Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir Grafikerin kullanacağı programlar?Sizce nelerdir
Kağıt, kalem, fotoğraflar için mutlaka Photoshop, tasarım için vektor tabanlı en az bir program, çoklu sayfalar için mutlaka en az bir program... bilmediğiniz herhangi bir programda gelen çalışmalar için mutlak sürette akıl bu sadece baskıya yönelikler içindi...
yetmez arkadaş sizin saydıklarınız hepsi güzel birinde yoğunlaşırsan uzman olursun ikinci bir programa geçersen sana yardım eder 3. ye geçersen zaten o işi git gide kapıyorsun demektir hayal gücü pehh seni allah başka yarattıda bizi başkamı yarattı:rofl: kendini geliştirmek için çalcanda kopyada yapcanda son iş icratı ortaya koymak ve diğer program önerilerinizi bekliyorum bakalım ne gibi bilmediğimiz var dimi:wink:
Öncelikle hayal gücü daha sonra amacına uygun olarak corel+phoshop+flash (herhangibi biri olabilir) bunlar gerekli olan programlar günün şartlarına bağlı olarak ama kalem kağıt hayal gücü olan bir grafiker için hepsinin ötesindedir.
Aslında Yapacagım işe göre bi cok program kullanıyorum. Corel Draw (freehand de kullanılabilir) Photoshop ve ya Fireworks ki Photoshoptan cok daha kullanıslı yanları vardır tavsiye ederim. Director Diyorum ...Baskada bisi demiyorum hersey aklınıza gelen hersey...