SHGİPTAR
🌟Usta Tasarımcı🌟
Eklemeyi becerebilecekmiyim bilmiyorum ama artpronun Paint style mapped picture kısmı ile ilgili bir sorum var.
Photoshop ta düz olarak çalışılan bir tiff illüstrede aynı düzlükle sayfaya yerleştiriliyor.Herhangi bir oynama yapılmadan (ölçü,açı vs.değiştirilmeden)çalışılıp pdf olarak kaydediliyor.
Artproda İmport edilen iş yine rezülasyonlar aynen korunarak alınıyor.
Sonra Paint style penceresinde tiff i seçip baktığımızda Shear 180 görünüyor
Halbuki yerleştirme aşamasında böyle bişey yapılmamıştı.
Şimdi neden acaba düz görmem gereken resmi 180 ters görüyorum
Sebebini ben bulamadım tüm aramalarıma rağmen.
Sonrasında resmi değiştirme yapamayacağım için önemli bir sorun bu
Cevaplar için şimdiden teşekkürler
Beceremedim
Konular cavaplanmayınca yani devam etmedikçe geride kalıyo bu konuyu öne çekmek istedim geride kaldığı için görülemeyeceğini düşündüm bir şans daha vereyim dedim.
Özellikle Artprocular için diyorumki: Cevaplayamayabilirsiniz sorumu ama en azından fikirlerinizi söyleyebilirsiniz tartışarak doğru yolu bulmaya çalışırız
Hadi bakalım
flood yasak
Photoshop ta düz olarak çalışılan bir tiff illüstrede aynı düzlükle sayfaya yerleştiriliyor.Herhangi bir oynama yapılmadan (ölçü,açı vs.değiştirilmeden)çalışılıp pdf olarak kaydediliyor.
Artproda İmport edilen iş yine rezülasyonlar aynen korunarak alınıyor.
Sonra Paint style penceresinde tiff i seçip baktığımızda Shear 180 görünüyor
Halbuki yerleştirme aşamasında böyle bişey yapılmamıştı.
Şimdi neden acaba düz görmem gereken resmi 180 ters görüyorum
Sebebini ben bulamadım tüm aramalarıma rağmen.
Sonrasında resmi değiştirme yapamayacağım için önemli bir sorun bu
Cevaplar için şimdiden teşekkürler
Beceremedim
Konular cavaplanmayınca yani devam etmedikçe geride kalıyo bu konuyu öne çekmek istedim geride kaldığı için görülemeyeceğini düşündüm bir şans daha vereyim dedim.
Özellikle Artprocular için diyorumki: Cevaplayamayabilirsiniz sorumu ama en azından fikirlerinizi söyleyebilirsiniz tartışarak doğru yolu bulmaya çalışırız
Hadi bakalım
flood yasak
Moderatör tarafında düzenlendi: