Hatalı yerleri var dediğin söylermisin... yorum yapmış olmak için yorum yapmayalım... Hem bu fikirlerin benim için önemi var. Böylece nerede eksiğim var nasıl düzenleyebilirim bunu bilirim.... Ama " eksiğin çok" demesi kolay geliyor bana arkadaşlar yanlışsam söyleyin.
Sol alt köşedeki üçgen şeklinin biraz üst ve yan tarafındaki çizgilerin düz olmadığı kolay bir bakışla bile anlaşılıyor.Transparanlık özelliğini kullanırken çalışmanın bu kadar bozulmaması gerekir.Logoda çeşitli renkler var diye bu renkleri broşürde de
kullanmak zorunda değilsiniz.Yazıların herbiri farklı renkte olması yetmiyor ayrıca birbirleriyle de hizalanmadıkları için bir bütünlük sergilemiyorlar.
Ayrıca buradaki yorumlardan,düşüncelerden olumlu bir şekilde faydalanmak niyetiniz varsa ortaya koyduğunuz çalışma her ne olursa olsun unutmayın ki farklı bir göz muhakkak farklı şeyler görecektir.
Burda bahsettiğiniz şekilde yorum yapan arkadaşlar olabilirler ama size yöneltilen her yorum ve eleştiriye biraz daha kabullenir bir duruş sergilemenizde fayda görüyorum.Kolay gelsin.