shedesign
👑Efsanevi Grafiker👑
Merhaba sevgili adminlerim, moderatörlerim, sorumlularım, arı üyelerim, arı üye adaylarım
forumda arı gibi çalışanları ödüllendirmek için kurmuş olduğunuz arı üyelik sistemi gerçekten telvik edici bir çalışma bundan dolayı sizi hem kutlar hem teşekkür ederim.. Ancak arı üyelik avantajları sanki biraz az gibi
:angel:
hani şu online mesajlaşma satırımız vardı sayfanın en altında yaklaşık bir hafta on gündür yok o maalesef nereye gitmiş bilmiyorum
söyleyeceğim başka aslında...
Aslında bir rica... Diğer arıların da bana katılacagına ınanıyorum...
Ricam şu ki; özel üyelere özel "özel üyelik sohbet" konusu bulunmakta.. Genel üyelerimizinde "Bla Bla Bla" sı var... Biz de arılar olarak "arı üyelik sohbet" bölümümüz olsun desek bize kulak verir misiniz acaba?? Arıların bana destek çıkmasını adminlerimin de kulak vermesini rica ediyorum... İyi forumlar
hani şu online mesajlaşma satırımız vardı sayfanın en altında yaklaşık bir hafta on gündür yok o maalesef nereye gitmiş bilmiyorum
Aslında bir rica... Diğer arıların da bana katılacagına ınanıyorum...
Ricam şu ki; özel üyelere özel "özel üyelik sohbet" konusu bulunmakta.. Genel üyelerimizinde "Bla Bla Bla" sı var... Biz de arılar olarak "arı üyelik sohbet" bölümümüz olsun desek bize kulak verir misiniz acaba?? Arıların bana destek çıkmasını adminlerimin de kulak vermesini rica ediyorum... İyi forumlar