Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Banner Changer [Manşet as3] Paylaşım;)

gsalper

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yeni bir Flash Manşet (banner changer ) yaptım.Siz degerli arkadaşlarımla Paylaşmak istedim.İndiremeyen arkadaşlarda fikirlerini sunarlarsa sevinirim.
Ebatları 500px*300px
Demo İçin BurayaTıklayınız......
İndirmek için Tıklayınız....
Herkeze Kolay Gelsin.

satocu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sayfalar acilirken her zaman yukleme yapiyo hos olmuyo ama tablo guzel emegine saglik...

gsalper

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorum İçin Teşekkürler Dİkkate Alıcam bir sonraki Versiyonda;)

dreadful44

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.malatyacilesiz.com
evet. gerçekten büyük emek verilmiş nadide bir çalışma. "satocu" arkadaşımızın dediği gibi. her başlıkta yükleme yapmazsa daha güzel olabilir. birde sayıların olduğu kısım biraz daha göze çarpıcı olabilirse iyi olabilir. kolay gelsin.

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
çalışmalar gerçekten güzel olmıuş ellerine emeğine sağlık
paylaşım için teşekkürler

gsalper

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorumlarınz ışıgında v3 calışmalarıma başladım arkaşlar.Çalışmamı bitirdikten Sonra konuyu güncelleyiceğim iyi çalışmalar.

satocu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sáyfa viruslu bende sayfada virus buldu arkadaslar ona gore dikkat edin .....

gsalper

🏅Acemi Tasarımcı🏅
allah allah hemen bakıyorum :S

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Banner'ınızın kenarları oval olursa daha hoş olacaktır. Yani ben oval kenarları her zaman beğenmişimdir. :D Bir şey farkettim de şerit tamamen kaybolmuyor azıcık aşağı iner gibi yapıp yukarı çıkıveriyor. Tamamen kaybolsa daha hoş olur. Şeritin acelesi var gibi. Daha sakin olabilir. :) Bir de şu numaraların arkasındaki beyaz kutucuklar oval olabilir. Ya da yuvarlak. Kare hoş olmamış.

Kolay gelsin. Emeğinize sağlık. Bütün çalışma olarak güzel. :)

Son düzenleme:

gsalper

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bilgisayarıma iframe virüsü bulaşmış ftp ye girince orayıda sarmış şimdi düzelttim buyrun bakabilirsiniz.

Banner'ınızın kenarları oval olursa daha hoş olacaktır. Yani ben oval kenarları her zaman beğenmişimdir. :D Bir şey farkettim de şerit tamamen kaybolmuyor azıcık aşağı iner gibi yapıp yukarı çıkıveriyor. Tamamen kaybolsa daha hoş olur. Şeritin acelesi var gibi. Daha sakin olabilir. :) Bir de şu numaraların arkasındaki beyaz kutucuklar oval olabilir. Ya da yuvarlak. Kare hoş olmamış.

Kolay gelsin. Emeğinize sağlık. Bütün çalışma olarak güzel. :)
teşekkür ederim şimdi bunun bir yenisine başladım bir ara bitireceğim dediklerini kesinlikle dikkate alacağım :)

gsalper

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok eksiği var bir gece canım sıkıldı saat sabaha karşı 4 hadi birşeyler yapayım dedim alel acele bu çıktı meydana :)

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
çok eksiği var bir gece canım sıkıldı saat sabaha karşı 4 hadi birşeyler yapayım dedim alel acele bu çıktı meydana :)

Canınız sıkıldıkça yararlı paylaşımlar yapıyorsunuz anlaşılan. Bu güzel bir nitelik. Tebrik ederim. Size iyi çalışmalar diliyorum. :smile:

gsalper

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Canınız sıkıldıkça yararlı paylaşımlar yapıyorsunuz anlaşılan. Bu güzel bir nitelik. Tebrik ederim. Size iyi çalışmalar diliyorum. :smile:
canım sıkıldıkça genelikle deneysel birşeyler yapıyorum (3 boyutlu daireler falan)nadiren böyle paylaşılabileceğim şeyler çıkıyor ortaya onlarıda paylaşıyorum elimden geldiğince

Miraç ÖZTÜRK

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
dosyayı indirmedim de verileri xml den mi çekiyor acaba?

gsalper

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dosyayı indirmedim de verileri xml den mi çekiyor acaba?

evet veriler xml den.
günde 5-10 mı bunun yeni versiyonu için ayırıyorum 3 4 güne biter onda php den gelecek veriler resim ve haber direk mysql aracılığı ile eklenecek eğer ihtiyacınız varsa boyle birşeye bekleyin derim iyi geceler

Miraç ÖZTÜRK

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet veriler xml den.
günde 5-10 mı bunun yeni versiyonu için ayırıyorum 3 4 güne biter onda php den gelecek veriler resim ve haber direk mysql aracılığı ile eklenecek eğer ihtiyacınız varsa boyle birşeye bekleyin derim iyi geceler

teşekkür ederim ilgin için, bilgisayar mühendisiyim hazır birşeyleri kullanmayı sevmem pek. kendim yazıyorum genelde. ayrıca flash yerine ajax kullanmayı tercih ediyorum. php ci değilim asp.net ciyim ;)

iyi çalışmalar.

gsalper

🏅Acemi Tasarımcı🏅
edit............

Son düzenleme:

Bay.KLANSIZ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.facebook.com
Yeni bir Flash Manşet (banner changer ) yaptım.Siz degerli arkadaşlarımla Paylaşmak istedim.İndiremeyen arkadaşlarda fikirlerini sunarlarsa sevinirim.
Ebatları 500px*300px
Demo İçin BurayaTıklayınız......
İndirmek için Tıklayınız....
Herkeze Kolay Gelsin.

Öncelikle bu şekilde çalışmalar yaptıgınız ve bunları insanlarla paylaştıgınız için tebrik ederim.

Çalışmanızı incelerken kendimi bir haber sitesinde sandım bir an için.alıp işlenip kullanılabilecek bir çalışma yapmışsınız.

Daha çok başarılı olmanız dileğiyle.

beyzade19

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben flash tan fazla anlamam ama güzel olmuş emeğine sağlık