Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bu fontları bulana ödül var!

ello.cello

🌱Yeni Üye🌱
günlerdir arıyorum çiziyorum napsam istediğim kalitede istediğim gibi sonuç alamıyorum. bu fontları bulmam gerekyıor. evet yalnıs okumadınız bu fontları bulana ufak bi ödül verebilriim işimi göreceği içinde allah rızası ıcınde dua da edebilirim. ama işlerim takıldı logonun uzerındekı 2 yazı fontunuda bulmam gerekıyor.

Benzer konular

mesajali

👑Efsanevi Grafiker👑
günlerdir arıyorum çiziyorum napsam istediğim kalitede istediğim gibi sonuç alamıyorum. bu fontları bulmam gerekyıor. evet yalnıs okumadınız bu fontları bulana ufak bi ödül verebilriim işimi göreceği içinde allah rızası ıcınde dua da edebilirim. ama işlerim takıldı logonun uzerındekı 2 yazı fontunuda bulmam gerekıyor.

bence futura ailesinden ama üzerinde ustaca oynanmış

ello.cello

🌱Yeni Üye🌱
hepsine baktım kontrol ettım ama fatura'ya yakın yaptığım çizimlerde buna yakın sonucu alamadım malesef.

rrkara

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Böyle bir font hatırlamıyorum. Olduğunu da sanmıyorum. Bence de futura'nın deformasyonudur. Eh, logo dediğin de böyle olmalıdır. Özgünlük diye yırtınıyoruz ya, yapmış özgünlüğünü arkadaşımız.

Nazlı COŞKUN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Eğer bu fontun dışında başka bir şekilde bu yazı şekline ihtiyacın yoksa ki yoktur çünkü bu arkadaşlarında dediği gibi deformasyon bir yazı karakteridir. Üstünden çizersen aynı görüntüyü yakalarsın.