Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Atkı tasarımı yardım

JoKeR™

🌱Yeni Üye🌱
Photoshop hakkında en ufak bir bilgim dahil yok ama takım için bir atkı tasarımı yapıcam eger diğer tasarımlar arasında seçilirse atkıyı çıkaracagız kafamda güzel fikirler var ama bunu photoshop ile yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

kanarya1193

🌱Yeni Üye🌱
JoKeR™;660654' Alıntı:
Photoshop hakkında en ufak bir bilgim dahil yok ama takım için bir atkı tasarımı yapıcam eger diğer tasarımlar arasında seçilirse atkıyı çıkaracagız kafamda güzel fikirler var ama bunu photoshop ile yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Önce arkaplan gerekiyor. İstediğin boyutta bi yeni dosya aç ve tasarla. Genelde styles ile yaparım ben. Sitede farklı stiller var indir ve photoshopa ekle. Daha sonra güzel bir font bulup yazını yaz onada efektler ekleyebilirsin. Tabi bu biraz uğraştıracak seni.

Dün yaptığım bi atkı tasarımı, henüz tam bitmedi, sağına ve soluna eklemedğim küçük resimler var, yazı düzeltilicek, ardından tamamlanacak. Bu sana bi örnek olabilir;

ala resim, resimler, resimleri, indir, bedava, galeri, pictures, image, images, photo, fotoğraf - ResimUpload.COM

Son düzenleme: