ercanarslans
🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yıllar önce yaptğım tasarımdır. Bugün buldum.. Vay be derdirtti bana. E o zamanın şartlarında böyleydi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu anki yaşınız 21 olduğuna göre; "yıllar önce" (bu çalışmayı yaptığınızda) kaç yaşındaydınız, merak ettim..![]()
Şu anki yaşınız 21 olduğuna göre; "yıllar önce" (bu çalışmayı yaptığınızda) kaç yaşındaydınız, merak ettim..![]()
Puhuhaha ortalık karışmış burda ya la!Gençler ben 2 kartvizit yapıp ahanda ben grafıker oldum dıyenlerden değilim hiçte olmadım benı onlarla hıc karıstırmayın.. okulda da öğrenmedım bu işi çekirdekten yetişmeyım.. 13 yasımda matbaa da başladım bu işe 1 sene sonrasında da stajer grafıker oldum bu calısmayı da lıse 1 de yanı stajerken yaptım.. dıkkat edın stajerdım dıyorum.. benım bır stajerlık bır ezılme dönemım oldu.. kalkıp başkaları gıbı burnum kalkıp ben grafıker oldum dıye gezmıyordum ortalıkta.. 1 sene stajerlık yapıp sonra da ben profesyonelım dıye de kımseye gıdıp benı işe alın demedım.. neysem oydum ve hayat bana bır ödul verdı.. şimdi geldıgım noktaya ne sızın aklınız ne de cuzdanınız yeter.. hayat böyle işte 17-18 yasında stajerlık yapan adamla 13 yasında matbaadan başlayan adamlar arasında kı aadamlık farkı yukarıdakı kartvızıt gıbıdır. Hadı kolay gele
![]()
"şimdi geldıgım noktaya ne sızın aklınız ne de cuzdanınız yeter.. "
what didin gülüm ?
Kimse kimseyi burada zorla tutmuyor.
Kimse sizin hayat hikâyenizi bilmiyor.
Eğer bu yaşınızda başarılı birisi iseniz ne mutlu size
ancak sizi pohpohlamak ya da sizinle daima aynı fikirde olmak zorunda değiliz.
Kibirli bir yazıdan sonra; isterseniz en iyi grafiker olunuz farketmez. Bir noktadan sonra geri sayarsınız.
Buradaki kullanıcıların bazıları da sizinki gibi yollardan geçmiştir elbet ki nitekim ben gibi.
Gerektiğinde yer sildim, cam sildim, çay getir/götür yaptım. Mağaradan bozma yerlerde çalıştım. Didinerek ve hevesleyerek geldim ben de şu anki konumuma ama tutup da ben "oldum" demedim; hatta ve hatta mesleğimde zaten okuduğum bölüm yazılı olsa da ben halen grafikerim diyememekteyim. Ben "grafikerlik" yapmaktayım demekteyim.
Son olarak 10 küsür yaşlarında bu işe isteyerek mi yoksa ailenin zoruyla mı gittiğin çok önemli bir ayrıntı. Ben 3 yaşımda elime kalemi aldığımda perspektif içerikli çizimler yapıyordum. Yanlış seçimlerden dolayı grafik okumadım. Şimdi ise pişmanlık yerine okul okuma çabası içerisindeyim. Bu bir iş değil bu bir sanattır. Sanat ise gelişerek bir yere varabilir ancak doğuştan ise sınırsızdır. Beğenmiyorsanız alt+f4 yapma hakkına sahipsiniz.
yıllar önceden kastınız kaç yıl bilemem ama tatlı bir kartvizit çalışması
Hadi kolay gele !
tebrik ederim babushka (bahadır) ;
ne kadar net ve anlamlı bir ifade...![]()
.. hayat böyle işte 17-18 yasında stajerlık yapan adamla 13 yasında matbaadan başlayan adamlar arasında kı aadamlık farkı yukarıdakı kartvızıt gıbıdır. Hadı kolay gele![]()
benımle bu sekılde konusman hiç hoşuma gitmedi.. zorla da kalmıyorum burda.. bu meslege kendı ıstegımle gazete ve dergi tasarlamak ıcın basladım.. ayrıca lafının hoşuma gitmyen tarafı ise "ben senı zaten bılıyorum ve burda ıyı bır takıpcınım yorumlarına saygım oldugundan ve ıyı bır elestırmen oldugun ıcın hoşuma gıtmedı." burda sana bır cuzdan mantıgı yapmadım.. sadece söylemek ıstedıgım su ankı piyasayı göruyorum gelen yetsen grafıkerlerıde göruyorum.. ama hepsı sankı grafıker yaratılmıs gıbı burunları havada gezıyor ve ne stajerlık ne cıraklık yapıp ınanılmaz rakamlar ıstıyorlar ve önlerıne iş koydugunda da paintte yapılandan farksz işler yapıyorlar.. cuzdan meselesı aslında buydu.. ben oraya bır kartvızıt ekledım yıllar önce yaptım dedım adam benımle ta*ak gecer gıbı yorum atmıs altında.. bugun ozan guvenin muhabrılere ettıgı küfür vıdeosunu ızledım.. adamın yanındakı nısanlısı sevgılısı degıl. muhaberın bırı ılıskınız nasıl gıdıyor dıye soru soruyor dalga gecer gıbı.. bu da buna benzedı.. yaptıgım ekledıgım bır resmın altına bu cvplar yakısı kalır mı? kaç yasında başladınkı hahahahaha.. ben bana kötu bır yorum yapılsa bıle altına tum erdemlıgımle haklı olabılırsın dıyorum yorumun benım ıcın önemlı dıyorum.. ama bu kendıne grafıker lakabını takmıs ınsanlar kalkmıslar konunun altına 3 kısı bırlık olup eleele dalga gecmısler.. gerı adım mı atsaydım? yaa evet hahaha ne yaparsın 13 yasından berı böyleyız bız mı deseydım? daha öncede sesımı cıkarmadım bır kac konunun altında.. ama cıkarmaya cıkarmaya bızde yaşımızın farkındalıgını kaybtmeye basladık.. bende yorum atıyorum ınsanlara ve ınsanlar gayet guzel msj atıyorlar dusuncen ıcın tesekkurler dıye.. Neyse arixira yınede tesekkur ederım![]()