Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bu sitenin bannerlarına hastayım

redeath333

🏆Pro Tasarımcı🏆
Umarım özel mesaj atma alışkanlığımızın yerini özel mesaj atamama alışkanlığı alır ve herkes mutlu mesut bir halde özel bilgilerini herkesle paylaşır..

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
"Abi merhaba forumalrda çok aradım ancak işime yarar bilgi bulamadım

Benim sorunum corelde boş dosya bile açarken çok bekliyorum. Forumda çoka raştırdım araştırılanalrı yaptım ancak yine olmuyor. View managamen zoomlarını sildim. yine geriye geldi. Color style bölümüne tıkladığımda ise program donup kalıyor. Program açılırken F8 e bastım orjinal ayarlara geri yükledim yine olmuyor. Coreli kaldırıp yeniden kurdum yine olmadı bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz. Şimdiden teşekkürler. Saygılarımla..."

Bugün aldığım bir mesaj ve ben bir günde bunun gibi 10 larca mesaj almaktayım ve herkese standart olan cevabımda şu :

" Özel mesajdan böyle konularda yardımcı olamıyoruz, sebebi de sizin gibi bu gibi konularda takılacak olan insanlarda olacaktır ve herkes forum genelinden değilde özelden mesaj atarak yardım istediklerinde herkese ayrı ayrı bir mesaj yazma derdimiz olacaktır. Bunun için sizden sonra gelenlerinde bu gibi problemleri olacağından dolayı mutlaka bu gibi sorunlarınızı forum genelinden paylaşmalısınız hem daha hızlı cevap alabilirsiniz hemde sizden sonra gelecek olanlara bencillik yapmayıp tüm sorunlarına en hızlı şekilde cevap verebiliriz, bununla beraber bilindiği gibi bilgi paylaşıldıkça çoğalır siz bu siteye mesaj yazarken ve bir kişinin problemine yardımcı olurken sanıyormusunuzki sadece o kişiye yardımcı oluyorsunuz ? Kim bilir daha adını bilmediğiniz kaç kişiye yardımınız dokunup bir teşekkür yada başka tebrik mesajı alıyorsunuz."

Benim bu sitede anlatımlarım olsun problemlere yardımcı olabilmek maksadıyla yazdığım mesajların sayısını ben bilmem ve her gün bu gibi mesaj alırken 10 larca da teşekkür mesajı alıyorum . Yoğun bir özel mesaj istatiğim varken belki 10 tane mesajı olmayan ve 1 yıldır bu siteye kayıtlı olan üyelerimizin benden 10 kat daha fazla mesaj trafiği olduğu gözükmüştür. Durum böyle iken demografik tablo ile istatisliklere hiç girmeden bu uygulamanın başlıca sebeplerindede daha önceki mesajlarımdada yazdığım gibi açık ve nettir. Ben grafikerler.net yöneticisi olarak sitemizde kayıtlı olan hem bay hemde bayan kişilerin bu şekilde daha rahat bir ortamda olacağı kanısındayım, bununla beraber bize bir sürü ihbarlar da geliyor bir üyemiz diğer üyemizin konusuna mesaj yazmış ve hiç bir saygı çercevesini bozmadan konu sahibi özel mesaj ile ağıza alınmayacak laflar sarf etmiş özel mesaj yöntemiyle birbirlerine girmişler. Evet bazı zamanlar böyle topluluklarda yaşın yanında da kuru yanıyor bunun farkındayız ancak bu yine sizin rahat edebilmeniz için gerçekleştirilen bir teknik ve uygulama diye nitelendiriyoruz. Özel üyeler neden özel mesaj atabilme hakkına sahip oluyor diye soracak olanlarda var ise. Bir kişi mantıklı şekilde düşünüldüğünde para verdiği hiç birşeyin elinden alınmasını istemez ve normal hayatında dikkatli oluyorsa para verdiği şeye daha çok dikkat eder.