Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Logo Tasarım Yarışması

sedader

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Katılım
29 Nis 2011
Mesajlar
48
Tepkime puanı
1
T.C.
ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI
AMBLEM/LOGO TASARIM
YARIŞMASI ŞARTNAMESİ
Konu
Madde 1 –Bu Şartname’nin konusu :
a. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın,
b. Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğü’nün,
c. Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü’nün,
d. Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü’nün,
e. Yapı İşleri Genel Müdürlüğü’nün
f. İmar ve Kentsel Altyapı Genel Müdürlüğü’nün,
g. Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü’nün,
h. Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü’nün,

amblem/logosunun, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın vizyonunu yansıtacak şekilde, yaratıcı, akılda kalıcı ve fonksiyonel olarak kullanımına imkan verecek şekilde tasarlanıp oluşturulması için gerçekleştirilecek olan tasarım yarışmasının usul ve esaslarını belirlemektir.

Amaç
Madde 2 – Bu şartname ile,
644 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile görev yetki ve sorumlulukları belirlenen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın ve 1 inci maddede belirtilen birimlerin tanıtıcı ve belirleyici amblem/logosunun, çağa uygun olarak vizyonel ve fonksiyonel bir forma dönüştürülmesi hedeflenmektedir.

Değerlendirme kriterleri
Madde 3 - Yarışmaya katılan tasarımların özgün olması temel şarttır. Tasarımlar, estetik bütünlük ve konuya bağlılık açısından da değerlendirilecektir.
Tasarımda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve 1. maddede belirtilen birimlerinin bir logo olarak çalışılmasının yanı sıra, amblem-logo teklifi de getirilecektir.

Amblem/Logonun kullanım alanları
Madde 4 - Yarışma sonunda seçilecek amblem/logo tasarımı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın kurumsal kimlik tasarımının ve 1. maddede belirtilen birimlerinin tanıtımına yönelik etkinliklerde, fuar ve toplantılarda, her türlü basılı materyal ve dijital ortamda, medya ve reklam çalışmaları ile promosyon ürünleri, kırtasiye malzemeleri, antetli kağıt, faks, pankart ve benzeri ortam ve faaliyetlerde kullanılıp çoğaltılabilecektir. Bu bağlamda, katılımcı ödül dışında herhangi bir telif hakkı talep edemeyecektir.

Katılım şartları
Madde 5 – Tasarım yarışmasının şartları aşağıda belirtilmiştir.
a. Yarışma, 18 yaşını doldurmuş herkesin katılımına açıktır.
b. Daha önce başka yarışmalarda ödül almış veya yayınlanmış çalışmalar, yarışmaya kabul edilmeyecektir.
c. Yarışmaya gönderilecek tasarımların özgün olması şarttır.
d. Yarışmaya çalışmalarını gönderenler, tasarımların kendilerine ait olduğunu beyan ve taahhüt etmiş sayılır.
e. Yarışmaya katılmak için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca hazırlanmış başvuru formu, eksiksiz ve doğru olarak doldurularak, amblem/logo çalışması ile birlikte Madde 7’de belirtilen hususlara göre teslim edilecektir.
f. Yarışmacılar, yarışmaya her bir amblem/logo için en fazla 3 tasarım ile katılabilir ve aynı yarışmacı birden fazla ödül alabilir.
g. Bu yarışmaya, yarışmada jüri üyesi ve sekreter olarak görev alanlar ile birinci derece hısımları katılamazlar.
h. Yarışmaya katılım ücretsizdir.

Teknik şartlar ve diğer hususlar
Madde 6 – Tasarım yarışmasının teknik şartları ve diğer şartlar aşağıda açıklanmıştır :
a. Tasarımlar, kurumsal kimlik çalışmalarının bir parçası olarak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nı ve 1 inci maddede belirtilen birimlerini temsilen her türlü basılı materyal ve dijital ortamda kullanılacaktır. Amblem/logo tasarımının renkli ve siyah beyaz kullanıma uygun olarak, büyütülüp küçültüldüğünde görselliğinin bozulmayacağı, çok küçük ölçülerde ayrıntıların kaybolmayacağı, çok büyük ölçülerde dağınık görünmeyeceği bir biçimde ve her çeşit baskı ve kesim tekniği ile kullanmada probleme yol açmayacak şekilde hazırlanması şarttır.
b. Eserlerin, A4 boyutunda renkli, siyah-beyaz olarak uzun kenarı 15cm’i geçmeyecek biçimde, alt bölümde % 20 küçültülmüş ölçeği ile paspartulanmamış veya kartona yapıştırılmamış olarak teslim edilmesi gerekir. Eserler, ayrıca Adobe Illustrator, Free Hand, CorelDraw ve Photoshop programlarından biri ile hazırlanmış master çalışması olarak CD ortamında da sunulacaktır. Ayrıca, yapılan çalışma, yüksek çözünürlüklü TIF uzantılı dosyaya dönüştürülerek CD’ye kaydedilecektir. Tasarımcı, eserde kullandığı unsurların anlamını yarım sayfayı geçmeyecek şekilde yazılı olarak açıklayacak ve CD ile birlikte sunacaktır.
c. Yarışmaya sunulan eserlerin özgün olup daha önce başka bir yerde yayınlanmamış ve kullanılmamış olması, diğer kurum ve kuruluş amblem/logolarını çağrıştırmaması gerekmektedir. Teslim edilen eserler Türk Patent Enstitüsü’nce daha önce korunmaya alınmamış olmalı, tescil başvurusu yapılmamış olmalıdır. Kopya veya başkasına ait olduğu anlaşılan tasarım/amblem/logolar, seçici kurulca değerlendirmeye alınmayacaktır. Amblem/logo tasarımının kopya veya başkasına ait olduğunun anlaşılması halinde ödül verilmeyecek, verilmiş ise ödül sahibi ödülü derhal iade edecektir. Bu durum diğer ödül almış veya almamış katılımcılara hiçbir anlamda talep hakkı doğurmayacaktır. Doğabilecek her türlü ihtilafa ilişkin hukuki yaptırım ve süreçlerin maddi yaptırımı yarışmacıya ait olup, doğabilecek ihtilaflardan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sorumlu tutulmayacaktır.
d. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca belirlenecek yedi kişiden oluşan bir Seçici Kurul eserleri değerlendirecektir. Bakanlık’ca gerekli görüldüğü takdirde, tasarım/amblem/logo konusunda teknik personelin görüşlerini almak için anket düzenlenebilecektir.
e. Seçici Kurul, eserleri, özgünlük, yaratıcılık, konu odaklılık ve eserin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın amaçlarını ve tarihi gelişimini ve birikimini dikkate alan bir çerçevede değerlendirecektir.
f. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yarışma kuralları ile ilgili değişiklik yapma hakkını internet sitesinden önceden duyurmak kaydıyla saklı tutar.
g. Yarışmacılar, gönderecekleri tasarımlar için belirtilen ödül dışında herhangi bir ödül veya ücret kesinlikle talep edemez; yaptıkları başvurunun ardından yarışmadan çekilemezler.
h. Seçici Kurul, uygun gördüğü bir eseri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın ve 1. maddede belirtilen birimlerinin yeni amblem/logosu olarak belirleyecektir.
ı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, seçilen eser üzerinde değişiklik isteme hakkına sahiptir. Seçilecek eser sahibinden Seçici Kurulun veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın görüşü çerçevesince teknik eksikliklerin giderilmesine mutat değişiklikler yapması istenebilir. Bunun için ödül tutarı dışında bir ödemede bulunulmayacaktır. Ödüle hak kazanan eserin antetli kağıt, kartvizit ve zarf üzerinde uygulamalarının, pozitif ve negatif çözümleri ile birlikte, yarışma sonuçları açıklandıktan sonra en geç 05.09.2011 tarihine kadar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na sunulmaları gerekmektedir.
j. Eserlerin 1. maddede belirtilen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve bağlı birimlerinin ihtiyacını karşılamaması halinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hiçbir esere ödül vermeme hakkını saklı tutar.
k. Kullanılmayacak olan eserler, sonuçların ilan edilmesini müteakiben en az 15 gün ve en fazla 30 gün sonra teslim edilen adresten alınabilir. Bu süre içerisinde geri alınmayan eserlerden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sorumlu değildir.

Eserlerin teslim şekli ve işaretlenmesi
Madde 7 – Yarışmaya katılma ve eser teslimi sırasında;
a. Katılımcılar, içerisinde eksiksiz doldurulmuş katılım kimlik formunun yer aldığı kapalı Kimlik Zarfı ile birlikte, eserlerin yer aldığı kapalı Evrak Zarfı olmak üzere 2 adet zarf kullanacaklardır.
b. Her zarfın üzerine 6 rakamdan oluşan rumuz yazılacaktır.
c. Katılımcının rumuzu tasarım/amblem/logonun arka yüzünde, CD’nin ise ön yüzünde yer alacaktır.
d. Her eser A4 kağıt üzerinde uzun kenarı 15 cm’i geçmeyecek biçimde, aşağıda küçük ölçekli örneği ile teslim edilecektir. CD’de eserin elektronik ortamda oluşturulmuş hali yer alacaktır.
e. Zarfların üzerinde katılımcının kimliğini belirtecek herhangi bir isim, ayırıcı işaret ve yazı bulunmayacaktır. Aksine bir durumun tespiti halinde, eser yarışma dışı bırakılacaktır.
f. Birden fazla eser ile katılan tasarımcılar, her eser için ayrı evrak zarfı ve ayrı rumuz kullanacaktır.

Eserler katılım formu ile birlikte 22 Ağustos 2011, Pazartesi günü saat 17.00’a kadar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına elden, taahhütlü posta veya kargo yoluyla gönderilecektir. Posta veya kargodan kaynaklanan kaybolma ve gecikmelerden dolayı sorumluluk kabul edilmez. Son başvuru tarihi ve saatine kadar adrese ulaşmayan eserler yarışmaya dâhil edilmeyecektir.

Yarışma sekretaryası
Madde 8 Yarışma sekretaryasının adresi ve irtibat telefonu aşağıdadır ;
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı,
Vekaletler Cad. No: 1 Bakanlıklar/ANKARA Tel: 0312 410 12 19/20

Kullanım hakkı
Madde 9 – Katılımcı; dereceye giren tasarım/amblem/logonun Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ve 1. nci maddede belirtilen birimlerine süresiz olarak tam kullanım hakkını verdiğini peşinen kabul ettiğini ve buna bağlı olarak, gerek Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu, gerekse diğer ilgili mevzuat gereğince yarışmaya gönderdiği eserinin çoğaltma, işlenme, yayma, temsil, umuma iletim, faydalanma ve benzeri şekilde umuma arzı ile ilgili bilumum haklar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ve 1.nci maddede belirtilen birimlerine tam lisans/yetki verdiğini kabul eder.
Bu şekilde kullanılan eserler için, eser sahibi sonradan verdiği lisansı kesinlikle geri almayacağını ve eserin yukarıdaki şekilde kullanılmasını ve bu eserlerde zaman içinde doğabilecek ihtiyaçlara göre değişiklik yapılmasını men etmeyeceğini veya bu lisans için kendisine verilen ödülden başka herhangi bir telif hakkı veya maddi ve manevi talepte bulunmayacağını gayri kabili rücu olarak kabul, beyan ve taahhüt eder. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve 1. nci maddede belirtilen birimleri eserler için katılımcının yukarıda verdiği lisans karşılığında telif hakkı bedeli ödemeyecektir.
Katılımcı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ödül alan eseri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile 1. nci maddede belirtilen birimlerinin tasarım/amblem/logosu olarak kendi adına marka olarak tescil ettirme hakkı bulunduğunu gayri kabili rücu olarak kabul, beyan ve taahhüt eder.

Ödül kazanan eser; kurumsal kimlik çalışmalarının bir parçası olarak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nı ve 1. nci maddede belirtilen birimlerini temsil edecek her türlü basılı materyal ve dijital ortamda, medya ve reklam çalışmaları ile promosyon ürünleri, kırtasiye malzemeleri, antetli kağıt, faks, pankart ve benzeri ortam ve faaliyetlerde kullanılıp çoğaltılabilecektir. Bu bağlamda, katılımcı ödül dışında herhangi bir telif hakkı talep edemeyecektir.
Katılım formunu imzalayan katılımcılar, bu şartnamedeki bütün katılma ve yarışma şartlarını,
Seçici Kurul ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın kararlarının tamamını kabul etmiş sayılırlar.

Yarışma takvimi
Madde 10 – Yarışmanın süreci aşağıda belirtilmiştir :
Başvuru başlangıç tarihi : 05 Ağustos 2011
Son başvuru ve teslim tarihi : 22 Ağustos 2011 Saat : 17:00
Seçici Kurul’un değerlendirme tarihi : 25 Ağustos 2011.
Sonuçların açıklanması : 26 Ağustos 2011.

Ödül kazanan eserin; antetli kağıt, kartvizit ve zarf üzerinde uygulamalarının, pozitif ve negatif çözümlerinin sunulması için son tarih : 5 Eylül 2011 Saat: 17:30.
Sonuçlar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın web sitesi “ https://www.cevresehircilik.gov.tr”de yayınlanacaktır.
Ödüller, duyurulacak gün ve saatte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda düzenlenecek törenle verilecektir.

Ödüller
Madde 11 – Yarışma sonunda verilebilecek olan ödüller şunlardır :
Tasarım yarışması sonucu Seçici Kurul tarafından birinci seçilen 1’inci maddenin ;

- ( a ) fıkrasında yazılı amblem/logo tasarımı için ( net ) 10.000 (onbin ) TL,- ,

- diğer fıkralarında yazılı birimlerin amblem/logo tasarımı için (net) 3.000 ( üçbin ) TL,-
birincilik ödülü verilecektir.

Teslim adresi
Madde 12 – Eserlerin teslim adresi aşağıdadır :
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı
Vekaletler Cad. No: 1 Bakanlıklar /ANKARA

Seçici Kurul
Madde 13 –
Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca belirlenecek yedi kişiden oluşan Secici Kurul eserleri değerlendirilecektir. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı değerlendirme toplantısına katılmayan seçici kurul üyesi yerine bir başka üye belirleme ve sonucu açıklayıcı günü değiştirme hakkına sahiptir.
 

sedader

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Katılım
29 Nis 2011
Mesajlar
48
Tepkime puanı
1
nedir bu milletin yarısmalardan çektiği? nerede bu devlet?

grafik tasarım bölümlerinde sıfır (F) alacak tuhaf
çzimler nasıl oluyorda birinci oluyor

Yarısmalardaki genel sorunlar
- sacma sartname maddeleri
- sartname maddelerine uymayan jurinin tuhaf kararları, tavırlar,
- birinci secmeme vs.
- torpilli 1.secme,
- secilmeyen logoları calıp kullanma
- vaad edilen odullu dagıtmama
- yarısmayı iptal etme

delikanlı juri varsa degerlendirmeyi kayıt etsin, göstersin, izletsin
adam gibi rapor hazırlasın millete sunsun
kim nasıl odullendirildi ya da elendi bilsin seffaflık olsun
milletin içide rahat etsin

millet supheyele bakıyor yarısmalara bu nasıl iş


ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI LOGOSUNU BULDU
boyle logumu olur be
bunu secenlerin "estetik sanat tasarım kalite zevk vziyon" anlaysı sıfırdır


bakanlikbasin660.jpg


"Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Anka kuşunu andıran logosu üç renkli 3 objeden oluşuyor. Logodaki turuncu renk şehirleri temsil ederken, yeşil renk çevreyi, mavi renk ise gökyüzünü ve denizi temsil ediyor." https://www.cevresehircilik.gov.tr/turkce/sayfa.php?Sayfa=bakanlikbasin&ID=660

Bu ne yaaaa? rengi sacmalık neyse formlar ilşkiler bütünlük ne alaka?
cevreve sehircilik bakanlıgı boyle kucuk basit tuhaf cizimle temsil edilir mi?



senaryosu yarım renk desen uyumsuz form da bütünlük kel alaka yok
kalite kurumsal havası yok
basit sıradan 1 taslak buna 21.000 Tl paramı verirlir

bu logo aşağıdaki prensiplerin hangisini sahip?


Principles of graphic design:

Balance
Symetrical, radial, formal, and informal ways of arranging elements on a page to achieve visual balance is the focus of this class. Also covers the 'rule of thirds' and other structural elements. Our bodies need a balance of nutrients to keep us healthy but every now and then it's OK to feast on chocolate, ice cream, and an entire supersize bag of potato chips. Balance in design is much the same. For most of our reading our eyes and minds are most comfortable with evenly balanced layouts where the graphics don't overpower the text and the page doesn't seem to tilt to one side or the other.
Proximity
Learn how to arrange elements on the page through proximity -- keeping like items together and creating unity by how close or far apart elements are from each other. Observe a group of people in a room. You can often learn a lot about who is listening intently to another person, which are strangers, or who is ignoring who by how close together they sit or stand. In design, proximity or closeness creates a bond between people and between elements on a page. How close together or far apart elements are placed suggests a relationship (or lack of) between otherwise disparate parts. Unity is also achieved by using a third element to connect distant parts.
Alignment
While centered text has its place it is often the mark of a novice designer. Learn how to align text and graphics to create more interesting, dynamic, or appropriate layouts. Lack of alignment creates a sloppy, unorganized look. Mixing too many alignments can have a similiar effect. However, it's also OK to break alignment when it serves a specific purpose such as to intentionally create tension or draw attention to a specific element on the page.
For simple arrangements, items can be aligned using the automatic align options in your software. For more complicated layouts the use of guidelines and grids aid in the precise placement of elements.
Repetition / Consistency
Get an understanding of the importance of consistency for the reader and ways to create a consistent and balanced look through different types of repetition.
Contrast
Big vs. small, black vs. white. These are some ways to create contrast and visual interest. Learn a variety of ways to use contrast. Contrast is one the principles of design. Contrast occurs when two elements are different. The greater the difference the greater the contrast. The key to working with contrast is to make sure the differences are obvious. Four common methods of creating contrast are by using differences in size, value, color, and type.

Contrast adds interest to the page and provides a means of emphasizing what is important or directing the reader's eye. On a page without contrast, the reader doesn't know where to look first or what is important. Contrast makes a page more interesting so the reader is more apt to pay attention to what is on the page. Contrast aids in readability by making headlines and subheadings stand out. Contrast shows what is important by making smaller or lighter elements recede on the page to allow other elements to take center stage.
White Space
The art of nothing is another description for this principle. View examples of good and bad use of white space and how to avoid trapped white space.
White space is an important principle of design missing from the page layouts of many novices. White space is nothing. White space is the absence of text and graphics. It breaks up text and graphics. It provides visual breathing room for the eye. Add white space to make a page less cramped, confusing, or overwhelming.



Grafik tasarım bolumunden mezun arkadasların bu ilginç çizim için dusunculeri nedir acaba?


Yarısmlarda milletin hakkını yiyenlerin, akıl ve cagdısı kararlar alanların... Allah belasını verir umarım
 
Son düzenleme:

ali memduh

🌱Yeni Üye🌱
Katılım
25 Ocak 2008
Mesajlar
6
Tepkime puanı
0
Kötülemek istemem ama bana emlak firmalarının matbaaya 50 liraya artvizitle beraber yaptırdığı sıradan logo gibi geldi.
 

X_US

🌱Yeni Üye🌱
Katılım
16 Kas 2008
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
:)) güldü. güldüler güldüm. ne diyebiliriz ki vatan millet sağolsun.
 

fsosuncu

🌱Yeni Üye🌱
Katılım
15 Eki 2011
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
logo tasarımı kadar ne anlam ifade ettiği de çok önemli. hele bu anlam resmi bir kuruma atfediliyorsa bence 2 kat önem taşımaktadır. şahsen beğendim. tebrik ediyorum ve kutluyorum tasarımcıyı.
 

ozguraltinol

🌱Yeni Üye🌱
Katılım
10 Nis 2008
Mesajlar
22
Tepkime puanı
0
Resmi bir devlet kurumu logosundan ziyade, Ak Parti'nin kurumsal parti renkleri kullanılarak derlenmiş oldukça basit bir çalışma. Zannedersem bu logonun seçilmesinde bu etki büyük faktör gösterdi neden dersek "Çevre ve Şehircilik" ile ilgili hiçbir simgesel ize rastlamadım. Tamamen 5 dakikada tasarlanmış bir logo imajı var kompozisyon ve bütünlükte..
 

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Katılım
17 Haz 2008
Mesajlar
7,974
Tepkime puanı
104
logo tasarımı kadar ne anlam ifade ettiği de çok önemli. hele bu anlam resmi bir kuruma atfediliyorsa bence 2 kat önem taşımaktadır. şahsen beğendim. tebrik ediyorum ve kutluyorum tasarımcıyı.

Bakanlığın açtığı logo yarışmasını Teknoloji-Tasarım öğretmeni anka kuşunu andıran logo ile kazandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın anka kuşunu andıran logosu üç renkli üç objeden oluşuyor. Logodaki turuncu renk şehirleri simgelerken, yeşil renk çevreyi, mavi renk ise gökyüzünü ve denizi temsil ediyor.

Başvurular arasından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı dört genel müdürlüğün de logosu belli olurken, diğer üç genel müdürlük için ödüle layık bir eser bulunamadı.

Teknoloji tasarım öğretmenimizi tebrik ediyorum. En azından ilgilenen biri kazanmış. Ha beğenebileceğimiz bir logomu tartışılır elbet.
 

sedader

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Katılım
29 Nis 2011
Mesajlar
48
Tepkime puanı
1
Kötülemek istemem ama bana emlak firmalarının matbaaya 50 liraya artvizitle beraber yaptırdığı sıradan logo gibi geldi.


50 liraya olsa yine iyi :) promosyon hazır kalıp çin işi bir çizim


bu nasıl logo buna logo avruplaı logo dermi
baska bi seyde adını getiremedim

milletin vergileriyle logo diye secicek bi sey yoksa bi üniversitenin grafik tasarım bolumune tasarlatsaydınız


daha düzgün logo secemeyen kurum nasıl kaliteli hizmet verecek
 

nortusman

🌱Yeni Üye🌱
Katılım
14 Ocak 2011
Mesajlar
5
Tepkime puanı
0
Kazanan arkadaşı kutluyorum
Diğer yandan yarışma sonucunun belirtilen tarihten 1 ay geç açıklanması biraz şüphe uyandırıyor.Üzücü ama bir gerçek ki bu tarz problemler neredeyse tüm bu tarz yarışmalarda yaşanmakta.Umarım seçim adaletli bir şekilde yapılmıştır.
 

hzrfn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Katılım
26 Ara 2010
Mesajlar
28
Tepkime puanı
0
Arkadaşlar bir yerde denk geldi paylaşayım dedim...
RotselaarLogo.png
 

graif

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Katılım
7 Ağu 2009
Mesajlar
41
Tepkime puanı
0
Arkadaşlar 3 bin TL ödül için fazla bile güzel bence...
Globalleşen kurumsal firmalar, süper diye adlandırdığımız logolar için yüzbinlerce dolar döküyor...
 

soan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Katılım
17 Mar 2011
Mesajlar
56
Tepkime puanı
0
gerçekten o kadarkötü mü ? ben beğendim siz nesini beğenmediniz?
 

hakhukuk

🌱Yeni Üye🌱
Katılım
3 Mar 2012
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
kötü bir tesadüf olsa gerek...

Firmada Karadenizde faaliyetlerini sürdürmekte olan bir şirket. Tasarımcımızda Rizeli...

Amacım bu logonun tasarımcısının yaptığı işi karalamak değil, elbet farkında olmadan birşeylerden esinlenmiş olabir ama yani bu kadar insan bu yarışmaları düzenleyenler tarafından enayi yerine konulmasın Birbirlerinden kopyala yapıştır yaptıkları şartnamelerle ne istediklerini kendilerininde bilmedikleri bu yarışmalar katılımcılarına enerji ve emek kaybından başka birşey kazandırmıyor.
[url]https://www.giresungundem.com/resimler/haber/MASRAFLAR%20Y%C4%B0%C4%9E%C4%B0T.jpg[/url]
 
Üst