Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bir sorum var arkadaşlar

serak2002

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.hamle48.com
biz matbaada yaptığımız her işe bir numara veriyoruz. ayrıca yapılan iş kaç cilt yapıldığı falan. bunları yapabilen bir program varmı acaba varsa ismi nedir. şimdiden teşekkürler

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
tam altinda reklami var.Matbaa maliyet diye ben demosunu indirip inceledim.Cok karmasik ancak cok duzenli tavsiye ederim.Ucret karsiligi sahip olabilirsin

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
Benim üretimde kullandığım excelde hazırladığım bir çizelge.
Hem arşivleme açısından, hem de üretimin sorunsuz yürümesi açısından sana yardımcı olacaktır kanaatindeyim.
Bu arada sitemizde de reklamı olan matbaa maliyet programları da var ancak çok karışık geldi bana.

Saygılarımla

picture1wa2.png

Son düzenleme:

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Mesaj başlığınız konu ile alakasız olmuş. Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
Hem arşivleme açısından, hem de üretimin sorunsuz yürümesi açısından sana yardımcı olacaktır kanaatindeyim.
Bu arada sitemizde de reklamı olan matbaa maliyet programları da var ancak çok karışık geldi bana.

Saygılarımla

picture1wa2.png

jokermen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ARKadaşım anlattığın iş anlaşmalı işler olsa gerek hiç tavsiye etmiyorum programları Anlaşma Defterinden Takip Et başın ağrımasın....

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑

Saygılarımla

picture1wa2.png

hocam bunu döküman olarak verebilrimisin eğer bi sorun olmazsa bence çok güzel olmuş...