yine bir deneme
E ezells 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 5 Eyl 2009 Mesajlar 46 Tepkime puanı 3 17 Şub 2010 #1 yine bir deneme
F finfik 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Eki 2008 Mesajlar 3,193 Tepkime puanı 42 17 Şub 2010 #2 ben göremiyorum...
child_play ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 19 Mar 2009 Mesajlar 1,452 Tepkime puanı 73 17 Şub 2010 #3 Ben görebiliyorum, ama neyi denedin onu çözemedim açıkçası. :smile: Fotoğrafı sen mi çektin? Hazırdı da üzerinde oynama mı yaptın? ...
Ben görebiliyorum, ama neyi denedin onu çözemedim açıkçası. :smile: Fotoğrafı sen mi çektin? Hazırdı da üzerinde oynama mı yaptın? ...
E ezells 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 5 Eyl 2009 Mesajlar 46 Tepkime puanı 3 17 Şub 2010 #4 child_play' Alıntı: Ben görebiliyorum, ama neyi denedin onu çözemedim açıkçası. :smile: Fotoğrafı sen mi çektin? Hazırdı da üzerinde oynama mı yaptın? ... Genişletmek için tıkla ... yok ben çekmedim daha onlara çok var hazırdı ben sadece ufak tefek değişiklikler yaptım bu arada orjinali bu anlıycan fazla değişiklik yok ama sen bide abna sor 35dk sürdü Son düzenleme: 18 Şub 2010
child_play' Alıntı: Ben görebiliyorum, ama neyi denedin onu çözemedim açıkçası. :smile: Fotoğrafı sen mi çektin? Hazırdı da üzerinde oynama mı yaptın? ... Genişletmek için tıkla ... yok ben çekmedim daha onlara çok var hazırdı ben sadece ufak tefek değişiklikler yaptım bu arada orjinali bu anlıycan fazla değişiklik yok ama sen bide abna sor 35dk sürdü
E ezells 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 5 Eyl 2009 Mesajlar 46 Tepkime puanı 3 17 Şub 2010 #5 finfik' Alıntı: ben göremiyorum... Genişletmek için tıkla ... açığımı yakalamaya çalışıyosun dimi :rofl: gerçi bu sıralar daha çırağım çok bulursun ama genede pes etmiyorum:angel:
finfik' Alıntı: ben göremiyorum... Genişletmek için tıkla ... açığımı yakalamaya çalışıyosun dimi :rofl: gerçi bu sıralar daha çırağım çok bulursun ama genede pes etmiyorum:angel:
F finfik 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Eki 2008 Mesajlar 3,193 Tepkime puanı 42 18 Şub 2010 #6 ezells' Alıntı: açığımı yakalamaya çalışıyosun dimi :rofl: gerçi bu sıralar daha çırağım çok bulursun ama genede pes etmiyorum:angel: Genişletmek için tıkla ... yok öyle bir amacım bu foto güzelmiş... embos vermişsin ama, olmamış
ezells' Alıntı: açığımı yakalamaya çalışıyosun dimi :rofl: gerçi bu sıralar daha çırağım çok bulursun ama genede pes etmiyorum:angel: Genişletmek için tıkla ... yok öyle bir amacım bu foto güzelmiş... embos vermişsin ama, olmamış
yenerberktas ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 12 Şub 2010 Mesajlar 184 Tepkime puanı 1 Web sitesi goo.gl 18 Şub 2010 #7 Hoca ne yapıyon siteyi mi kapattıracan . Alt kısımda çerçeve üzerinde biraz parça kalmış onuda alsaydın iyi olurdu.
Hoca ne yapıyon siteyi mi kapattıracan . Alt kısımda çerçeve üzerinde biraz parça kalmış onuda alsaydın iyi olurdu.
Nihat BAYSAL Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 14 Kas 2007 Mesajlar 7,135 Tepkime puanı 133 Yaş 53 18 Şub 2010 #8 Genelde aynı tarz çalışıyorsun.Eğer kendini geliştirmek istiyorsan farklı kompozisyonlar dene.
C cebrinefs 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 14 Şub 2010 Mesajlar 24 Tepkime puanı 0 18 Şub 2010 #9 Nihat BAYSAL' Alıntı: Genelde aynı tarz çalışıyorsun.Eğer kendini geliştirmek istiyorsan farklı kompozisyonlar dene. Genişletmek için tıkla ... Kardeş kusura bakma Resme bakınca senin ' farklı kompozisyonlar dene ' dediğini kısmı farklı pozisyonlar diye algıladım Hönk dedim birden :rofl:
Nihat BAYSAL' Alıntı: Genelde aynı tarz çalışıyorsun.Eğer kendini geliştirmek istiyorsan farklı kompozisyonlar dene. Genişletmek için tıkla ... Kardeş kusura bakma Resme bakınca senin ' farklı kompozisyonlar dene ' dediğini kısmı farklı pozisyonlar diye algıladım Hönk dedim birden :rofl:
E ezells 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 5 Eyl 2009 Mesajlar 46 Tepkime puanı 3 18 Şub 2010 #10 Nihat BAYSAL' Alıntı: Genelde aynı tarz çalışıyorsun.Eğer kendini geliştirmek istiyorsan farklı kompozisyonlar dene. Genişletmek için tıkla ... bu sefer başka deniyorum aynı çalışmamın amacı elim alışsın diye :smile:
Nihat BAYSAL' Alıntı: Genelde aynı tarz çalışıyorsun.Eğer kendini geliştirmek istiyorsan farklı kompozisyonlar dene. Genişletmek için tıkla ... bu sefer başka deniyorum aynı çalışmamın amacı elim alışsın diye :smile:
E ezells 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 5 Eyl 2009 Mesajlar 46 Tepkime puanı 3 18 Şub 2010 #11 cebrinefs' Alıntı: Kardeş kusura bakma Resme bakınca senin ' farklı kompozisyonlar dene ' dediğini kısmı farklı pozisyonlar diye algıladım Hönk dedim birden :rofl: Genişletmek için tıkla ... hehehe daha neler :rofl:
cebrinefs' Alıntı: Kardeş kusura bakma Resme bakınca senin ' farklı kompozisyonlar dene ' dediğini kısmı farklı pozisyonlar diye algıladım Hönk dedim birden :rofl: Genişletmek için tıkla ... hehehe daha neler :rofl:
Nihat BAYSAL Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 14 Kas 2007 Mesajlar 7,135 Tepkime puanı 133 Yaş 53 18 Şub 2010 #12 cebrinefs' Alıntı: Kardeş kusura bakma Resme bakınca senin ' farklı kompozisyonlar dene ' dediğini kısmı farklı pozisyonlar diye algıladım Hönk dedim birden :rofl: Genişletmek için tıkla ... EEee boşuna dememişler küp içindekini dışa sızdırır diye Demek ki senin aklın fikrin oralardaki öyle düşünmüşsün
cebrinefs' Alıntı: Kardeş kusura bakma Resme bakınca senin ' farklı kompozisyonlar dene ' dediğini kısmı farklı pozisyonlar diye algıladım Hönk dedim birden :rofl: Genişletmek için tıkla ... EEee boşuna dememişler küp içindekini dışa sızdırır diye Demek ki senin aklın fikrin oralardaki öyle düşünmüşsün
wed-design 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 2 May 2009 Mesajlar 289 Tepkime puanı 1 21 Şub 2010 #13 Bırak bu sapıkçıl tasarımları ama güzel olmuş.
E ezells 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 5 Eyl 2009 Mesajlar 46 Tepkime puanı 3 21 Şub 2010 #14 wed-design' Alıntı: Bırak bu sapıkçıl tasarımları ama güzel olmuş. Genişletmek için tıkla ... :rofl: tamam bırakıcam
wed-design' Alıntı: Bırak bu sapıkçıl tasarımları ama güzel olmuş. Genişletmek için tıkla ... :rofl: tamam bırakıcam