Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

beceri sınavı çalışması/dergi kapağı

grafitunç

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhabalar.meslek lisesi grafik ve fotoğrafçılık bölümünden mezun oldum.sene sonu çalışması olarak dergi kapağı tasarımı yaptırdılar.sizlerden yorum bekliyorum.çalışmam çok beğenildi.tam bir dergi kapağında olması gereken herşey vardı.selefon bile attırdım.sadece benim ve arkadasımın selefonluydu.sunumumuz harika oldu.300gr.dijital çıktı aldım.diğerlerinin 100gr.dı:tongueout::rofl:
tasarımımda bana göre olmayan MODİFİYE DERGİSİ derginin adını oturtturamadım. okadar.indesign programında çalıştım.

okulsnavconvert1.jpg

okulsnavconvert2.jpg

Benzer konular

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
imajlar güzel fakat tipografi ile ilgili sorunların var. siyah ve yeşil uyumsuz malesef modifiye dergisi diye bir isim çok yanlış hiç bir dergi kapağında dergi diye yazılmaz sadece Modifiye yazarsın logotype haline getirirsin. modifiye dergisinde arabaların logolarını kullanmanda bu işin bu markalarla kısıtlandığı hissini vermiş. modifiye eski araçlar üzerinde uygulanında daha çok ilgi çeker zaten oraya koyduğun markaların modifiyeye ihtiyacı yok. tasarım yaparken hangi amaçla yapacağın ve hangi kitleye hitap eedeceğini iyi bilmelisin onuda tecrübe ile kazanırsın :)

grafitunç

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yorum için tşk ederım.dergi isminde takıldıgımı söylemıstım.sağolun

grafitunç

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sadece bu kadarmı yorumlar:(

cesurmeneli

🌟Usta Tasarımcı🌟
logo olmadan her şey havda kalır hocam.
birde görselleri çok iyi seçmişsin ama karışık duruyor ve mesaj açısından netlik yok.
içindekiler sayfası çok havada kalmış yani sanki yeni başlanmış devamı gelmemiş gibi...
pylaşım için sağol.

typo uzerine çalışmalar yapmalısın eksikliğin bariz görülüyor.
ama bu eksikliği kısa surede kapatacak yetenek var sanıyorum sende....

sss.ibel

🏆Pro Tasarımcı🏆
hoş olmuş:)
bizede bitirme sınavında logo istediler:)