Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bu sitenin bannerlarına hastayım

yesil_dokunus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
grafikler.net sitesinin yani bizim sitemizin şablonu mükemmel ötesi olmuş. özellikle de bannerlara ve siteye hakim olan turuncu renge bitiyorum. arı teması da çok hoş. söylemesem patlayacaktım :)

böyle bir siteyi bize armağan ettikleri için yönetime teşekkür ederim.

MehmetBaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
şiddetle katılıyorum. emeği geçen herkese teşekkür ederim.

cemoss

🌱Yeni Üye🌱
bende beğendim bu siteyi kaliteli biyer

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
İnşAllah normal üyelerin mesaj yazması yasaklanmaz.
Ben de hastayım bu siteye 25 saat burdayım genelde...:)

Grafikerler.net yöneticisi olarak standart üyelik grubunda olan hiç bir üyenin forum mesajlarının yasaklanmayacağı yada kapatılmayacağını belirtmek isterim...
Yeni uygulamamız özel mesajlar için olacaktır.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Özel mesajlardan aldığımız şikayetler aşırı derece çoğaldığından ve bazı kullanıcıların özel mesaj yoluyla insanları yoğun bir şekilde rahatsız etmesi sebebi ile böyle bir uygulamayı uygun gördük. Üstelik özel mesaj gönderimi site trafiğinide olumsuz yönde etkilediği için bu uygulamanın site için yararlı olduğunu düşündük. Gerekli açıklama ve detaylı bilgi için tıklayınız..

yesil_dokunus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
peki ben neden birine geçen gün özel mesaj atmayı başardım. atamam lazım değil mi? hatta 2 kişiye attım gibi hatırlıyorum :)

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
ne zman olacak bu? pek sevmedim bu işi

İlk bakışta sevmemek normal bir içgüdüsel davranış olabilir, çünkü sanki verilen hak geri alınıyor gibi geliyor, Oysa;

Forumumuzun
hedefi
hedef kitlesi
kitle kalitesi
kalite kontrolü
açısından çok verimli olacak

ilk aşamada ve direk olarak normal üyeler hissedemese bile uzun vadede paylaşımların ve bilginin kalitesi açısından çok işe yarayacak bir uygulama, Özel üyeler çok daha çabuk ve direkt etkilenecekler bu ciddiyet, samimiyet ve kalite farkından hepsi bu.

daha başlamadı yasak herhalde :)
ama ben atacağım kadar attım mesaj,
kapansada umrumda değil şu an çok mutluyum !

evet henüz başlamadı, umarım sizin gibi yararlı ve bilgi bir üyede sırf özel mesaj atmak için atmamıştır mesajları, yoksa geç kaldığımızı düşünmeye başlayacağım. :tongueout:

seabis

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bende bir iğneleme yapmak istiyorum. 2 gün önce bu forumda bir konuda (200 TL Maaş hikayesi olan bir arkadaşın açtığı bir konu idi) bir arkadaş düşüncelerini belirtip daha sonra özelden mesaj yolu ile konu hakkında cevap vereceğini belirtti. Ben o arkadaşa kendimce haksız olduğu kanısına vardığım için özelden iyi bir yaklaşımla mesaj trafiği oluşturdum. Benim gibi düşünen bir çok kişide mesaj trafiğinde bulunmuştur sanıyorum. Bu üye arkadaş ÖZEL ÜYE idi. Acaba onun şikayeti ile mi böyle bir karar aldınız bunu bilmek isterim? Saygılarımla...

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
evet henüz başlamadı, umarım sizin gibi yararlı ve bilgi bir üyede sırf özel mesaj atmak için atmamıştır mesajları, yoksa geç kaldığımızı düşünmeye başlayacağım. :tongueout:

Yok Onur bey ben hayırlı bir iş için meşkul ettim bu trafiği :D
(latife yaptınız ben okadarda bilgili değilim)

Son düzenleme:

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Bende bir iğneleme yapmak istiyorum. 2 gün önce bu forumda bir konuda (200 TL Maaş hikayesi olan bir arkadaşın açtığı bir konu idi) bir arkadaş düşüncelerini belirtip daha sonra özelden mesaj yolu ile konu hakkında cevap vereceğini belirtti. Ben o arkadaşa kendimce haksız olduğu kanısına vardığım için özelden iyi bir yaklaşımla mesaj trafiği oluşturdum. Benim gibi düşünen bir çok kişide mesaj trafiğinde bulunmuştur sanıyorum. Bu üye arkadaş ÖZEL ÜYE idi. Acaba onun şikayeti ile mi böyle bir karar aldınız bunu bilmek isterim? Saygılarımla...

Grafikerler.net koskocaman bir ailedir, sadece şunu bilmenizi isterim forumumuzda kararlar bir günde alınmıyor üzerinde konuşup tartışılıp denenip araştırılıp alınıyor! Ayrıca tekrar söylüyorum Grafikerler.net koskocaman bir aile, yani "Köpekler İstedi Diye Atlar Ölmez" (Rumen Atasözü)

Yinede iyiniyetli yaklaşımınız ve sorma inceliğinizde bulunduğunuz için teşekkür ederiz.

Son düzenleme:

seabis

🌟Usta Tasarımcı🌟
Cevabınız için Teşekkürler...

yesil_dokunus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
valla yasak olayı her yerde kötü. burda da bir yasakla karşılaşmak açıkçası canımı sıkıyor. yuotube yasaklandı ne oldu? herkes yine giriyor. yasaklar hiçbir zaman çözüm olmaz. aynı zamanda bu mükemmel siteye yakışmıyor.

bence yasak yerine şöyle yapmalısınız. günde sadece bir mesaj hakkı yada hafatada bir mesaj hakkı

not : ben 2007 den beri üyeyim en fazla 30 mesaj attım. çok mu yani :(

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
valla yasak olayı her yerde kötü. burda da bir yasakla karşılaşmak açıkçası canımı sıkıyor. yuotube yasaklandı ne oldu? herkes yine giriyor. yasaklar hiçbir zaman çözüm olmaz. aynı zamanda bu mükemmel siteye yakışmıyor.

bence yasak yerine şöyle yapmalısınız. günde sadece bir mesaj hakkı yada hafatada bir mesaj hakkı

not : ben 2007 den beri üyeyim en fazla 30 mesaj attım. çok mu yani :(

Yine foruma mesaj atabiliyorsunuz. Bunda bir kısıtlama asla yapılmadı ve yapılmayacak. Bu durumda youtube ile örneklemeniz yanlış olmuş. Üstelik biz bu forumu insanlar özel kendi aralarında konuşsun diye kurmadık. Herkes bilgisini herkesle paylaşsın diye açtık. :) Bu uygulama da buna hiç bir engel teşkil etmediği için buradaki yazdıklarınızı bir daha düşünmenizi rica edeceğim...

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
konu hastayım bu siteyle başlamış ama msj yasağı üzerinde dvm etmiş bence problem olacak bi konu değil bu özel msj uygulama drumu insanlara illaki özel bişeyler yazmak istiyorsanız site üzerinden mailde gönderebilirsiniz ;) tabi buda yasaklanmıyorsa diğer konuya gelince yani forum şablonunun hoşluğu bildiğim kadarıyla ilk template tasarım yapılanmasında sevgili cahit hocamızın ciddi desteği olmuştur yanlış biliyorsam affola cahit hocamız dışında katkısı olanların bizzat ismini bilmiyorum ama emeği geçen herkese teşekkür ederim gerçekten kurumsal yapılanmaya yönelik yapılan bu uygulamayı bende çok beğeniyorum grafikerler.net logosu ile birlikte maskotumuz çok yakıştı;) teşekkürler.grafikerler.net ailesi

yesil_dokunus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dediğim gibi zaten ben fazla mesaj atan insan değilim. özel mesaj bağımlısı da değilim :) isteyen profilime bakar. ayda yılda burda beğendiğim insanlara bir mesaj atamamı engellemek pek de hoş değil. mesela ersanla burda tanıştım. engelenen özel mesaj devrinden önce. galiba bir kavga olmuş artık bu siteye gelmez olmuş onu bilemem. ama insanlarla kimi zaman bilgi alışveriş kimi zaman çalışmalarını takdir ettiğim kişilerle tanışmak için seyrek de olsa kullanıyorum. ve çok güzel dostluklar kurdum.

profilden mail gönderme olayına gelince bildiğim kadarıyla benim mailim kapalı kimse göremiyor. o zaman herkes benle nasıl iletişim kuracak. ayrıca spam gelmemesi için kimsenin görmesini istemiyorum. o zaman insanlar benle ileşitim
nasıl kuracak

youtube yakıştırmasına gelince. pek doğru gözükmese bile yakın bir örnek. bu tip uygulamalar anca çöpçatan sitelerinde oluyor. ee burası da öle bir yer değil sonuçta. kimse kimseyle tanışmak için gelmiyor. en azından ben gelmiyorum :) tasarımları göremeye ve zevk almaya geliyorum.

eğer sorun siteye aşırı yükleme oluyor meselesi ise o zaman kısıtlarsın. günde 1 mesaj hakkı veya haftada bir mesaj gibi. o zaman yoğunluk azalır. her işin çözümü vardır.ama diyorsan ki benim niyetim ticari. o zaman başımızın üstünde yeriniz var. çünkü bu siteden ekmek kazanıyosunuz. sizi anlarım

şablon olayına gelince. bir sene önce bu şablon yoktu bildigim kadarıyla. ama yine de güzeldi. bazen sadece bannerlarda değişiklik var mı diye geldiğim oluyor :) şu son dizayn süper ötesi. yarışmaya girse derece alacağından eminim. çok zarif çok şık duruyor..