Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ben en iyiyim ???

suleymankkoklu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
slm arkadaşlar
biz grafikerler olarak birçok program kullanıyoruz. Bu programlar içerisinde kendinizi en iyi olarak gördüğünüz program hangisi? ve çalışmaktan zevk aldığınız program?
benim en iyi alanım PHOTOSHOP; çalışmaktan zevk aldığım QUARK

young_designer

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.arentanıtım.com.tr
merhaba,
benim de en çok sevdiğim proğram photoshop bunun sebebi ajans öncesi fotoğrafçıda çalışmam ama diğer proğramlarıda seviyorum, (freehand,Quark) teşekkürler....

birbilen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
en iyi, özellikle en hızlı corel.. zevk aldığım, keyif için kullandığım photoshop.. özellikle gothic makyaj yapmayı seviyorum:)

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
photoShop ve Freehand herşeyden önde gelen programlar benim için. bütün prog. lar güzel ama onların yeri ayrı. :DCorel amcayla İllustratör teyzeyide severim aslında (onlara da saygımız sonsuz:D)

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
photoshop ve flash ı seviyorum
illustratora karşı bişiler hissediyorm ama bakalm:p hayırlısı

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
Uzun zamandır beraber olduğum Corel Drawla Gecen gun yaptıgım 16 sayfalık Duyuru sonunda evlendık. (program aniden çöktü ve ben kaydetmemısım:S) PS ıle de ılerıden gelen bır kankalıgımız var.

gürsan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gerçekten tek tutkum corel draw x3 hiç bir şeye dğişmem dişi bir bayan gibi bağımlılık yaptı bende hiç bir programla onu aldatmam ilk aşkım....

yildiz.enes

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
S.A.
benim en iyi bildiğim program corelDRAW ama yeni başladığım ve severek kullandığım program illustrator.
saygılar...

gerçekten tek tutkum corel draw x3 hiç bir şeye dğişmem dişi bir bayan gibi bağımlılık yaptı bende hiç bir programla onu aldatmam ilk aşkım....

illustratoru kullan fikrin kesinlikle değişir.:rofl:

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
en iyi paint :D:D en cokda wordde tablo cizerek matbaalara gonderiyorum niyeyse hep kotu davraniyolar :D

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok güldüm.:) excel i neden denemiyorsunuz tablo konusunda :D
photoshop + corel ...

excel ? o neki ? saka saka :D ay kendi kendime guluyorum stresten ne hale geldim ya. Corelde pratik ve hizli oldugumu dusunuyorum ancak ps ve ai daha cok tad veriyor.

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
freehand kullanmayı çok seviyorum.photoshop programıyla da aram iyidir.son zamanlarda da illustratore karşı bir sevgi beslemeye başladım.ama freehandi hiçbirşeye değişmem.:)

aysel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben bilgisayar kullandığımdan beri hiç oyun oynamadım. Çünkü photoshop bana oyun gibi geliyor.o yüzden photoshop ta çalışmaktan zevk alıyorum.

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Bende photoshopu çok seviyorum. vektorelde corel çok pratik

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
Quarkxpress i çok seviyorum... belkide ilk kullandığım program olmasından kaynaklıdır.. malum ilklerin yeri hep ayrıdır... Ancak itiraf etmeliyimki Son dönemlerde Quarkı Indesign la aldatıyorum. Uzun yıllar Freehandi kullandım müthiş bişeydi, Ancak işte bilirsiniz erkek milletiyiz Illustratoru görünce Freehandi de Illustratorla aldattım.. Illustrator la yaklaşık 3 yıldır gizli bir ilişkimiz var. Tabii bunların aramızda kalacağını düşünerek söylüyorum... Photoshopa da bayılıyorum. Henüz onun alternatifini göremedim... epey bir sürede kullanacağım gibi geliyor..

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben hem coreldraw hem photoshop hastasıyım her ikisinde hep yenilik var öğren öğren bitmiyor hep yeni şeyler daha öğreniyoruz tasarımın sonsuzluğunu seviyorum...

oncorex

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.arascargo.com
Freehand olmazsa olmaz;
Photoshop yakın takipte.
Illustrator çok renkli,
Flash şahane.

redpippo

🌱Yeni Üye🌱
flash ve yeni adımını atmış olan flex i üzerine bence cok bisey soylenemez :)