Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

beylikdüzündekı ajansımıza grafıker - web master

superfenerbahce

🏅Acemi Tasarımcı🏅
beylikdüzündeki ajansımıza
- TASARIMCI GRAFİKER
- WEB MASTER
- SATIŞ DESTEK

birimleri için çok acil ekip arkadaşlarına ihtiyacımız vardır.
ilgilenen arkadaşların bilgisine...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

onurist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aradığınız özellikleri tam açıklarmısınız. Aradığınız kişiden beklentileriniz nelerdir?

superfenerbahce

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar herkeze çok teş ederım.
satış destek birimimiz için alım gerçekleşmiştir.

***********************web master
***********************tasarımcı grafıker

tercihen yüksek okul.
ilgili bölüm mezunu.
23 üstü ve 27 yaşını aşmamış.
iyi derecede FH ve adobe bilgisine sahip.
prezentabl
diksiyonu düzgün
esnek mesai satlerinde sıkıntı yaratmıycak.
ekip çalışmasına yatkın
1
bayan grafıker arıyoruz.

****************aktif pazarlama için 2 bayan personel

(aktif pazarlama kısmını 2 arkadaşa ihtiyacımız var. 2 bayan arkadaşa . gorev açılımı. satış destegın yonledırmesıyle müşterıler ajans arası köprü . konu açılımı ortalama budur detaylar yuz yuze goruşulecektır.herkeze çok teş ederım şimdiden. iyi çalışmalar... )

Son düzenleme:

superfenerbahce

🏅Acemi Tasarımcı🏅
beylikdüzündeki ajansımıza
- TASARIMCI GRAFİKER
- WEB MASTER
- SATIŞ DESTEK

birimleri için çok acil ekip arkadaşlarına ihtiyacımız vardır.
ilgilenen arkadaşların bilgisine...

arkadaşlar herkeze çok teş ederım.
satış destek birimimiz için alım gerçekleşmiştir.

-web master
- tasarımcı grafıker
- aktif pazarlama için alımımız devam edıyor.

(aktif pazarlama kısmını 2 arkadaşa ihtiyacımız var. 2 bayan arkadaşa . gorev açılımı. satış destegın yonledırmesıyle müşterıler ajans arası köprü . konu açılımı ortalama budur detaylar yuz yuze goruşulecektır.herkeze çok teş ederım şimdiden. iyi çalışmalar... )

muzi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
musti17.dinodream.com
Web & Grafiker Tasarım bölümünden yeni mezun oldum iş hayatına biran önce atılmak için oldukça çok hevesliyim. Kendimi Web ve Grafiker olarak başladığım yerde profesyonel açıdan ideallerim ve hedeflerim var. Grafik tasarım ve Web Tasarım alanında kendimi geliştirmek, hayal gücümü ve becerimi kullanarak ilerlemek istiyorum. Web&Grafik tasarımı ve uygulamaları konusunda temel bilgiye sahibiğim ve kendimi geliştirmek istiyorum. Bu doğrultuda ilerlemek uğruna ne gerekiyorsa bunu büyük bir gayretle yaparım. Amacım tasarım da alternatif mesajlar iletmek ve görsel farklılık yaratmak. Doğru zamanda, doğru yerlerde, doğru mesajlar, işte bu benim demek istiyorum. Ben bu başarıya, azme ve güce sahip olduğuma inanıyorum. Ayrıca bilgi teknolojileri eğitim merkezinden Web & grafiker’lik sertifikası aldım.
Kullandığı Programlar :
•Photoshop
•İllustrator
•Dreamweaver 8
•Flash 8
•Fireworks 8
k.çekmece de oturuyorum

selinağma

🌱Yeni Üye🌱
Ben, Beykent Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Masaüstü Yayıncılık Bölümünden dereceyle mezun oldum. Machintoch üzerinde; Quark, İndesign, Freehande, Photoshop, Dreamweaver ve Flash programlarını kullanmasını biliyorum. Ayrıca Hürriyet’te Heygirl dergisinde bir ay staj yaptım ve 3 aylık bir iş tecrübem var.
Cep : 0537 368 36 45
Ev : 0212 855 36 09
E-mail : (1-9-8-9@windowslive.com)
Adres : Beylikdüzü - İstanbul

muzi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
musti17.dinodream.com
Web & Grafiker Tasarım bölümünden yeni mezun oldum iş hayatına biran önce atılmak için oldukça çok hevesliyim. Kendimi Stajyer Web ve Grafiker olarak başladığım yerde profesyonel açıdan ideallerim ve hedeflerim var. Grafik tasarım ve Web Tasarım alanında kendimi geliştirmek, hayal gücümü ve becerimi kullanarak ilerlemek istiyorum. Web&Grafik tasarımı ve uygulamaları konusunda temel bilgiye sahibiğim ve kendimi geliştirmek istiyorum. Bu doğrultuda ilerlemek uğruna ne gerekiyorsa bunu büyük bir gayretle yaparım. Amacım tasarım da alternatif mesajlar iletmek ve görsel farklılık yaratmak. Doğru zamanda, doğru yerlerde, doğru mesajlar, işte bu benim demek istiyorum. Ben bu başarıya, azme ve güce sahip olduğuma inanıyorum. Ayrıca bilgi teknolojileri eğitim merkezinden Web & grafiker’lik sertifikası aldım.Ajansınızda Stajyer olarak çalışmak istiyorum
Eğitim Aldığım Programlar :
•Photoshop
•İllustrator
•Dreamweaver 8
•Flash 8
•Fireworks 8

ilginize şimdiden teşekkür ederim

istanbulllu21

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ahmetyilmazzz.com
Ahmet YILMAZ

Tepecik Büyükçekmece İstanbul
Tel : 0545 251 40 34
e-posta : ahmet.yilmazzz@hotmail.com

Kurs ve Seminerler

Temmuz 2007 de BİLGE ADAM eğitim kursunda Web Grafik Tasarımı konusunda 5 aylık eğitim.
Kullanılan Programlar

Flash cs3
Dreamweaver cs3
Fireworks cs3
html
css
google seo
ftp
hostign server yönetimi
illustrator
indesign
photoshop
corel

Kişisel Bilgiler

Doğum yer tarihi: Büyükçekmece - İST. 10011986
Uyruğu : T.C.
Askerlik Durumu: Tescilli – ( Ocak 2011)
Sağlık Problemi: Yok
Sigara kullanımı: Yok

İş Deneyimleri:

pixstanbul ( Kreatif Ajans)

İstanbul - Türkiye web grafik tasarımcısı Web Tasarımı Ağustos 2006 - Ocak 2007 Uzman Yardımcısı Tam zamanlı

plussistem ( Kreatif Ajans)

İstanbul - Türkiye web tasarımcısı Web Tasarımı Haziran 2006 - Ağustos 2006 Uzman Yardımcısı Tam zamanlı
İş Tanımı çeşitli kuruluşlara interaktif çözümler sunan gerek web tasarımı gerek katolog,logo tasarımları yapan bır kuruluş

MİMTEK egitim kurumunda

web grafik tasarım egıtmenı olarak gorev aldım.

marka organızasyon mabacılık

grafiker olarak gorev aldım

iş örneklerime web sitemden ulaşabilirsiniz

deren

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cv için iletişim bilginizi öğrenebilir miyim?

volkan16

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende webtasarımı konusunda size bursadan sorunsuz bir şekilde yardmcı olabilirim.

ilgilenirseniz volkister gmail.com den ulasabilirsiniz.

byzedbyzed

🌱Yeni Üye🌱
iyi günler grafik tasarım programlarına hakimim ptohosop ve freehand, beylikdüzünde ikamet etmekteyim telefon numaram 0506 442 65 56 iyi çalışmalar

ebrutuana

🌱Yeni Üye🌱
MERHABA,

BEN WEB TASARIMI İLE İLGİLENİYORUM. 26 YAŞINDAYIM ŞİŞLİDE İKAMET ETMEKTEYİM. İYİ DERECEDE DREAMWEVER, PHOTOSHOP VE FLASH PROGRAMLARINA HAKİMİM. İSTENİLDİĞİ TAKDİRDE SİTELER İÇİN HAZIRLADIĞIM PHOTOSHOP ŞABLONLARINI GÖNDEREBİLİRİM.

İYİ ÇALIŞMALAR

SAYGILARIMLA,
EBRU ÇETİN

İRTİBAT İÇİN:

EMAIL: ebructn@hotmail.com

muzi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
musti17.dinodream.com
Web & Grafiker Tasarım bölümünden yeni mezunum Grafik tasarım ve Web Tasarım alanında kendimi geliştirmek ve ilerlemek istiyorum web&Grafik tasarımı ve uygulamaları konusunda temel bilgiye sahibim.Kendimi Daha Çok Geliştirmek için Stajyer olarak başlamak istiyorum.Ayrıca bilgi teknolojileri eğitim merkezinden Web & grafikerlik sertifikası aldım.Küçükçekmecede Sefaköyde oturuyorum.
Kullandığı Programlar :
•Photoshop
•İllustrator
•Dreamweaver 8
•Flash 8
•Fireworks 8

byzedbyzed

🌱Yeni Üye🌱
iyigünler adım batuhan büyükçekmecede ikamet etmekteyim grafik tasarım programlarından photoshop ve freehand e hakimim ilgilenirseniz telefon numaram 0506 442 65 56 iyi çalışmalar...

superfenerbahce

🏅Acemi Tasarımcı🏅
beylikdüzündeki reklam ajansımıza grafiker "Acil"

Beylikdüzündeki reklam ajansımıza acil Freehand, Photoshop bılen bay-bayan grafıker arıyoruz.

iletişim için;

info@ajansminel.com
0541 201 42 77

wildturk1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
iş verenden yaşin büyük oluyor :) muhtemelen böyledir heralde