Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

cinema 4d için yardım ltf

sultandagli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Selam arkadaşlar

hobi amaçlı photoshopla başladığım resim düzenleme efekt verme gif yapma derken iğice kendimi verdim bu işlere

geçen gün gezerken nette 4d yazıla gördüm cinema 4d diye bir programla yapıldını okudum ve ardından bu programın demo sunu indirdim

youtubeden bakarak yapmaya çalıştım fakat nedense programda sanki esikler vardı videoda dediği ikonlar düğmeler yoktu

ziden ricam bu konuda bana atacağım ilk adımı anlatmak bilgilerini paylaşmak isteyen arkadaşlardan bilgi almak

mesela ilk indirdiğim demoyu sileyimmi yada ne yapayım

ltf yardım

Benzer konular

sultandagli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
özel msj lara cvp veremiyorum ltf buradan yazarsanız minnettar kalırım

CMFERADOR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.500px.com
Bence o derslerin anlatıldığı program sürümü eskidir, büyük bir olay değil yani, eğer sağ üst panelden -Photoshop'ta olduğu gibi- "Standard" modunu seçersen orjinal haline döner, yeniden kurmana gerk yoktur büyük ihtimalle. Dersler içinse "Greyscalegorilla" adında harika bir site var, oradan çok şey öğrenebilirsin (takip edecek ingilizcen varsa) ve Vimeo'da da bir çok anlatım bulabilirsin.

sultandagli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cinema 4d 10.0 indirebileceğim sağlam bir link verebilirmisiniz

sultandagli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hocam 1.9 gb boyutunda cinema 10.0.0 sürümünü yukledim

lakin serial falan istiyor araştırdım sağlam bi kaynak bulamadım bi yardım edebilirmisin

sultandagli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Son düzenleme:

sultandagli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar bi yol gösterin yaw valla iğice sıkıldım sağı ara solu ara

ha eğer bilginiz yoksa bu demo hatasını

bana ful sorunsuz kurabileceğim bir link verirmisinz

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
C4D'de menüler özelleştirilebilir, bu sebeple videodaki görüntü ile sizdeki görüntü aynı olmayabilir dikkat etmeniz gereken hangi menü nerede bunu bulup uygulamanız gerekir ve bazı komutlar plug-in veya scripts ekledikleri için olmuş olabilir kullanılan komutun programda olup olmadığına plug-in kullanılıp kullanılmadığına bakmanız gerekir ...(Aynı versiyonu kullandığınızı farzederek)

(Bu da sizin konunuza yorum gülü-dikeni görelim hadi)

sultandagli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
her şeyi kontrol ettim bütün yer değişkliklerini menüyü her tık ına varana dek kontrol ettim

render den sonra sava as bölümünde tıkanıyor

senin dedğini gayet iyi anlıyorum ama dediğin gibi değil malesef 2tane program indirdim ikiside demo biri r10 diğeri r13

ve artı program açıldığında serial code istiyor

sen derdime çare bul sana zakkumuda söğüt ağacınıda

maksat görmesini bilmek illa gül aramak değil:)
https://img692.imageshack.us/img692/2734/adszygj.png

işte hata bu

CMFERADOR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.500px.com
kurulum işini halletim fkat bu seferde çalışmamı kayıt edemiyorum video lardaki derslerdeki herşeyi yapıyorum format falan

ama en son save as dediğimde şu uyarıyı veriyor

not available in demo version

2gündrü uğraş uğraş yapamayınca karnıma iğice ağrılar girmeye başladı :sweating:

Demo sürümünü indirdiğiniz için kaydederken sıkıntı yaratıyor/özellikleri kısıyor o yüzden böyle bir hata veriyor. Dediğim gibi 13. sürümünü yükleyin. Torrent sitelerinde mevcut, sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz.

sultandagli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ha deyin ki bana
sen sil herşeyi al sana sağlam çalıışır program ver linki indireyim:)

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Derdine çözüm olabilmek için izlediğin videoya ve pragramın ekran görüntüsüne ihtiyaç var. Sizin yok dediğiniz menü hangi menü sadece bir komut mu yoksa daha fazla komut mu eksik? bunlara bakmak gerekli diğer türlü söylediklerim tahmini olarak söylenebilir ancak. bende R13 yüklü durumda var R9 da kurabilirim videoyu ve hangi komutun eksik olduğunu söylersen R13'e göre kontrol edebilirim ...
(Maxon sitesinden demo versiyonunu indirebilirsin. Diğer türlü program paylaşımları bu sitede yasak)

sultandagli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Demo sürümünü indirdiğiniz için kaydederken sıkıntı yaratıyor/özellikleri kısıyor o yüzden böyle bir hata veriyor. Dediğim gibi 13. sürümünü yükleyin. Torrent sitelerinde mevcut, sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz.

dedğiniz gibi ettim 13 indirdim ama demo çıktı torentle indirdim ama tuhaf ya sanki net bazen kopuyo bazen geri geliyo

yani utorentten ndiremedim

bana önerebileceğin bir site bir link verebilirmisiniz

ben çok böyle şaşalı bişeyler yapmayacağım sadece 4d text

ve yaptığım text te kaydederken çok özelikli bişeyde yapmadım

CMFERADOR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.500px.com
dedğiniz gibi ettim 13 indirdim ama demo çıktı torentle indirdim ama tuhaf ya sanki net bazen kopuyo bazen geri geliyo

yani utorentten ndiremedim

bana önerebileceğin bir site bir link verebilirmisiniz

ben çok böyle şaşalı bişeyler yapmayacağım sadece 4d text

ve yaptığım text te kaydederken çok özelikli bişeyde yapmadım

sen bana e-mail adresini ver sna 13. sürümün serial numaralarını vereyim.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
@ işaretinden önce ve sonra boşluk bırakırsan veya yazıyla ED yazarsan sorun çıkmaz :D ...