Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bi site için yaptığım logo(banner)

badreal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
banner.jpg

yorumlarınız eksik etmeyin :D

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
güzel çalışma. banner da kullandığın zemin ile logo arasındaki uyumu çok güzel yakalamışsın. emeğine sağlık...

badreal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumun için teşekkür ederim... :D

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
banner olarak iyi bi çalışma ama logo olarak düşündürücü
ellerine sağlık

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
öncelikle belirtmek isterim ben buna logo diyemem çünkü hazır bir desen üstüne tr yazılmış. hatta bu desen bende bile var. logo özgün olmalıdır. ayrıca tr yazmışsın logo içine logonun açılımı turkhis republic logodan bağımsız bannerin bir tarafında duruyor. ayrıca birde türkiye cumhuruyeti yazmak varken neden bunu ingilizce yazmayı tercih ediyoruz onuda anlayamadım. dahamı havalı duruyor. söyeleyebileceğim sonuç şu. görsel olarak güzel bir çalışma ama içerik ve ifade açısından anlamsız bir çalışma. bu benim kanaatim tabiki.

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
öncelikle belirtmek isterim ben buna logo diyemem çünkü hazır bir desen üstüne tr yazılmış. hatta bu desen bende bile var. logo özgün olmalıdır. ayrıca tr yazmışsın logo içine logonun açılımı turkhis republic logodan bağımsız bannerin bir tarafında duruyor. ayrıca birde türkiye cumhuruyeti yazmak varken neden bunu ingilizce yazmayı tercih ediyoruz onuda anlayamadım. dahamı havalı duruyor. söyeleyebileceğim sonuç şu. görsel olarak güzel bir çalışma ama içerik ve ifade açısından anlamsız bir çalışma. bu benim kanaatim tabiki.

katılmamak elde değil

badreal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
şimdi 1.si turkhis republic yazmamın sebebi keyfi olarak değil sitenin domaini öyle olduğu için,yani elimde olan bişey değil...
2.si desenin hazır olduğu doğru orasını boş kalmasın die yaptım hem site sahibi olur güzel durur die düşündü,
3.sü ateş efektini kendim pen tool aracı ile oluşturdum
4.sü yorumlarınız içi çok teşekkür ederim,
İnşallah daha özgün çalışmalarla tekrar sizlerin yorumlarını alırım...

broken_wings

🏆Pro Tasarımcı🏆
Logo orta çağ haçlılarının armalarına benziyo.Belliki Hazır kullanmışsınız...Sıkıntı Tr ile kullanmanız..Saygılar.

badreal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tr de bi anlamda türkiye demek ama

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
görünüş olarak güzel görünüyor ama gözüme çarpan sag taraftaki ateş desenini kesik olması orası elbetteki boyutu büyüdünüde sayfayla butunlesecek ama orasınıda alev efekti olarak uzatsan güzel olur diye düşünüyorum....emegine saglık

badreal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
el_chancho yorumun için saol dediğin gibide olabilirdi aslında

badreal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
domain tercihini maalesef ben yapmadım

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
domain tercihini maalesef ben yapmadım

tamam isimden geçtik biz artık. o senin elinde değil anladıkta logonun şekli senin elinde ama. şekilde türkiyeyi temsilen hiçbirşey yok. ne ay yıldız nede başka bişi. dediğim gibi kullandığın amblem kraliyet ailelerine ayit amblemlerden.

badreal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
klasik olmasını istemedim aslında,her yerde aynı,benimde dediğim gibi o alanı boş kalmamısı için koydum ama haklıda olabilirsin zevkler ve renkler tartışılmaz eleştirilerin için saol,diğer çalışmlarımda dikkate alırım

broken_wings

🏆Pro Tasarımcı🏆
tamam isimden geçtik biz artık. o senin elinde değil anladıkta logonun şekli senin elinde ama. şekilde türkiyeyi temsilen hiçbirşey yok. ne ay yıldız nede başka bişi. dediğim gibi kullandığın amblem kraliyet ailelerine ayit amblemlerden.
Katılıyorum.Değişik olabilecek pek çok hazır logo var ...Madem bu olacak..Taçları flan kaldır.

badreal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
oldu artık hem kullanımda :D

barisk

🌟Usta Tasarımcı🌟
'Tr de bi anlamda türkiye demek ama'

çalışmanda ilk akla gelecek turkhis republic olur bnce ;) TR TÜRKİYE demek olsa bile bi anlamda..
(emeğine sağlık....)

badreal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
işte domainden kaynaklanıyor...yorumun için saol