Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bu Vatan böyle kazanıldı!

Freelens

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu tasarimla, kazandigimizi verecegiz gibi,

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Bu denli önemli ve büyük bir olaydan nasıl olur da bu derece basit bir çalışma çıkar anlamadım. Bu vatan nasıl kazanıldı? Bu afiş neyi anlatıyor? Herkesin aşina olduğu Çanakkale görsellerini kolaj yapıp bayrak figürü ve kırmızı renk ile bitmez bu iş. Bu çalışma bu vatanın nasıl kazanıldığını anlatmıyor, aslında hiçbirşey anlatmıyor.

Aslında bir afişte bir fikir, bir temel ve altyapı yoksa dünyanın efektini yapsan da hiçbir işe yaramaz. Önce gözlem, akabinde tekrar denemelisin. Etkile bizi Grafixit.

Grafixit

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu denli önemli ve büyük bir olaydan nasıl olur da bu derece basit bir çalışma çıkar anlamadım. Bu vatan nasıl kazanıldı? Bu afiş neyi anlatıyor? Herkesin aşina olduğu Çanakkale görsellerini kolaj yapıp bayrak figürü ve kırmızı renk ile bitmez bu iş. Bu çalışma bu vatanın nasıl kazanıldığını anlatmıyor, aslında hiçbirşey anlatmıyor.

Aslında bir afişte bir fikir, bir temel ve altyapı yoksa dünyanın efektini yapsan da hiçbir işe yaramaz. Önce gözlem, akabinde tekrar denemelisin. Etkile bizi Grafixit.

Aynen dediğiniz gibi biraz gözlem gerekiyor dikkatli bakmak gerekiyor.
gerçekten doğru söylemişler bakmakla görmek arasında çok fark vardır diye orda bi türk bayrağı figürü ve altından sızan kan var altta da o kanın toplandığı bir birikinti yani çok fazla kan dökülerek kazanıldı bu vatan demek istiyorum

Mamy22

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.facebook.com
arkadaşlar siz profesyonel olabılırsınız ama arkadasın elınden geldıgının en ıyısını yaptıgını dusunuyorum ve gayet güzel olmus .. abuk sabuk şeyler yapmak yerine bunu düşünüp yapması bile yeterli .