dediğim gibi zaten ben fazla mesaj atan insan değilim. özel mesaj bağımlısı da değilim

isteyen profilime bakar. ayda yılda burda beğendiğim insanlara bir mesaj atamamı engellemek pek de hoş değil. mesela ersanla burda tanıştım. engelenen özel mesaj devrinden önce. galiba bir kavga olmuş artık bu siteye gelmez olmuş onu bilemem. ama insanlarla kimi zaman bilgi alışveriş kimi zaman çalışmalarını takdir ettiğim kişilerle tanışmak için seyrek de olsa kullanıyorum. ve çok güzel dostluklar kurdum.
profilden mail gönderme olayına gelince bildiğim kadarıyla benim mailim kapalı kimse göremiyor. o zaman herkes benle nasıl iletişim kuracak. ayrıca spam gelmemesi için kimsenin görmesini istemiyorum. o zaman insanlar benle ileşitim
nasıl kuracak
youtube yakıştırmasına gelince. pek doğru gözükmese bile yakın bir örnek. bu tip uygulamalar anca çöpçatan sitelerinde oluyor. ee burası da öle bir yer değil sonuçta. kimse kimseyle tanışmak için gelmiyor. en azından ben gelmiyorum

tasarımları göremeye ve zevk almaya geliyorum.
eğer sorun siteye aşırı yükleme oluyor meselesi ise o zaman kısıtlarsın. günde 1 mesaj hakkı veya haftada bir mesaj gibi. o zaman yoğunluk azalır. her işin çözümü vardır.ama diyorsan ki benim niyetim ticari. o zaman başımızın üstünde yeriniz var. çünkü bu siteden ekmek kazanıyosunuz. sizi anlarım
şablon olayına gelince. bir sene önce bu şablon yoktu bildigim kadarıyla. ama yine de güzeldi. bazen sadece bannerlarda değişiklik var mı diye geldiğim oluyor

şu son dizayn süper ötesi. yarışmaya girse derece alacağından eminim. çok zarif çok şık duruyor..