yapabilecek bir çok arkadaşımız mevcut. Ancak siz bu şekilde sadece logo yu konu olarak açarsanız insanlar sizin görsellerinize biraz az yorum yapacaklardır. Bilgi her zaman için iyidir.

Saygılarımla...

byatalay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Önceden show a tıklanmıyordu onu atlıyormuşum. Bundan sonra öyle olmaz merak etmeyin sayın Gökhan Tekin.

oBİwAN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hurriyetmatbaasi.com.tr
arakadaşım gayet güzel ve sade olmuş eline sağlık ama bir kaç yere takıldım ben...
D harfi uzaktan bakılınca O gibi görünebilir yani bazıları ARDA değilde AROA gibi okuyabilir ayrıca altta kullandığın PHOTOGRAPHY biraz ince kalmış logo küçülünce baskıda içi dolar okunmaz buda hiç hoş olmaz... film şeridini kullanış biçim gayet hoş olmuş tekrar ellerine sağlık...

byatalay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arakadaşım gayet güzel ve sade olmuş eline sağlık ama bir kaç yere takıldım ben...
D harfi uzaktan bakılınca O gibi görünebilir yani bazıları ARDA değilde AROA gibi okuyabilir ayrıca altta kullandığın PHOTOGRAPHY biraz ince kalmış logo küçülünce baskıda içi dolar okunmaz buda hiç hoş olmaz... film şeridini kullanış biçim gayet hoş olmuş tekrar ellerine sağlık...

Teknik olarak söylediklerin doğru alttaki şeridi arkadaşım kullanmayacak.

smadj

🏅Acemi Tasarımcı🏅
emeğine sağlık çok güzel olmuş alkışlıyorum sade ve estetik

djmatrak

🌟Usta Tasarımcı🌟
fotoğrafdan çok film şirketi logosunu anımsatıyor :)
eline sağlık güzel olmuş

hbA

🌱Yeni Üye🌱
ardajo0.jpg

Yakın bir dostuma çalıştığım kendisine özel bir çalışma. Kendisi Profesyonel fotoğrafçıdır, benden bir logo istedi ortaya bu logo çıktı. Beğeni ve önerilerinize sunuyorum arkadaşlar.

Çok sağlam bi logo çıkarmışsın eline sağlık hatta sırf o logo sayesinde bi çok iş alabilirsin:) ama tavsiye sadece o fim şeridini kaldır başka bişe çıkar ortaya, örneğin fotoğraf düzenleyicisi kralı kimdir photoshop onun tüyünü kullanabilirsin örneğin ama tüyde kalmadı ki:D bulacaksın bişe kolay gelsin ;)

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Tipografin çok yerinde ve güzel olmuş. Belki şu degrade (geçiş) baskı ortamında zorluk çıkarabilri ama okadar olacak. film şeridinin boyut çalışması hoş ama diğer arkadaşlarında dediği gibi acaba başka bir objemi bulsan mesela objektif :D..

Eline sağlık.

byatalay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bildiğiniz gibi birçok obje kullanılarak çok iyi işler çıkabilir. Ben negatifi tercih ettim. Hem bu karaktere uygun hemde prodüksiyon logosu olarak da kullanılabilir. Biz biraz geniş düşündük. Sakın yanlış anlamayın sizlere dar düşündünüz demedim. :) Yorumlara teşekkür...

berglakin

♾️Grafik Gurusu♾️
gayet guzel olmus emegınıze saglık.negatıfde cok şık duruyo

Kazak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence illa bir obje kullanmak şart değil. kullanılacaksa da küçültüldüğü zaman belli olabilecek, kafa karıştırmayacak birşey olsun. film şeridi de zaten fotoğraftan daha çok sinema sektörüne göndermesi olan bir obje. ama illa kullanılacaksa büyültülsün ve tipografinin dışında ama kopmadan yeri değiştirilsin derim.

byatalay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence illa bir obje kullanmak şart değil. kullanılacaksa da küçültüldüğü zaman belli olabilecek, kafa karıştırmayacak birşey olsun. film şeridi de zaten fotoğraftan daha çok sinema sektörüne göndermesi olan bir obje. ama illa kullanılacaksa büyültülsün ve tipografinin dışında ama kopmadan yeri değiştirilsin derim.

Bir önceki yazımda geniş düşündüğümüzü (yani prodüksiyon şirketi olabilir) belirtmiştim herhalde görmedin. Film şeridi değil o NEGATİF. Oda fotoğrafçılıkta kaldırıldıysa, artık kullanılmıyorsa benim haberim yok kusura bakma.