Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Broşür İlan ortopedia

Babyboys

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Adamların hiç görselleri yoktu sizce nasıl?

ortapediacopyid2.jpg

semsx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sende de gözüken bişey yok arkadaşım ya unuttun galiba caps koymayı

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
bir görsele ihtiyacı yok aslında... kullanacaksanız siz bilirsiniz tabi ki... ama çok göze batıyor bu resim... daha hoş bir resim bulsanız...

Babyboys

🏅Acemi Tasarımcı🏅
onların görseli yoktu ama olmalı insanlar anlasın ilk bakışta ne ile ilgili olduğunu...

cesurmeneli

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet daha narin bir ayak daha iyi olur. benim ayağıma benziyor:)
pylaşm içn teşkr.

halehale

🏅Acemi Tasarımcı🏅
böle alımlı bir kadın ayağı filan ne bileyim sanki daha iyi olacak gibi ... güsel bir çalışma

♾️Grafik Gurusu♾️
onların görseli yoktu ama olmalı insanlar anlasın ilk bakışta ne ile ilgili olduğunu...

madem öyle ürünün resminide göstermeniz gerekmez mi... ben nasıl bir ürün alıyorum ambalajı benim için önemli... bir müşteri olarak neye benzediğini bilmeliyim...

Babyboys

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ewt daha güzel bir kadı ayağı koyacağım haklısın... değiştireceğim azsonra

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Görselleri yoktu neyin bahanesi anlamadım.Bu şekilde bir yorum yapmakta doğru mu bilmiyorum.Hatalı bir çok yeri var.Bence çalışmanızı üzerinde daha kararlı değişiklikler yaptıktan sonra yoruma sunmalısınız.Kolay gelsin.

Babyboys

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hatalı yerleri var dediğin söylermisin... yorum yapmış olmak için yorum yapmayalım... Hem bu fikirlerin benim için önemi var. Böylece nerede eksiğim var nasıl düzenleyebilirim bunu bilirim.... Ama " eksiğin çok" demesi kolay geliyor bana arkadaşlar yanlışsam söyleyin.

fehimuk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
italik yazının özel kullanım alanları olduğunu düşünürüm ben , ne bileyim birinin söylediği bir cümleyi kullanırken yahut sayfada öne çıkmasını istediğiniz bir cümleyi yazarken... genel geçer değil tabii bu düşünce ama öyle daha şık görünür gözüme. böyle bütün sayfa italik yazıya boğulmuş. bu bakımdan hoş olmamış bence...

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Hatalı yerleri var dediğin söylermisin... yorum yapmış olmak için yorum yapmayalım... Hem bu fikirlerin benim için önemi var. Böylece nerede eksiğim var nasıl düzenleyebilirim bunu bilirim.... Ama " eksiğin çok" demesi kolay geliyor bana arkadaşlar yanlışsam söyleyin.

Sol alt köşedeki üçgen şeklinin biraz üst ve yan tarafındaki çizgilerin düz olmadığı kolay bir bakışla bile anlaşılıyor.Transparanlık özelliğini kullanırken çalışmanın bu kadar bozulmaması gerekir.Logoda çeşitli renkler var diye bu renkleri broşürde de
kullanmak zorunda değilsiniz.Yazıların herbiri farklı renkte olması yetmiyor ayrıca birbirleriyle de hizalanmadıkları için bir bütünlük sergilemiyorlar.
Ayrıca buradaki yorumlardan,düşüncelerden olumlu bir şekilde faydalanmak niyetiniz varsa ortaya koyduğunuz çalışma her ne olursa olsun unutmayın ki farklı bir göz muhakkak farklı şeyler görecektir.
Burda bahsettiğiniz şekilde yorum yapan arkadaşlar olabilirler ama size yöneltilen her yorum ve eleştiriye biraz daha kabullenir bir duruş sergilemenizde fayda görüyorum.Kolay gelsin.

♾️Grafik Gurusu♾️
bakın bu hali çok güzel olmuş :) umarım yorumlarımıza kızmamışsınızdır...

Babyboys

🏅Acemi Tasarımcı🏅
niye kızayım arkadaşım allah allah allah :) sonuçta bir şekle girsin diye uğraşıyoruz hepimiz :)