Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bilgisyar ekranım titriyor

hisarbuse

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhabalar

Bilgisayarımın ekranı titriyor. hiçbir şekilde değişiklik yapmadım bir anda titrmeye başladı. elektrik ölçümü yaptırdım yeterli geliyor. neden böle oldu anlamadım ya:( bilgisayar ayarlarımıda yaptım yenileme hızı 75 hertz sürücülerimde de sorun yok odada 3 bilgisayar var 2 si çok biri biraz daha az titriyor. nasıl çözücem ben bu sorunu. gözlerimiz bozulacak. yardımcı olabilecek birisi varmı:(

Benzer konular

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Titremenin üç sebebi olabilir

1. Elektrik tesisatınızda sorun olabilir.
2. Monitörünüzün yakınında hoparlör gibi manyetik cihazlar olabilir.
3. Monitörnüz eskimiştir.

hisarbuse

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yan odadaki elektrik kablosu ile denedim yine titriyor. ama o odadaki bilgisayarlar sağlam
ayrıca başka monitör takıp denedim yine olmadı.

odada manyetik bi şey derken hoparlör ve telefon var ama onlar hep vardı bi değişiklik olmadı. birden titrmeye başladı. kurtulamadım şu sorundan bi türlü:(

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
LCD mi?..............................

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
yan odadaki elektrik kablosu ile denedim yine titriyor. ama o odadaki bilgisayarlar sağlam
ayrıca başka monitör takıp denedim yine olmadı.

odada manyetik bi şey derken hoparlör ve telefon var ama onlar hep vardı bi değişiklik olmadı. birden titrmeye başladı. kurtulamadım şu sorundan bi türlü:(
Elektrik kablosu derken.. Monitöre yakın yerden yüksek voltaj elektrik tesisatı var ise monitör bunu algılar..
Tüpün arkasında büyük bir mıhnatıs olduğunu unutmamak gerekir :)

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sürekli çalan cep telefonunuz da ekranın titremesine neden olabilir... :)

arizek

🌟Usta Tasarımcı🌟
bizde de lazere bağlı bilgisayarın monitörü bu şekilde..

genelde az bi titreme söz konusu, fakat lazerin gücünü yükselttikçe titreme de artıyo..
regülatör arızalıdır diye düşünüyoduk ama baktırmadık.. belki sizin sorununuz da öyle birşeydendir..

hisarbuse

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
regülatör denedik hiç bi değişiklik olmadı... :(

safari yüksek voltajlı ne olabilirki. durup dururken titremeye başladı. üstekij tek bir odada ve diğer odalarda hiç bi sorun yok. fişi diğer odalardan çekip bilgisayarı onla çalıştırdık ama yine olmadı. yani sorun elektrikte değilde nerde onu bulamadım:(:(:( gözlerim bozulcak