Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

BTC kitap kapağı(basılıyor)

sahincoban

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.refleksgazetesi.com
btckapakok8.jpg

BU KAPAK ÜÇ AYRI FOTOĞRAFTAN OLUŞUYOR...

yorumlarınıza... btc nin kapağını yaptıktan sonra şimdiye kadar herhangi bir olaya sahne olmayan BTC boru hattı erzincan'dan yanmaya başladı.... yangın 5 gündür söndürülemiyor...

bu da ATB dergisinin kapağı.. ekleyemediğim

atbkapak3hi2.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

sahincoban

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.refleksgazetesi.com
dediğim gibi fotoğraf üç parçadan oluşuyor.. tanklar iskele ve bacalar ayrı ayrı kareler... sadece görselliğe takıldılar... yazılar onlar için ikinci planda... isimlerinin ve logonun girmesi yetti...

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
güzel çalışma fakat 500 tanker yazısının karakteri ve yeri o şekilde olmamalıydı bence..

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
yaaa yorumlarinizi neden esirgiyosuzun demissin ama inan neyi yorumlayacagimi bilemedim baktim baktim bi daha baktim emegine saglik dicem sadece iste emek varsa saygiyi hak eder ama hani olsada olur olmasada olur bi kapak olmus

sahincoban

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.refleksgazetesi.com
atbkapakhq4.jpg

ikinci çalışma benim makinelerde açıyor... görünmeme sebebi ne olabilir.. diğer çalışmayla aynı şekilde RGB olarak editleyip yerleştirdim şu anda da görünüyor... ama arkadaşlar göremediğini söylüyor...

burhandmr aynen senin söylediğin gibi birinci çalışma sadece fotoğraftan ibaret üzerinde herhangi bir oynama yok.. müşteri isteği doğrultusunda...

lakin altına koymuş olduğum ikinci bir çalışma var asıl yorumlanmasını istediğim çalışma oydu... lakin onun görünmediğini söylediler...

Son düzenleme:

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalisman bu sanirsam ben yine botas ile ilgili bisi bekliyodum da sasirdim biraz. spot yazi iyi durmamis bence karakteri ve puntosuyla oynayıp dah güzel hale gelebilir. derginin icinden bir iki küçük baslik alip altta kalan o boslugu doldurabilirsin anlamsiz bir bosluk olusmus. resim olarak iyi bence yazi renk ve puntolarla oynayarak daha güzel bir görüntü elde edebilirsin. tavsiyem marketlerde 5 dakikani ayir ve dergi kapaklarina söyle bi bak almana gerek yok çok faydasini göreceksin

sahincoban

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.refleksgazetesi.com
:) severek yaptığım şeylerden birisidir. marketlerdeki dergileri incelemek... lakin bu dergi bundan evvel 7 sayı daha basılmış.. ilk çıkış noktasından bu güne bu tarzda gelmiş.. farklı bir çalışma istemiyorlar.. Keşke biraz bana bıraksalar diyesim geliyor.... bu yedek bir çalışmaydı... yapmış olduğun yorum, vermiş olduğun fikirler için çok teşekkür ederim... tavsiyelerini uygulayacağım..

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
kitap kapağı çok hoş olmuş...yanlış anlamadıysam 3 fotoğraftan oluşmuş...gerçekten tek foto gibi gayet başarılı...

sahincoban

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.refleksgazetesi.com
evet zucker üç ayrı fotoğraftan oluşmuş bir fotoğraf.. Zira uluslararası bir iş olduğu için üzerinde çok fazla yazı çok büyük karakterler veyahut başka bir şey istemediler. İşin en yalın halide bu oldu sanırım.