Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bir alış veriş merkezi için logo type evaç

grafikeri-m

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sizce hangisi olmuş? Ya da hiç biri mi?

hepsgp4.jpg

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle kullandığın çatı, genellikle ve ağırlıklı olarak emlak sektöründe kullanıyor..Alışveriş merkezi için uygun olacağını sanmıyorum..Tipografi çok eksik ve baştan savma gibi..Font arşivinden başka fontlarada bakmanı tavsiye edebilirim..1,2,3 te kullandığın okuma hatalarına sebebiyet verebilir..ya ayrı kullan ya üstünde..
kolay gelsin..

grafikeri-m

🌟Usta Tasarımcı🌟
Öncelikle kullandığın çatı, genellikle ve ağırlıklı olarak emlak sektöründe kullanıyor..Alışveriş merkezi için uygun olacağını sanmıyorum..Tipografi çok eksik ve baştan savma gibi..Font arşivinden başka fontlarada bakmanı tavsiye edebilirim..1,2,3 te kullandığın okuma hatalarına sebebiyet verebilir..ya ayrı kullan ya üstünde..
kolay gelsin..
teşekür ederim ama ben daha yeni bi grafikerim tipografi eksiklerim olabilir bu eksiğimi nasıl tamamlayabilirim yardımcı olursan sevinirim

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
bence biraz daha farklı çalışmalar yapmalısın bunlar olmamış

cinsgirl

🌱Yeni Üye🌱
biraz daha farklı çalış derim bnde..

onerim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekür ederim ama ben daha yeni bi grafikerim tipografi eksiklerim olabilir bu eksiğimi nasıl tamamlayabilirim yardımcı olursan sevinirim

"Bu olmamış,başka çalış" böyle bi yorum olabilirmi.Bu eleştri bile değil bence.Yukarıdaki bu tarz yazan arkadaşlar ne eleştirebiliyorlar nede yorum katıp yönlendirebiliyorlar. Ben yazdıklarınızdan rahatsız olduğum için yorum yaparak sizi eleştiriyorum.Umarım size faydası olur.....

Sizin çalışmanıza gelince.. B ve D4 çalışmalarınız diğerlerine göre daha etkili. A tasarımınızdaki gibi ince ve tırnaklı karakterleri büyük yazı ile kullandığınızda etki azalmaktadır.En azından bu tarz karakterlerde daha bold kullanmanızı tavsiye ederim. Çalışmalarınız genel olarak ve yerleşim olarak iyi.D grubundaki çalışmalarınızda espas'lar çok fazla olmuş Biraz azaltarak tekrar deneyin.
En önemliside intenetteki logo sitelerinden ve logo yapacağınız firmanın bulunduğu sektördeki diğer firmaların logolarından fikir olarak faydalanın.Tabiki kopya değil sadece fikir....

EMEĞİNİZE SAĞLIK....

Son düzenleme:

omerayar

🌟Usta Tasarımcı🌟
düşündüğünüzü tam olarak anlatamamışsınız işçilik anlamda zayıflıklar var.başarılar

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
bizler bu sitede zamanımız doğrultusunda yorum yapabiliyoruz sitede bir sürü çalışılmış amaca uygun örnekler var buradan tek tek herkese yorum ve inceleme yapmaya kalkarsak gün içinde kendi işlerimizi yapamaz oluruz sitemiz yeterince öğrenmeye ve öğretmeye elverişli aynı zmanda birçok örnekde mevcut insanlarda biraz gayret göstermeli anlatmak istediğim bizler vakit açıısndan genel yorumlar yapabiliriz gerisi çalışmayı yapan arkadaşın ilgisine ve azimine kalmış önemli olan elmayı sunmak değil elma yetiştirmeyi öğretmektir ;)

cesurmeneli

🌟Usta Tasarımcı🌟
simdilik olmamış. ama emeğine sağlık.
D ler ustunde uğraş guzel şeyler çıkacak. fontlarda sorun var..

sedat17

🏆Pro Tasarımcı🏆
daha çok çalışman gerek çooooook

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
daha farklı bi şeyler yap bence özgün olsun

onerim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bizler bu sitede zamanımız doğrultusunda yorum yapabiliyoruz sitede bir sürü çalışılmış amaca uygun örnekler var buradan tek tek herkese yorum ve inceleme yapmaya kalkarsak gün içinde kendi işlerimizi yapamaz oluruz sitemiz yeterince öğrenmeye ve öğretmeye elverişli aynı zmanda birçok örnekde mevcut insanlarda biraz gayret göstermeli anlatmak istediğim bizler vakit açıısndan genel yorumlar yapabiliriz gerisi çalışmayı yapan arkadaşın ilgisine ve azimine kalmış önemli olan elmayı sunmak değil elma yetiştirmeyi öğretmektir ;)

çok güzel söylemişssiniz elmayı yetiştirmeyi öğretmek,Gerçi halk arasında ona balık tutmayı öğretmekte derler.
Bu olmamış daha iyisini yapabilirsin gibi yorum ile bi insan nasıl elmayı nasıl yetiştirebilir.Yani nasıl kendini geliştirebilir.Sizde benimle hemfikirsinizdirki bu arkadaşımız zaten yetnekli ve başarılı , ve yine bu arkadaş yaptıklarını sunduğunda bizden yorum beklemiş, böyle bir alandan bizden daha başarılı olan kişileden istediğimiz gibi. Örnek verirsem size daha iyi anlatmış olucam sanırım garafikartal arkadaşım, ben bir gün yaptığım bir tipografi hakkında yorum istediğimde özellikle bu siteden xavalon arkadaşımızın yazdıklarına dikkat ederim.Anlaşıdımı bilemiyorum.Sizlerede kolay gelsin

baykal

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
göreselleri incele her noktasını karesini yapılan işlerin materyallerini alarak farklı çalışmalar yap ve sürekli etrafına bak başarıçlar

oturkmenoglu

🌱Yeni Üye🌱
Bence güzel renler ve sade bir logo çalışması. Verilmesi düşünülen mesaja ilişkin yapılan çalışma güzel. Ama her zaman mesaj vermek zorunda değilsin. Bana kalsa D-1 ve D-2 seçeneklerini biraz daha geliştirmeni tavsiye ederim.
Kolay gelsin

ccckezman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadasim v harfini sepet gibi düsünüp icine biseyler koysan daha anlamlı olur ç nin kuyrugundanda e ye kadar gelecek bi serit ve biraz süsleme cok asırı olmayacak sekilde bi dene istersen basarilar

jokermen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlara katılıyorum daha farklı şeyler dene.... emeğine sağlık yinede...

grafikeri-m

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sizin çalışmanıza gelince.. B ve D4 çalışmalarınız diğerlerine göre daha etkili. A tasarımınızdaki gibi ince ve tırnaklı karakterleri büyük yazı ile kullandığınızda etki azalmaktadır.En azından bu tarz karakterlerde daha bold kullanmanızı tavsiye ederim. Çalışmalarınız genel olarak ve yerleşim olarak iyi.D grubundaki çalışmalarınızda espas'lar çok fazla olmuş Biraz azaltarak tekrar deneyin.
En önemliside intenetteki logo sitelerinden ve logo yapacağınız firmanın bulunduğu sektördeki diğer firmaların logolarından fikir olarak faydalanın.Tabiki kopya değil sadece fikir....

EMEĞİNİZE SAĞLIK....[/QUOTE]

teşekür ederim ayrıca diğer söledikleriniz içinde çok sağolun dediğiniz gibi olmamlı ve dediklerinizi dikkate alrak yaptım bi çalışma yeni konu olarak açıyorum şimdi çünkü burası karıştı

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
çok güzel söylemişssiniz elmayı yetiştirmeyi öğretmek,Gerçi halk arasında ona balık tutmayı öğretmekte derler.
Bu olmamış daha iyisini yapabilirsin gibi yorum ile bi insan nasıl elmayı nasıl yetiştirebilir.Yani nasıl kendini geliştirebilir.Sizde benimle hemfikirsinizdirki bu arkadaşımız zaten yetnekli ve başarılı , ve yine bu arkadaş yaptıklarını sunduğunda bizden yorum beklemiş, böyle bir alandan bizden daha başarılı olan kişileden istediğimiz gibi. Örnek verirsem size daha iyi anlatmış olucam sanırım garafikartal arkadaşım, ben bir gün yaptığım bir tipografi hakkında yorum istediğimde özellikle bu siteden xavalon arkadaşımızın yazdıklarına dikkat ederim.Anlaşıdımı bilemiyorum.Sizlerede kolay gelsin

ben kişilerin gayret göstermesinden bahsediyorum biraz uğraşmalı daha sonra son rötuşu yorumu yol göstermeyi site sakinleri yapmalıdır yani demek istediğim biraz çırpınmalıdırlar ancak o zaman baki kalıcak bilgiye ve başarıya ulaşıcaklardır...

sunrise_07

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence aslında güzel çalışmalar da sanki daha çok emlakçıya yapılmış bir tasarım gibi duruyor:) alışveriş firmasının kurumsal imajına gitmez gibi bunlar ...