Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çanakkale Geçilmez...

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
1003.jpg

Benzer konular

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
"Çanakkale Geçilmez"!

Tebrik ederim cengiz; yine harika bir çalışma olmuş, konusuda çok güzel.

Emeğinize sağlık.

İyi çalışmalar.

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
eline yüreğine sağlık cengiz tasarım olarakda anlam olarakda çok iyi düşünmüşsün ben buna rep veririim...

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
emeğinize sağlık gerçekten güzel bir konsept ortaya koymuşsunuz.

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
cengiz fikir güzel tasarım güzel emeğine sağlık arkadasım...

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
Tebrikler Cengiz, konuya tarzını yansıtmışsın yine
Yalnız, konudaki içerik bayraktaki ay yıldızın belirgin olmasını gerektirmezmiydi?

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
"Çanakkale Geçilmez"!

Tebrik ederim cengiz; yine harika bir çalışma olmuş, konusuda çok güzel.

Emeğinize sağlık.

İyi çalışmalar.

teşekkürler...

eline yüreğine sağlık cengiz tasarım olarakda anlam olarakda çok iyi düşünmüşsün ben buna rep veririim...

:) teşekkürler...

emeğinize sağlık gerçekten güzel bir konsept ortaya koymuşsunuz.

teşekkürler...

cengiz fikir güzel tasarım güzel emeğine sağlık arkadasım...

teşekkürler damla

Tebrikler Cengiz, konuya tarzını yansıtmışsın yine
Yalnız, konudaki içerik bayraktaki ay yıldızın belirgin olmasını gerektirmezmiydi?

teşekkürler... evet bayrağın daha net olması gerekirdi... ama renkleri dengelemek için böyle bir uygulamayı seçtim. tekrar teşekkürler...

Irmak:)

🌟Usta Tasarımcı🌟
şey sanırım o fotoğraf çanakkale savaşına ait değilmiş o fotoğraftakilerde asker değilmiş internette ve televizyonda bununla ilgili haberler gördüğümü hatırlıyorum
neyse, çok güzel bi çalışma olmuş artık çalışmayı görünce sizin yaptığınız anlaşılıyor :) emeğinize sağlık

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
tebrik ederim mevzu derin çalışma başarılı:)

ereyler

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:alkis: tek kelimeyle güzel olmuş devamı gelir inş

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
şey sanırım o fotoğraf çanakkale savaşına ait değilmiş o fotoğraftakilerde asker değilmiş internette ve televizyonda bununla ilgili haberler gördüğümü hatırlıyorum
neyse, çok güzel bi çalışma olmuş artık çalışmayı görünce sizin yaptığınız anlaşılıyor :) emeğinize sağlık

I. Dünya Savaşı'nda dört yıl savaşan Osmanlı İmparatorluğu'nun çökmesinden sonra Türkiye'nin kurtuluşu için yapılan Ulusal Kurtuluş Savaşı'nın kaynakları her bakımdan çok kötü durumda idi. Balkan Savaşı ve I. Dünya Savaşı peş peşe gelince 1918 sonunda ateşkes imzalandığında Türkiye altı yıl savaşmıştı. Bu savaşlar zaten mali ve ekonomik yönden perişan olan Türk kaynaklarını tüketmişti. Mondros'tan sonra artık Arapların yaşadığı topraklar İmparatorluktan ayrılmış, ayrıca ülkenin en verimli toprakları dört yandan işgal edilmişti. Birinci Dünya Savaşı'nda, Osmanlı Devleti 2.850.000 kişiyi silah altına almıştı. Yararlanabildiği nüfusu o tarihte 15 milyon kadar olduğuna göre, bu sayı yaklaşık beşte bir oluyordu. Bu büyük savaşta 325.000 şehit 400.000 yaralı 250.000 esir verilmişti. Salgın hastalıklardan ölenler ve göçler sırasında Türk halkındaki kayıplar toplanınca Türkiye'nin savaş kayıpları milyonla belirtilir.

Sorarimki sana resimdekilerin bu vatanın herhangibi bir köşesinde bizler için canlarını vermesi önemli değilmidir..Ha Çanakkale, ha başka biyer..

Şehitlerimizi sadece özel günlerde değil, kalbiyle hala yaşatanlara kucak dolusu sevgiler..Eline sağlık cengiz

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
tebrik ederim Cengizim çok başarili bir çalişma çikartmişsin yine.. yanliz benim bir yazim hatasi dikkatimi çekti.. "Bugün bu topraklar üzerinde namusumuzla yaşayabilmemiz için gittiler..."

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
teşekkür ederim engincim... evet hatayı bende yeni farkettim dikkat ettiğin için teşekkürler...

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
gerçekten çook çook güzel olmuş. kompozisyon ve yerleştirilme şekli renkler gerçekten hem uyum içinde hemde çok şık durmuş. Ellerine saglık