Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Başak Savunma Logo Çalışmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Özgür Aziz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar daha önceki konularımdada söylediğim gibi ben bu işin eğitimini almadım.Amatörce çalışıyorum.Eşin,dostun,akarabanın işini yapıyorum.O yuzden sizlerin yorumları benim için öneli...Şimdiden Teşşekürler...

34680794.jpg

grafikezban

🏅Acemi Tasarımcı🏅
oldukça hoş bir çalışma
ançak noktalarda biraz kararsız kaldım

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel bir çalışma olmuş, emeğine sağlık

Özgür Aziz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşşeküür ederim arkadaşlar,bana Grafikerliği dahada çok sevdiriyosunuz :)

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
ne ile ilgili yapılmış bir logo adayıdır kendisi?

Özgür Aziz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Logonun altında da yazdığı gibi 'Savunma' tabi Elektronik Savunma aletleri olduğu ve kullanabilceğim bi simge aklıma gelmediği için başak simgesi kullandım,kullanmamı istemiştiler zaten....

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel bir logo ancak ilk etapta bakılınca noktalar ile savunma yazısı aynı renk olduğu için
savunma yazısının u harfinin üzerine denk gelen nokta u' harfinin ü gibi algılanmasına
neden oluyor. belki noktaları da gri yaparsan sorun çözülür.eline sağlık

Özgür Aziz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel bir logo ancak ilk etapta bakılınca noktalar ile savunma yazısı aynı renk olduğu için
savunma yazısının u harfinin üzerine denk gelen nokta u' harfinin ü gibi algılanmasına
neden oluyor. belki noktaları da gri yaparsan sorun çözülür.eline sağlık

Açıkçası bende azvık huylanmıştım,ama nokataları gri yapmayı düşünmüyorum,o zaman da çok sade olabilir,ama savunma yazısını yapı denerim...

Tavsiyeniz için teşekkürler.

agato

🌱Yeni Üye🌱
Noktalar aynı renk kalmalı. Gayet iyi. Zaten işi gösteren onlar. Sadece SAVUNMA yazısını daha dikkat çekici hale getirebilirsin. Logo da gayet başarılı. İllaki yapılan işle alakalı olmak zorunda değil. Çalışmayı çok beğendim. Ellerine sağlık.

Özgür Aziz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Noktalar aynı renk kalmalı. Gayet iyi. Zaten işi gösteren onlar. Sadece SAVUNMA yazısını daha dikkat çekici hale getirebilirsin. Logo da gayet başarılı. İllaki yapılan işle alakalı olmak zorunda değil. Çalışmayı çok beğendim. Ellerine sağlık.

Teşşekkür ederim,fikirlerimiz uyuşuyor :)

çizgı2

🏅Acemi Tasarımcı🏅
guzel calısma ama sankı sarı noktalar hoş olmamıs gıbı...

agato

🌱Yeni Üye🌱
Herşey çok iyi. Logo, renkler ve yazı karakterindeki (yazıya hareketlilik getiren) noktalar. Tek sorun savunma yazısı. Aslında o da gayet iyi ama kartvizit gibi ufak boyutlu işlerde okunaklı olmayabilir. Yoksa afiş ve billboard gibi işlerde hiçbir sorun olmaz. Bu işte noktalar olmamış veya noktalar da gri olsun gibi eleştriler yersiz. Herşey süper.

pheru

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.pheru.com
Üstteki ziraat bankasının logosuna benzer kısmı değiştirmelisiniz bence. Birebir aynısı. Onun dışında logo güzel fakat savunma sistemleri veya elektronik güvenlik sistemleri ise konsept bu renkler maalesef olmamış. Daha çok bisküvi firması logosu gibi geldi bana. Başarılar.

matrockbilisim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel bir çalışma olmuş renk uyumuda güzel ellerine sağlık

Özgür Aziz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Üstteki ziraat bankasının logosuna benzer kısmı değiştirmelisiniz bence. Birebir aynısı. Onun dışında logo güzel fakat savunma sistemleri veya elektronik güvenlik sistemleri ise konsept bu renkler maalesef olmamış. Daha çok bisküvi firması logosu gibi geldi bana. Başarılar.

Ya bnde öle düşündüm,acaba zirratinkiyle benzetenler olabilirmi die ama,daha önce de dediğim gibi b harfinn çizgisini komple ole yapınca hoş olmuyor,böle hoşma gitti o yuzden böle yaptım ama,gnde yorumlara göre birazdaha üzerinde çalşırım.

reborn

🏆Pro Tasarımcı🏆
karışmak gibi olurmu bilmem lakin savunma sektörüne göre çok savunmasız bi logo olmuş gibi.genede ellerine sağlık

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ya bnde öle düşündüm,acaba zirratinkiyle benzetenler olabilirmi die ama,daha önce de dediğim gibi b harfinn çizgisini komple ole yapınca hoş olmuyor,böle hoşma gitti o yuzden böle yaptım ama,gnde yorumlara göre birazdaha üzerinde çalşırım.

dostum açıkçası ben de logoyu ilk gördüğümde ziraat bankası geldi aklıma. başak isminde bir firmaya başak simgesi elbette kullanmak yerinde bir karar ama bu bana ziraati çok andırdı. daha farklı nasıl olabilir bunun yollarını aramanı öneririm

bunun haricinde logo çok hoş. noktalara ben de takıldım biraz ama logoya akılda kalıcılık katıyorlar. reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ya, hatta bazen çok sinir olduğumuz reklamlar aklımızda çok beğendiğimiz reklamlara göre daha çok yer ederler, aynı şekilde biraz göze batıyor senin noktaların ama akılda yer ediyorlar.

emeğine sağlık, iyi çalışmalar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...