Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

cafe afiş tasarım hakkında

AyBuke_35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Herkese slm arkadaşlar işe başlayalı bir hafta oldu ve benden böyle bir tasarım yapmam istendi bu eski afiş cafe için ne tür bir çalışma yapabilirim yardım ederseniz inan ki çok sevineceğim tıkandım kaldım :S

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Herkese slm arkadaşlar işe başlayalı bir hafta oldu ve benden böyle bir tasarım yapmam istendi bu eski afiş cafe için ne tür bir çalışma yapabilirim yardım ederseniz inan ki çok sevineceğim tıkandım kaldım :S

Öncelikle işe başlayalı bir hafta olduysa tıkanmış değil ne yapacağınızı bilmiyorsunuz. Bu konuda anlaşalım.

Daha sonrasında ise kesinlikle yukarıda ki görünen örnekte ki gibi bir çalışma yapmayınız. Müşterinizin zevkine ters düşmeyen ve grafik tasarım kurallarına aykırı olmayan bir tasarımla ortak bir yolu bulmak zorundasınız.

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
afişten ziyade fiyat listesi olur bundan arkadasım.. afiş yapıcaksan fiyatlardan uzak durmalısın ..yada afişden vaz geçip fiyat listesi yapıcaksan bölümler arası resimlerle yeni bir liste yapabilirsin... salatalar icin salata resmi.. içecekler bölümünü için cola resmi gibi bir çalışma yaparsan daha sonrasında daha tatminkâr yorum yapabiliriz sadece söyleye bilcegim hayal gücünü takip et birseyler cıkart üstünden yorumlayalım.. kolay gelsin.

slmmm

🌟Usta Tasarımcı🌟
çooooook karışık olmuş ya bakarken başım ağrıdı bence olmamış sade çalışma yap tasarıma baktıkça gözlerim yoruldu

AyBuke_35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çooooook karışık olmuş ya bakarken başım ağrıdı bence olmamış sade çalışma yap tasarıma baktıkça gözlerim yoruldu

işde onu anlatmya çalışıyorum yha bunu eskiden böyle yapmışlar adamlar benden mükemmel bir çalışma bekliyor yemekler ayrı bir sayfada içecekler ayrı bir sayfada olsun dio bende corelden almayıyom açıkcası yardımlarınızı bekliyorum

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
işde onu anlatmya çalışıyorum yha bunu eskiden böyle yapmışlar adamlar benden mükemmel bir çalışma bekliyor yemekler ayrı bir sayfada içecekler ayrı bir sayfada olsun dio bende corelden almayıyom açıkcası yardımlarınızı bekliyorum

Peki hangi programdan anlıyorsunuz?

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
biz sana sıfırdan bişey yapman için bilgiler veremeyiz şunu şöle yap bunu böle yap gibisinden.. forumda onlarca örnek var bu türden, vaktini ayir hepsini teker teker incele, yapilan yorumlara bak.. en son sen kendin birşey yapip buraya koy ki, bizde ona göre nelerin doğru olup olmadiğini tartişalim.. ayrica corel'de yapmak zorunda değilsin, hangi programdan anliyorsan ondan yapacaksin.. yok hiçbirinden anlamiyorsan programlarin, o zaman bireysel destek alacaksin arkadaşim.. kolay gelsin..

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
bu saate kadar yapılan yorumlar seni hala yönlendirememiş ve hala birileri bişey desinde yapim diye bekliyosan bundan sonrada bişey yapamazsın...konuyu açalı bihayli olmuş ama sen hala bi çalışma yapıp bunu yaptım arkadaşlar gerisini beraber halladelim demiyosun...bi fiyat listesi koymuşsun karşımıza buna bakarak bizden yardım istiyosun..ortada senin emek harcadığın yada tıkandığın biyer yokki neye nasıl yardım etmemizi bekliyosun...yap bi çalışma yolla bakalım...renklerine...fontuna...görsellerine...vs...vs...sana yardım edelim bizde...hadi kolay gelsin...

AyBuke_35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
biz sana sıfırdan bişey yapman için bilgiler veremeyiz şunu şöle yap bunu böle yap gibisinden.. forumda onlarca örnek var bu türden, vaktini ayir hepsini teker teker incele, yapilan yorumlara bak.. en son sen kendin birşey yapip buraya koy ki, bizde ona göre nelerin doğru olup olmadiğini tartişalim.. ayrica corel'de yapmak zorunda değilsin, hangi programdan anliyorsan ondan yapacaksin.. yok hiçbirinden anlamiyorsan programlarin, o zaman bireysel destek alacaksin arkadaşim.. kolay gelsin..

:S coreli biliyorum ama sizler kadar iyi deilim fhotopdan biraz anlıyorum aslında staj dayım daha ama destek alabilecegim biri yok oyüzden destek olarak bu siteyi öneren birisi oldu

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
:S coreli biliyorum ama sizler kadar iyi deilim fhotopdan biraz anlıyorum aslında staj dayım daha ama destek alabilecegim biri yok oyüzden destek olarak bu siteyi öneren birisi oldu

:) Yalnız şöyle bir sorunumuz var. Tasarım programda yapılmaz. İlk başta kafanızda tasarlarsınız. Programlar ise bu tasarladığını konularız görsele dönüştürür.

ussamx

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşım eğer sana getirilen örnek oysa gerçekten kendini üzmene hiç gerek yok inan ne yaparsan yap bundan çok daha iyi olacaktır zaten bu örnek olarak verdikleri şey afiş falan değil resmen adisyon .....

Son düzenleme:

dub

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.nilayozer.com
senden bi afiş istediklerini znnetmiyorum, eğer içecekler ayrı sayfada yemekler ayrı sayfadaysa bi afiş sayılmaz, yerinde olsam öncelikle ambalaj tasarımı mantığıyla yaklaşırdım, logonun biçiminden yola çıkışlı basit bi açılıp kapanma mantığıyla işe başlayarak ebatları belirlerdim, ama bu cafenin bi logoya filan da ihtiyacı var, sanırım ben olsam şimdiye kadar böyle bi menüyle çalışmış bi yere iş yapmazdım:). başarılar..

baykal

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sadelikten şaşmayın kırmızı tonlar kullanın çünkü bu tip çalışmalarda kırmızı iştah açmak için kullanıçlır yapılan işlere bakın we inceleyin başarılar