Bu fontun adı nedir?? Techno Regular Font
tango-mm 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 18 Haz 2008 Mesajlar 420 Tepkime puanı 15 21 Ara 2009 #2 Indir Mac fontlarindan biri mac kullanan arkadaslarda olabilir Buldum ve ekliyorum kolay gelsin Son düzenleme: 21 Ara 2009
T Tudos 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 27 Nis 2009 Mesajlar 61 Tepkime puanı 0 21 Ara 2009 #3 Tek kelimeyle mükemmel bir font paylaşım için sağol. (Yanlız "y" harfinde sanırım bir problem var.)
tango-mm 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 18 Haz 2008 Mesajlar 420 Tepkime puanı 15 21 Ara 2009 #4 Ne gibi bir hata var?
T Tudos 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 27 Nis 2009 Mesajlar 61 Tepkime puanı 0 21 Ara 2009 #5 düzeltiyorum. bir hata yokmuş. hatları biraz keskin ve köşeli gelmişti. diğer bazı karakterlerde o şekildeymiş. bu fontun light, bold ve diğer versiyonlarını da bulursanız dünyanın en mutlu insanı olacağım. Son düzenleme: 21 Ara 2009
düzeltiyorum. bir hata yokmuş. hatları biraz keskin ve köşeli gelmişti. diğer bazı karakterlerde o şekildeymiş. bu fontun light, bold ve diğer versiyonlarını da bulursanız dünyanın en mutlu insanı olacağım.
mesajali 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 30 Haz 2009 Mesajlar 2,702 Tepkime puanı 84 22 Ara 2009 #6 Tudos' Alıntı: düzeltiyorum. bir hata yokmuş. hatları biraz keskin ve köşeli gelmişti. diğer bazı karakterlerde o şekildeymiş. bu fontun light, bold ve diğer versiyonlarını da bulursanız dünyanın en mutlu insanı olacağım. Genişletmek için tıkla ... belki bu daha hoşunuza gider RapidShare Webhosting + Webspace
Tudos' Alıntı: düzeltiyorum. bir hata yokmuş. hatları biraz keskin ve köşeli gelmişti. diğer bazı karakterlerde o şekildeymiş. bu fontun light, bold ve diğer versiyonlarını da bulursanız dünyanın en mutlu insanı olacağım. Genişletmek için tıkla ... belki bu daha hoşunuza gider RapidShare Webhosting + Webspace
T Tudos 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 27 Nis 2009 Mesajlar 61 Tepkime puanı 0 22 Ara 2009 #7 mesajali' Alıntı: belki bu daha hoşunuza gider RapidShare Webhosting + Webspace Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. Bunun diğerinden farkını pek çözemedim? (Bu arada bu fontun light'ı, bold'u vb. paylaşılırsa çok iyi olur..)
mesajali' Alıntı: belki bu daha hoşunuza gider RapidShare Webhosting + Webspace Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. Bunun diğerinden farkını pek çözemedim? (Bu arada bu fontun light'ı, bold'u vb. paylaşılırsa çok iyi olur..)
mesajali 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 30 Haz 2009 Mesajlar 2,702 Tepkime puanı 84 22 Ara 2009 #8 Tudos' Alıntı: Teşekkürler. Bunun diğerinden farkını pek çözemedim? (Bu arada bu fontun light'ı, bold'u vb. paylaşılırsa çok iyi olur..) Genişletmek için tıkla ... ÇŞ harflerinin noktalarını değiştirdim ayrıca türkçe olmayan yazıldığı zaman ĞİŞğiş harfleri asla değişmez
Tudos' Alıntı: Teşekkürler. Bunun diğerinden farkını pek çözemedim? (Bu arada bu fontun light'ı, bold'u vb. paylaşılırsa çok iyi olur..) Genişletmek için tıkla ... ÇŞ harflerinin noktalarını değiştirdim ayrıca türkçe olmayan yazıldığı zaman ĞİŞğiş harfleri asla değişmez
T Tudos 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 27 Nis 2009 Mesajlar 61 Tepkime puanı 0 22 Ara 2009 #9 Sağol mesajali. Bu fontun light'ını bold'unu vb. bulabilir misin?
mesajali 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 30 Haz 2009 Mesajlar 2,702 Tepkime puanı 84 22 Ara 2009 #10 Tudos' Alıntı: Sağol mesajali. Bu fontun light'ını bold'unu vb. bulabilir misin? Genişletmek için tıkla ... bende bu var ama bulursam mutlaka yüklerim tek bir karakteri mevcut başka yok https://new.myfonts.com/fonts/apple/techno/techno/mac-ttf/7128/ Son düzenleme: 22 Ara 2009
Tudos' Alıntı: Sağol mesajali. Bu fontun light'ını bold'unu vb. bulabilir misin? Genişletmek için tıkla ... bende bu var ama bulursam mutlaka yüklerim tek bir karakteri mevcut başka yok https://new.myfonts.com/fonts/apple/techno/techno/mac-ttf/7128/
Sybor 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 6 Eki 2009 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 22 Ocak 2010 #11 font'u tekrar paylaşma şansınız olursa çok sevinirim..
Sybor 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 6 Eki 2009 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 22 Ocak 2010 #12 Fontu https://b4.s3.p.quickshareit.com/files/technocaa36.zip burda buldum ama türkçeleştirebilecek bir arkadaş olursa çok sevinirim.. Mac kullanıyorum bu arada.. Şimdiden teşekkürler
Fontu https://b4.s3.p.quickshareit.com/files/technocaa36.zip burda buldum ama türkçeleştirebilecek bir arkadaş olursa çok sevinirim.. Mac kullanıyorum bu arada.. Şimdiden teşekkürler
Sybor 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 6 Eki 2009 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 22 Ocak 2010 #13 Fontu https://b4.s3.p.quickshareit.com/files/technocaa36.zip burda buldum ama türkçeleştirebilecek bir arkadaş olursa çok sevinirim.. Mac kullanıyorum bu arada.. Şimdiden teşekkürler
Fontu https://b4.s3.p.quickshareit.com/files/technocaa36.zip burda buldum ama türkçeleştirebilecek bir arkadaş olursa çok sevinirim.. Mac kullanıyorum bu arada.. Şimdiden teşekkürler
S senolaksoy 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 8 Ocak 2010 Mesajlar 8 Tepkime puanı 1 24 Mar 2010 #14 Linki yenilermisiniz benimde ihtiyacım var
M myilmaz1967 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 27 Haz 2012 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 27 Haz 2012 #15 arkadaşlar bu techno regular normal fontunun yerini bilen bir el atsın bulamadım tercihen ttf olursa iyi olur. buradaki bağlantıların hepsi gitmiş yok. şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar bu techno regular normal fontunun yerini bilen bir el atsın bulamadım tercihen ttf olursa iyi olur. buradaki bağlantıların hepsi gitmiş yok. şimdiden teşekkürler.
mesajali 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 30 Haz 2009 Mesajlar 2,702 Tepkime puanı 84 27 Haz 2012 #16 senolaksoy' Alıntı: Linki yenilermisiniz benimde ihtiyacım var Genişletmek için tıkla ... elimde sadece bu var DepositFiles
senolaksoy' Alıntı: Linki yenilermisiniz benimde ihtiyacım var Genişletmek için tıkla ... elimde sadece bu var DepositFiles
S senaaa 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 4 Ocak 2008 Mesajlar 32 Tepkime puanı 0 27 Haz 2012 #17 Çok tşkler yaa , kaç gündür bu fontu arıyordum...
mesajali 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 30 Haz 2009 Mesajlar 2,702 Tepkime puanı 84 28 Haz 2012 #18 senaaa' Alıntı: Çok tşkler yaa , kaç gündür bu fontu arıyordum... Genişletmek için tıkla ... güle güle yaza yaza kullanın
senaaa' Alıntı: Çok tşkler yaa , kaç gündür bu fontu arıyordum... Genişletmek için tıkla ... güle güle yaza yaza kullanın
C cankendir 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 12 Ağu 2007 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.cmkreklam.com 8 Mar 2013 #19 link yenileme şansı olan varmı Arkadaşlar bu font lazım banada. Sabahtan beri arıyorum bulamadım. Elinde olan varsa yükleyebilirse sevinirim.
link yenileme şansı olan varmı Arkadaşlar bu font lazım banada. Sabahtan beri arıyorum bulamadım. Elinde olan varsa yükleyebilirse sevinirim.
mesajali 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 30 Haz 2009 Mesajlar 2,702 Tepkime puanı 84 8 Mar 2013 #20 cankendir' Alıntı: Arkadaşlar bu font lazım banada. Sabahtan beri arıyorum bulamadım. Elinde olan varsa yükleyebilirse sevinirim. Genişletmek için tıkla ... yeni link '' y'' harfi düzeltildi Techno.ttf
cankendir' Alıntı: Arkadaşlar bu font lazım banada. Sabahtan beri arıyorum bulamadım. Elinde olan varsa yükleyebilirse sevinirim. Genişletmek için tıkla ... yeni link '' y'' harfi düzeltildi Techno.ttf