Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

can sıkıntısı logosu :)

layore

🏅Acemi Tasarımcı🏅
canım sıkılınca bişeler karalayım dedim.buyrun.

logozq4.jpg

Benzer konular

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Keşke canınız sıkılacak kadar boş vaktiniz olmasa ve logo yapımı konusunda araştırmalar yapsanız,zamanla edindiğiniz tecrübe,bilgi ve birikimle "... firmanın logo tasarımı" diye bir konu açsanız.Bu şekilde çalışmanıza yorum yazarken kimsenin "canı sıkılmaz" diye düşünüyorum.
Şaka bir yana bu platform da o kadar çok güzel şey mevcut ki inanın incelemekten canınız asla sıkılmaz.Kolay gelsin.

superclarkie

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
senin canın bayağ bir sıkılmış anlaşılan :)

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Bir akadaşada yazdım bu yazıyı.can sıkıntısında logo tasarlanmaz o logo olmaz çizilen şeyde.logo bir firma yada kuruluşun kimliğini belirlemek amaçıyla çizilir arkadaşım arkadaşların dediklerine katılıyorum araştıra yapsan bu konu ile ilgili senin için daha yararlı.ve çok güzel katagoriler altın da mükemel çalışmalar var onları incelemeni öneririm.

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
Bir akadaşada yazdım bu yazıyı.can sıkıntısında logo tasarlanmaz o logo olmaz çizilen şeyde.logo bir firma yada kuruluşun kimliğini belirlemek amaçıyla çizilir arkadaşım arkadaşların dediklerine katılıyorum araştıra yapsan bu konu ile ilgili senin için daha yararlı.ve çok güzel katagoriler altın da mükemel çalışmalar var onları incelemeni öneririm.

can sıkıntısında logo tasarlanmaz diye birşey yok illa morali bozuk mu olması lazım canının sıkkın olması için. can sıkıntısı lafını boş vakit olarak da kullanmıs olabilr. haklsınız araştırarak yapsa daha iyi olur bu yönden katılıyorum

Ebush

🌱Yeni Üye🌱
Güzel olmuş benimde canım sıkılınca daha güsel tasarım yaparım Ellerine sağlık tabi insanın morali bozuk oluncada yapamaz bunu da unutma :)

grafikeri-m

🌟Usta Tasarımcı🌟

araştırma konusunda haklı olabilirsiniz ama logo tasarlanmıcak anlamına gelmez illaki bir firma için çizilmez kendini geliştirmek içinde araştırmalar yaptıktan sonrada kendini sınamak için tasarlanır

layore

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorumlar için teşekkürler de.biri de logo hakkında yorum yapsa daha yararlı olurdu benim açımdan.araştırmaya gelince her zaman....ben freehan e başlayalı 3 ay oldu :)

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
Yorumlar için teşekkürler de.biri de logo hakkında yorum yapsa daha yararlı olurdu benim açımdan.araştırmaya gelince her zaman....ben freehan e başlayalı 3 ay oldu :)

sana katılıyorum sevgili arkadaşım;
bazı arkadaşlar nedense çok bilmiş olduklarından (?)
işi eleştireceklerine sistemi eleştiriyor, akıl verme yoluna gidiyorlar(...)
logon çok karanlık olmuş gölge kullanman okumayı zorlaştırıyor
bir de simge ile yazı boyutlarını gözden geçirmelisin
çalışmaya devam et :wink:

layore

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sana katılıyorum sevgili arkadaşım;
bazı arkadaşlar nedense çok bilmiş olduklarından (?)
işi eleştireceklerine sistemi eleştiriyor, akıl verme yoluna gidiyorlar(...)
logon çok karanlık olmuş gölge kullanman okumayı zorlaştırıyor
bir de simge ile yazı boyutlarını gözden geçirmelisin
çalışmaya devam et :wink:

allah razı olsun arkadaşım.hepsini dikkate alacam