Çapa Hastanesi Broşür Örnekleri
F finfik 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Eki 2008 Mesajlar 3,193 Tepkime puanı 42 6 Mar 2010 #2 güzel olmuş, eline sağlık...
sedat_gul 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 2 Tem 2009 Mesajlar 713 Tepkime puanı 11 Web sitesi www.sedatgul.com 6 Mar 2010 #3 çok renk çümbüşü olmuş gibi geldi bana, paylaşım için teşekkürler, emeğine sağlık
C cekirdek 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 23 Tem 2007 Mesajlar 24 Tepkime puanı 1 6 Mar 2010 #4 Çalışmaların güzel olmuş Sunumunda çalışmaların yanı sıra çok şık olmuş emeğine eline sağlık...
Nihat BAYSAL Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 14 Kas 2007 Mesajlar 7,135 Tepkime puanı 133 Yaş 53 7 Mar 2010 #5 1 numaralı çalışma diğerlerine göre biraz daha öne çıkıyor.Tebrikler Volkan.
grafikerkartal 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Ocak 2008 Mesajlar 2,592 Tepkime puanı 79 7 Mar 2010 #6 finfik' Alıntı: güzel olmuş, eline sağlık... Genişletmek için tıkla ... teşekkürler... sedat_gul' Alıntı: çok renk çümbüşü olmuş gibi geldi bana, paylaşım için teşekkürler, emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... teşekkürler.. cekirdek' Alıntı: Çalışmaların güzel olmuş Sunumunda çalışmaların yanı sıra çok şık olmuş emeğine eline sağlık... Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim Nihat BAYSAL' Alıntı: 1 numaralı çalışma diğerlerine göre biraz daha öne çıkıyor.Tebrikler Volkan. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Nihat abi ...
finfik' Alıntı: güzel olmuş, eline sağlık... Genişletmek için tıkla ... teşekkürler... sedat_gul' Alıntı: çok renk çümbüşü olmuş gibi geldi bana, paylaşım için teşekkürler, emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... teşekkürler.. cekirdek' Alıntı: Çalışmaların güzel olmuş Sunumunda çalışmaların yanı sıra çok şık olmuş emeğine eline sağlık... Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim Nihat BAYSAL' Alıntı: 1 numaralı çalışma diğerlerine göre biraz daha öne çıkıyor.Tebrikler Volkan. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Nihat abi ...