Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Birikim süs bitkileri (kurumsal kimlik çalışması)

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
Tüm tasarımlar bana aittir ve tavsiye üzerine ilk defa Illustrator kullanarak yaptım.
Herkese bende tavsiye ediyorum :wink:..
değerli yorumlarınızı esirgemeyin arkadaşlar ...:emo1::smile:
(Çalışma , taslak olarak onaylıdır.)[/U]

rp25r.jpg

:iloveyou:

Moderatör tarafında düzenlendi:

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel çalışmalar ama bence yesılın yanına bı renk daha bulsaydın keske

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
bağlı oldugum firma rengi mavi beyaz ,
bende yeni firmalarını yeşil beyaz olarak hazırladım ama haklı olabilirsin hiç düşünmedim desem yeridir.Dikkate alıcam keşke renk de tavsiye etseydin yinede teşekkürler adaş ;)

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
kesinlikle işime yarıyacak teşekkür ederim arkadaşım ;)

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
gayet başarılı...sunum yaparken arkadaki zemini değiştirip daha ferah bi zemin koyabilirsin...çalışmanı öldürmüş...eline sağlık...:)

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar mutlu oldum :D.
ZUCKER arkadasım zemin kısımında haklısın.O anda cok sevdigim zeminlerden olan ahşab zemin elime gecince tek düşündüğüm yerleştirme safhası oldu.;)

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
kurumsalının ambleminde kullandığın çicek türünün adını biliyor musun?
Ben hint kenevirine benzettim, eğer oysa bu biraz tehlikeli.
Biliyorsunuz esrar yapımında kullanılan, dişi eşeyli bitkidir.

normal1sourbubblebybogdqi6.jpg

Kenevir bitkisi, 1930’larda Amerika’da çıkarılan "Marihuana Vergi Yasası" ile yetiştirilmesine engeller getirildikten sonra adım adım tüm dünyada yasaklanmıştır. Yasaklamanın bilimsel açıdan çok, ekonomik ve siyasi çıkar gruplarınca yapıldığı düşünülmektedir. Bir dönüm kenevir 4 dönüm ağaça denk kağıt hamuru sağlayabilecek, selüloz açısından çok zengin bir odunsu bitkidir. Lifleri ise, petrol yan sanayi ürünü olan sentetik lifler dünya çapında yagınlaşmadan önce bütün dünyada lif kaynağı olarak kullanılmıştır. Günümüzde dünyadaki tarım ilaçlarının büyük bir kısmı, lif üretiminde kullanılan pamuk yetiştiriciliğinde kullanılmaktadır. Kenevir ise çok güçlü bir bitkidir ve ilaç kullanımına neredeyse hiç ihtiyaç duymaz. Keneviri yasaklamada önderlik eden çıkar çevrelerinin aynı zamanda da petrol ve ilaç endüstrisiyle bağlantılı olduğu düşünülmektedir. Dişi kenevirin yasaklanması için neden olarak gösterilen goncalı üst kısımlarında yoğun olarak bulunan THC (tetra-hidro-kanabinol) maddesi insanlık var olalı beri (esrar olarak) kullanılmıştır ve tıbbi kullanımlarının olduğunu gösteren bilimsel dergilerde yayınlanmış birçok araştırma vardır. Günümüzde Hollanda'da kullanımı, yetiştirilmesi serbestleştirilmiştir. Çok kullanımında bağımlılık yapabilir.
Alıntı:Vikipedi

scarlett25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kurumsalının ambleminde kullandığın çicek türünün adını biliyor musun?
Ben hint kenevirine benzettim, eğer oysa bu biraz tehlikeli.
Biliyorsunuz esrar yapımında kullanılan, dişi eşeyli bitkidir.

normal1sourbubblebybogdqi6.jpg

Kenevir bitkisi, 1930’larda Amerika’da çıkarılan "Marihuana Vergi Yasası" ile yetiştirilmesine engeller getirildikten sonra adım adım tüm dünyada yasaklanmıştır. Yasaklamanın bilimsel açıdan çok, ekonomik ve siyasi çıkar gruplarınca yapıldığı düşünülmektedir. Bir dönüm kenevir 4 dönüm ağaça denk kağıt hamuru sağlayabilecek, selüloz açısından çok zengin bir odunsu bitkidir. Lifleri ise, petrol yan sanayi ürünü olan sentetik lifler dünya çapında yagınlaşmadan önce bütün dünyada lif kaynağı olarak kullanılmıştır. Günümüzde dünyadaki tarım ilaçlarının büyük bir kısmı, lif üretiminde kullanılan pamuk yetiştiriciliğinde kullanılmaktadır. Kenevir ise çok güçlü bir bitkidir ve ilaç kullanımına neredeyse hiç ihtiyaç duymaz. Keneviri yasaklamada önderlik eden çıkar çevrelerinin aynı zamanda da petrol ve ilaç endüstrisiyle bağlantılı olduğu düşünülmektedir. Dişi kenevirin yasaklanması için neden olarak gösterilen goncalı üst kısımlarında yoğun olarak bulunan THC (tetra-hidro-kanabinol) maddesi insanlık var olalı beri (esrar olarak) kullanılmıştır ve tıbbi kullanımlarının olduğunu gösteren bilimsel dergilerde yayınlanmış birçok araştırma vardır. Günümüzde Hollanda'da kullanımı, yetiştirilmesi serbestleştirilmiştir. Çok kullanımında bağımlılık yapabilir.
Alıntı:Vikipedi

Bence bunu dikkate almalısın !

tristan78

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiky.com
o zarfı nasıl basmayı düşünüyorsun arkadaşım?

Once basacak sonra katliyip yapistiracak tabi biraz pahalliya patlayacak

Bir de su var calismaya biraz daha bakinca (ozellikle de su hint keneviri ni okuduktan sonra) yapragin biraz tanidik geldigini dusundum. emin degilim ama AI nin symbol librarysinden degildir umarim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

scarlett25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tabiki kasti olarak konulmuş bir çiçek değil. ancak eğer böyle benzeme söz konusu ise ileride gerçekten sorun olabilir. sen istermiydin 6 ay sonra kartvizitindeki resmin aslında hint kenevirine benzediğini. miss graphic böyle bişey farketmiş ve gerçekten uyarılması gereken bir konu olduğunu düşündüm. yoksa kasti olarak tabiki koymamıştır arkadaşımız.

İyi çalışmalar emeğine sağlık.

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
tristan78 lütfen flood yapmayınız. Mesajınıza birşey eklemek veya düzeltmek isterseniz
edit.gif
butonunu kullanarak mesajınızı düzenleyiniz.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
güsel çalışmalar emeğine sağlık.

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
Once basacak sonra katliyip yapistiracak tabi biraz pahalliya patlayacak

Bir de su var calismaya biraz daha bakinca (ozellikle de su hint keneviri ni okuduktan sonra) yapragin biraz tanidik geldigini dusundum. emin degilim ama AI nin symbol librarysinden degildir umarim.

evet kesinliklede pencereli diplomatı oturup yapar kimse öyle bişeyle uğraşmaz