Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ateşli reklamlar hazırlama :)

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
- İlk olarak boş bir belge açıyoruz. ortalama ölçüler 1920x1200 px olabilir. Arkaplanı siyah yapıyoruz. tabiki isteğe bağlı fakat siyahta daha iyi bir görüntü elde ederiz..

step1d.jpg

- Yeni bir layer açıyoruz ve Filter> Render> Clouds uyguluyoruz.

step2p.jpg

- Açıtğımız layerin üstüne Blend Mode'u açıp Color Dodge uyguluyoruz.

step3y.jpg

- Silgi Aracı (E) ile opacitysini düşürerek düzenli yumuşak bir fırçayla fazlalıkları siliyoruz.

step4a.jpg

- Logoyu çizip Layer> Layer Styles> Outer Glow kullanarak ayarlarını aşağıdaki gibi yapıp parlak bir logo oluşturuyoruz.

step5n.jpg

- Aşağıdaki görüntüyü kısmen kullanıyoruz. resmi buradan indirebilirsiniz.

Sparks.JPG

- Resmin kullanacağımız kısmını kesip boyutlantırıyoruz. CTRL+ T ile.

step7wh.jpg

- Image> Adjustments> Levels menüsünden biraz siyahını arttırıyoruz.

step8q.jpg

- Edit> Transform> Warp menüsünden daha fazla eğim veriyoruz.

step9k.jpg

- Image> Adjustments> Hue ve Saturation ile rengini biraz değiştirebilirsiniz.

step10yl.jpg

step11o.jpg

-Orjinal resmin bir parçasını daha kopyalayıp aynı işlemleri diğer tarafa da yapıyoruz.

step12x.jpg

- Başka kıvılcımlar kesip arkasına da serpiştirebiliriz.

step13w.jpg

- Arkaya yıldızlı bir gökyüzü resmi ekleyebilirsiniz veya hazır brushla yapabilirsiniz.

step14.jpg

Ve işlem tamamlandı :)
Sizlerde yapıp bizlerle paylaşabilirsiniz başarılar dilerim :)

Benzer konular

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Çok güzel bir paylaşım olmuş . Elinize sağlık.

Denemeye çalıştım. Şu kısımda takıldım:

"Açıtğımız layerin üstüne Blend Mode'u açıp Color Dodge uyguluyoruz." kısmını anlayamadım. :(
2. adımda Clouds kısmını yapıyorum. Sonra neye Color dodge veriyoruz? Yaptığımız o clouds filtreli katmana mı? Ona yapınca simsiyah oluyor benimki? Renk paletinde artalan ve arkaplan rengiyle mi alakalı? Bir de nasıl kırmızı tonu oldu? Orada yazılmamış bir uygulama mı var,yoksa color dodge ile ilgili bir şey mi? Çok soru sordum sanki. :D Cevabınızı alınca tekrar uygulamaya çalışacağım. :) Teşekkürler.

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Çok güzel bir paylaşım olmuş . Elinize sağlık.

Denemeye çalıştım. Şu kısımda takıldım:

"Açıtğımız layerin üstüne Blend Mode'u açıp Color Dodge uyguluyoruz." kısmını anlayamadım. :(
2. adımda Clouds kısmını yapıyorum. Sonra neye Color dodge veriyoruz? Yaptığımız o clouds filtreli katmana mı? Ona yapınca simsiyah oluyor benimki? Renk paletinde artalan ve arkaplan rengiyle mi alakalı? Bir de nasıl kırmızı tonu oldu? Orada yazılmamış bir uygulama mı var,yoksa color dodge ile ilgili bir şey mi? Çok soru sordum sanki. :D Cevabınızı alınca tekrar uygulamaya çalışacağım. :) Teşekkürler.

Yeterki faydam olsun amaç zaten yardımcı olmak ;)
simsiyah olmasının sebebi renk seçici varya o siyah olacak ve onun altındaki kutucukta beyaz olmalı. o olmazsa bulutlar ortaya çıkmazlar. ve bunu tamamen ayrı bir layerda yapmalısınız. bulutlu olduktan sonra layerın üstüne sağ tıklayıp blending özelliklerinden color dodge seçeneği var ordan kırmızı rengi veriyoruz.
hiç olmadı diyelim :) bulutlu zemini yaptıktan sonra üzerine bir layer daha açıp o kırmızımsı kızıl rengiyle tamamen ekranı dolduralım ve multiplay modunu yapalım sora bulutlu layerla multplay yaptığımız kırmızı layeri birleştirelim yine aynı görüntüyü yakalamış oluruz :)

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Yeterki faydam olsun amaç zaten yardımcı olmak ;)
simsiyah olmasının sebebi renk seçici varya o siyah olacak ve onun altındaki kutucukta beyaz olmalı. o olmazsa bulutlar ortaya çıkmazlar. ve bunu tamamen ayrı bir layerda yapmalısınız. bulutlu olduktan sonra layerın üstüne sağ tıklayıp blending özelliklerinden color dodge seçeneği var ordan kırmızı rengi veriyoruz.
hiç olmadı diyelim :) bulutlu zemini yaptıktan sonra üzerine bir layer daha açıp o kırmızımsı kızıl rengiyle tamamen ekranı dolduralım ve multiplay modunu yapalım sora bulutlu layerla multplay yaptığımız kırmızı layeri birleştirelim yine aynı görüntüyü yakalamış oluruz :)

Teşekkürler. Yine o kısımlar biraz karıştı ama sonunda bir şeylere benzeyen bir çalışma yapabildim. Bir sonrakinde daha iyi olacaktır umarım. :)

32914159.png

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Teşekkürler. Yine o kısımlar biraz karıştı ama sonunda bir şeylere benzeyen bir çalışma yapabildim. Bir sonrakinde daha iyi olacaktır umarım. :)

32914159.png

Ters Q harfinin (böyle dedim ne olduğunu bilmiyorum :) ) biraz daha kızartabilirsen blending ayarlarıyla oynayarak daha iyi olur bence. arkaplana yıldızlarda eklersen tam bir meteor havasında olacaktır :)
tebrik ederim :)

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel bir ders olmuş canım teşekkürler...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tebrik ederim güzel bir anlatım:)

Ve ayrıca, Render> Clouds ve Blend Mode'u açıp Color Dodge uygulaması şahsen harika bir tonlamada ve zemin oluşturmakta. Gotik veya zemin çalışmalarında bence harika olur.

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Tebrik ederim güzel bir anlatım:)

Ve ayrıca, Render> Clouds ve Blend Mode'u açıp Color Dodge uygulaması şahsen harika bir tonlamada ve zemin oluşturmakta. Gotik veya zemin çalışmalarında bence harika olur.

Teşekkür ederim creedwar :)
haklısın gerçekten çok hoş bir efeck özellikle parlement mavisiyle meraber yapıldığında acaip fantastik oluyor :)

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Ters Q harfinin (böyle dedim ne olduğunu bilmiyorum :) ) biraz daha kızartabilirsen blending ayarlarıyla oynayarak daha iyi olur bence. arkaplana yıldızlarda eklersen tam bir meteor havasında olacaktır :)
tebrik ederim :)

Aslında o bir D harfi. :) Font acayipti. Ben de böyle kalsın istedim. Biraz daha oynadım:

meteorv.png

Teşekkür ederim. :)

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel bir ders olmuş, paylaşım için teşekkürler

a.g.s.l

👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel bir anlatım olmuş canım :)
paylaşım için teşekkürler...

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️

güzel bir ders olmuş, paylaşım için teşekkürler

Güzel bir anlatım olmuş canım :)
paylaşım için teşekkürler...

Rica ederim sinem, aslı ve deniz :)

Ben de Color Dodge kısmında takıldım...

Nasıl takıldınız anlayamadım sorunuzu?

??

BabaFikirci

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Color dodge yi yapamadım. Onun yerine dediğin alternatif Multiply ı yaptım. Ama sizin efektiniz gibi olmadı. Belki kaçırdığım bir yer vardır...