Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

broşür çalışmam..

relax_senna

🌱Yeni Üye🌱
evet arkadaşlar amatör biriyim kendi yaptığım bi çalışma. siteden öğrendiklerimle yapıyorum ayrıca :) yorum yaparsanız sevinirm sizlerden öğreneceğim en küçük bi tiyo benim için büyük bi bilgi olacaktır...

filpperlogoxw3.jpg

Son düzenleme:

Linux

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.kralteam.com
Öncelikle ellerinize sağlık

Ürünlerin yazı rengini beyaz yapsaydınız daha güzel olabilirdi. Bu şekilde broşür boğulmuş. Grafik & Tasarım yazısını kırmızı yaparak broşür iyice boğuk bir hale gelmiş.

Kendinize böyle bir çalışma yapıyorsanız müşterileriniz vay haline dersem ayıp olurmu acaba ? umarım kusuruma bakmazsınız sonuçta meslektaşız

iyi çalışmalar.

relax_senna

🌱Yeni Üye🌱
aksine yol göstermen beni memnun eder çünkü ben bu işi yapmıyorum. ama yapmayı istiyorum.. memnun oldum yorumun için..

jaNNat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
calısma calısma olmamıs alıstırma olmus herade çok yenisin ama hırslı grdüm seni insallah ilerde iyi bir grafiker olursun birde merak ettim flipper sizin isyeriniz midir...?

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
tasarımda çok yanlışlar var teknik açıdan hataları seçilen resimlerin çözünürlügü düşük ve croplamalarda hatalar var
tasarım olarak baktıgımda renk seçimleri yanlış ve resimler çok karışık
grafik ajansı için yapılmış bir çalışmada tek bir objeyle bile anlatmak istedigini anlatabilirdin
yazı fontları çok sıradan herşeyi anlatmak isterken hiçbirşey anlatamamamışsın :sadsmile::smile:
daha sade ve daha hoş renkler secip farklı bir font secimiyle daha güzel işler çıkaracagına eminim kolay gelsin

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
İlk baktığımda matbaa malzemeleri satan bir firma zannetim o fotoları kullanmana gerek yok bence daha farklı bir tasarım düşünmelisin

relax_senna

🌱Yeni Üye🌱
ya ben tamamen amatör biriyim. yani sıradan bişeler yapmak istedim sizlerin eleştirilerinden ise bişeler öğrenmek istiyorum.. ama bu eleştiriler beni memnun ediyor.. sizden en küçük öğrendiğim bişey benim için çok büyük bir iştir... yani yeniyim... yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ediyorum.. zamanla geliştirecem kendimi.. sizlerden aldığım bilgiler yaptığınız işleri gördükten sonra...

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Renklerin, fontların, kullandığın resim birbiriyle çok uyumsuz.

aliimren

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.aliimren.com
Hem Amatörsün, hem de reklam işleri mi yapacaksın. İnan kendi adıma ürktüm.