Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

"belirsiz an"

ozkan_artas

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ozkanartas.com
a118copyex6.jpg

arkadaşlar..terkeden mı var..? terkettirilen mı..? zorunda kalmak mı..?

Benzer konular

buket topal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ayrılıklarını tekrar gözden geçirmek için biarayamı geldiler yada yada birbirlerinden uzakta yapamadılarmı tekrarmı kavuşuyolar :))

ozkan_artas

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ozkanartas.com
ben açıklama yapmayacagım fazla sadece sızlerın izlenımıne bıraktım..özel sorulara cevap verırım

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Kızın aklında başka bişiler var, e öteki de bunu anlamış yol alıyor yavaştan :D

hackmemo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çocuk yapamamış geri dönmüş bakışları görmüyonuz mu?fakat kız da bi kırgınlık var.pek hesaba almıyo gibi artık.sanki onsuz da olabileceğini anlamış ve ona hakettiği gibi davranıyo.çocuk ise biraz affedilmek için yalvarabilir

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence oglan birşy sormus ama kız cevap veremiyor
baksana tırnagını yiyor...

şükranb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sanki çocuk kızı aldatmışta onsuz olmayacağını anlayınca geri dönmüş
kız bunu affedebilecekmi diye meraklı ve pişman bakan gözlerle bakıyo
gibi geldi bana tanıdık sanki bu gözler...

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Bence kız endişeli mühtemelen kafasında ayrılma fikri var.Çocukta farketmiş durumu "sensin ne yapayacağım" bakışı hakim gözlerine.İlk akla gelenler bunlar daha da üretilebilir tabi.(çocuk olmak istemezdim:) )

şükranb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kız affedecek bence çok seviyo bi şans daha verecek
inş yine çocuk aynı şeyi yapıp bırakmaz...

Feride ATAMER

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
herzaman oğlan gidiyordu kızın hayatından. Kız onunla son kez buluşmak istemiş ona söyleceği okadar çok şeyler vardı ama, o sadece tek bir sigarasıyla içindekileri anlatmış, Kız konuşurken oğlan onun dinlemekte. kızın anlatıkları onun hiç umurunda bile değilcesine.
Kızın içi rahattı içini açıtan sözleri ona söylemişti. ve sigarasını söndürüp yerinden kalkıp gidecekti...slm arkaşlar özkan abinin kareleri çok hoşuma gidiyordu bu karede kendimi tutamadım benimde bir yazım olsun dedim. Herkeze kolay gelsin özkan abi seninde ellerine sağlık :)

ozkan_artas

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ozkanartas.com
herzaman oğlan gidiyordu kızın hayatından. Kız onunla son kez buluşmak istemiş ona söyleceği okadar çok şeyler vardı ama, o sadece tek bir sigarasıyla içindekileri anlatmış, Kız konuşurken oğlan onun dinlemekte. kızın anlatıkları onun hiç umurunda bile değilcesine.
Kızın içi rahattı içini açıtan sözleri ona söylemişti. ve sigarasını söndürüp yerinden kalkıp gidecekti...slm arkaşlar özkan abinin kareleri çok hoşuma gidiyordu bu karede kendimi tutamadım benimde bir yazım olsun dedim. Herkeze kolay gelsin özkan abi seninde ellerine sağlık :)

çok teşekkur ederım feride hanım pardom abla.aramıza katıldıgın için teşekkur ederım

şükranb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kız söylemiş olsa çocuk o şekilde affet der gibi bakmaz ve erkekler öyle davranmaz ki kız bıraktığını söylediği anda bağrınır çağırır ben zaten seni bırakacaktım der ardına bakmadan gider...

raiff

🌟Usta Tasarımcı🌟
Özkan bunlar çıkıyomuyda yaf benim haberim yok :)