Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Aslanlı yol

Guapa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gizemaslanoperaia5.jpg

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
çalışma güzel görünüyor, renkler güzel olmuş ellerinize sağlık yalnız iki şey dikkatimi çekti...

ilk olarak gerçekleştirilecek olan yazısındaki olan kelimesini alt satıra ayırınca biraz okunurken bozukluk yaratıyor.

Aslanlıyol yazısının Aslanlı Yol olarak ayrı yazılması gerekmez mi?

Guapa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teleset çok teşekkür ederiim yorumun için, bunu bir üniversite öğrencisine yapmıştım vizeleri için çok geç bir saatti bu bir bahane olmamalı elbette ama şuan kendime gülüyorum ne sebeple aslanlıyol yazısını ayrı yazmadım cevabını bende bulamadım:)(anlamadıgım 2. soru öğrenci iyi bir not aldı hocalarda mı anlamadı acaba:)

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆
Vektörleri biraz daha geriye atıp zemine gömebilirmişsiniz.. O zaman daha iyi olurdu birde aslanlıyol yazısı daha kırık bir siyah ve gölgesiz olabilirdi ayrıca çok tepede kalmış... Biraz daha üzerinde çalışsaydınız iyi bir çalışma çıkardı diye düşünüyorum yinede ellerinize sağlık..

sedhat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ayrıca gerçekleştirilecek değil "gerçekleştirilecek" olması gerekir bence bu da benim dikkatimi çekti.çalışma güzel olmuş elinizie sağlık

graffix

🌟Usta Tasarımcı🌟
Fontlar üstten alta doğru küçülüyormu benmi yanlış görüyorum yoksa

Guapa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sedhat ne yazmak istediğini anlayamadım , graffix evt yazılar aşağı doğru küçülüyor, arkadaşlar fikir ve yorumlarınızı takip ediyorum teşekkürler:)

N/A6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Renk uyumunu çok güzel. Kısa bir sürede hazrılanmasına rağmen güzel bir çalışma. Elinize sağlık.

Guapa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkür ederim:)

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
çok güzel arkadaşım ellerine saglık

dennisco

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Afiş cok hos yumuşak..Göz tırmalayan hiçbir yer yok..bu kenardakı desenlerı nerden buluyorsunz biri yardımcı olabılırmı ?