Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ben background da bir video atmak istiyorum acaba nasıl yapabilirim

serkan4747

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacaktı.
Ben background da bir video atmak istiyorum acaba nasıl yapabilirim ? Kullandığım sürüm 2013.

mehmet1221

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bingoldijitaltasarim.com
bu soruya nasıl bir cevap alcan merak ediyorum ya ben çok yorgunum anlamadım yada soruda bir eksiklik var hangi sürüm hangi program ? hangi background vs..

CMFERADOR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.500px.com
3Ds Max forumu, yani büyük ihtimalle 3Ds Max'ten söz ediyordur diye düşünüyorum.

orhanyılmaz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arka plana neden vidyo ekleyeceksin_?
Arka plandan kasıt bir tv veya plazma ekranına vidyo eklemekse, tv veya plazmanızın ekranını edit poly veya edit mesh'e çevirip sonrasında ekran olacak poligonları seçip materialine, vidyo atamalısın, matarial editörden diffuse'sini bitmap seçip içine vidyo atarak bu olayı çözersin

orhanyılmaz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kusura bakmayın yorumlarınıza cevapta geç kaldım internetim gitti de :
Ben şunu istiyorum şimdi şu videoda 7. dk yi açarsanız anlayacaksınız bunu ben yapamıyorum benimki 3ds max 2013 te nasıl yapabilirim ?

7.dakikada view Background penceresini açıyor! Alt+B

Son düzenleme:

bobmarley1910

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
video eklemiyor ... arkaplana ekledigi resmi gösteriyor olay bu video ile alakası yok..

ontec

🌱Yeni Üye🌱
eğer ki video önünde 3d yerleştirme bir manada compositing yapacaksanız bunu 3dsmaxde yerleştirmek yerine self ill verilmiş yeşil bir backgroundda render alıp after effects gibi bir video edit programı ile görüntüleri birleştirirseniz ( keying) çok daha iyi sonuç alırsınız yok ben illa 3ds max den yapacam derseniz . videoyu environment olarak da atabilirsiniz yada arkadaşın dediği gibi bir objeye texture olarak da atabilirsiniz.