Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Aşk Mevsimleri Kitap kapağı

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
14x20 bir kitap kapağı arka planı harmanlama kipleri ve farklı görseller kullanarak fotoşopta hazırladım geri kalanı illustratörde yaptım. İçinde denemelerin bulunduğu biraz felsefik, tasavuf aşk karamsarlık barındıran bi kitap. Bana bir şeyler eksik gibi geldi ama bilemiyorum tıkandım.
Görüşlerinizi bekliyorum.

Benzer konular

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
emeğine sağlık gri şeridi flu yapıp ceminide görsek nasıl olur acaba die düşünmedim değil ama genelinde güzel

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
emeğine sağlık gri şeridi flu yapıp ceminide görsek nasıl olur acaba die düşünmedim değil ama genelinde güzel

Böyle zeminlerde transparan kullanınca biraz kirli duruyor. İsim istediğim kadar öne çıkmıyor. O yüzden böyle yaptım. Yorumun için sağol.

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Öncelikle elinize sağlık. Çalışmaya gelince kullanmış olduğunuz gül görselini bordo renginde kullanırsanız daha hoş gözükecek sanki. Onun dışında benim gözüme batan birşey olmadı. Saygılar.

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
ellerinize saglık güzel olmuş.İsim bence alt fondan dolayı öne çıkmıyor mesela daha farklı bir renk yapabilirsin.

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yorumlar için sağolun sizce kapakla kitap ismi uyumlumu peki. Ama ilk mesajımdaki kitap içeriğinide hesaba alın.

enesduran

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
alttaki g harfi yanındaki yazılara göre çok büyük kalmış birde Yunus PARLAR arkadaşımızın dediği gibi gülleri bordo yapsan daha güzel olur bence

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
eline saglik güzel olmus sadece gül resmi daha canli olabilirmi diye düsündüm birde ark sayfada transparan zeminin alt kısmını biraz daha kisip alt ve üstte esit bosluk biraksan göze batmaz

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
alttaki g harfi yanındaki yazılara göre çok büyük kalmış birde Yunus PARLAR arkadaşımızın dediği gibi gülleri bordo yapsan daha güzel olur bence

G harfi adı grafikas olan ajansımızın logosunun bir parçası gerisi biraz küçük olduğundan jpegde net çıkmamış.

Birde gri zemini siyah denedim ama zemindeki sarı tonlarla birlikte aşırı karamsar durdu.

Arka kapaktaki yazıyıda orj yazı gelince değiştiricem zemini ona göre kurguluycam tekrar.

freediz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sırttaki yazıları 180° döndürürseniz daha iyi olacak gibi emeğinize sağlık

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
sırttaki yazıları 180° döndürürseniz daha iyi olacak gibi emeğinize sağlık

Kitaplar yatay durduğu zaman böyle okuması daha iyi olacaktır. Sırta isim nasıl yazılmalı konusunun tartışması çok yapıldı. Zamanında çalıştığım ajans ve yayınevlerindede hep öyle yaptık. Kitapcılarda gördüğüm tüm kitapların sırtı böyle yapılıyor. Bencede doğrusu bu yani.
Kolay gelsin.

serhendi

🌟Usta Tasarımcı🌟
aşk mevsimleri

kapağı görünce hüzünlendim birden... renk tonları falan hüzünlenme bakımından güzel çalışma fakat aşk hüzünlenmekmidir simdi bunu düşünüyorum.. acaba ben aşıkken hep hüzünlü mü olurdum.. neden aşka hep hüzünlü çalışmalar yapıyoruz.. cıvıl cıvıl çalışmalar görmek istiyorum artık..
emeğine sağlık güzel çalışma renkler birbiriyle uyumlu... tekrar emeğine sağlık (hüzünlendim yine :)