Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

BJK li arkadaşlar için wallpaper

patraclos

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Beşiktaşlı arkadaşlar için bir wallpaper çalışması, umarım beğenirsiniz...

70869418.jpg

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bir beşiktaşlı olarak kupaları sadece ilüstrasyonlarımızda görüyoruz diyebiliyorum sadece..
The champion yazıısı sayesinde sayfa üzeinde bir orantısızlık olmuş durumda..Ya kartalı, kupaları ve topu sağ tarafa iyice çekip, yazıyı büyütmelisiniz. Yada sayfayı ortalayıp yazıyı enalta yaymalısınız..
Yinede hoş bir çalışma tebrik ederim..

Not: Çalıştığınız programları ve yapım aşamasını kısa bir notla görselinize eklerseniz, beşiktaşlı olmayanlar dahi kullandığınız programlarla nasıl yapıldığını merak edip soracaklardır..

patraclos

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bir beşiktaşlı olarak kupaları sadece ilüstrasyonlarımızda görüyoruz diyebiliyorum sadece..
The champion yazıısı sayesinde sayfa üzeinde bir orantısızlık olmuş durumda..Ya kartalı, kupaları ve topu sağ tarafa iyice çekip, yazıyı büyütmelisiniz. Yada sayfayı ortalayıp yazıyı enalta yaymalısınız..

Not: Çalıştığınız programları ve yapım aşamasını kısa bir notla görselinize eklerseniz, beşiktaşlı olmayanlar dahi kullandığınız programlarla nasıl yapıldığını merak edip soracaklardır..

Evet çok haklısınız ama bu sene gerçeğini görmeye çok yakınız. Önerileriniz için çok teşekkürler.

Çalışmada kullandığım programlar 3d max ve photoshop.

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑

bir beşiktaşlı olmayarak katılıyorum; eline sağlık