Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bu çekimler de benden...

Benzer konular

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bunlar muhteşemm

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Özellikle manzara resimleri müthiş..Tebrikler

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Fotoğraflar güzel ama çektikten sonra herhalde biraz Photoshop'a uğruyorsunuz :D

cazgir35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ozkaner.com
Bazıları ham çekim, bazıları HDR ve bazıları da manüplasyon, dijital tekniği sonuna kadar kullanmaya çalışıyorum aslında. Sadece Photoshop'a bağımlı kalmıyorum teknikleri uygularken CorelPaint, ACDSee Pro, Photomatix Pro, PhotoEffect, Ffstudio v.s gibi programlarıda kullanıyorum.

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bunlar muhteşem emeğinize sağlık...

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
Resim; çizilir dostum, çekilmez...

benim ne demek istediğimi siz çok iyi anladınız resim nasıl yapılır konusunda sizden bilgi almama çok şükür ihtiyaç yok dilerseniz şöyle yapalım çektiğiniz eserlerin ham halleriyle manipule edilmiş hallerini yan yana koyup tekrar foruma gönderin ve herkes ne kadar fotoğraf ne kadar manipulasyon olduğunu anlasın...

cazgir35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ozkaner.com
benim ne demek istediğimi siz çok iyi anladınız resim nasıl yapılır konusunda sizden bilgi almama çok şükür ihtiyaç yok dilerseniz şöyle yapalım çektiğiniz eserlerin ham halleriyle manipule edilmiş hallerini yan yana koyup tekrar foruma gönderin ve herkes ne kadar fotoğraf ne kadar manipulasyon olduğunu anlasın...

Yukarıda zaten manipulosyon kullandığımı da beyan etmiştim. Manipulasyon kullanmak ile bir fotoğraf asla resim olamaz. Çizim çizimdir, çekim ise çekim...