Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

çizdiğim ilk yaratıkk kafası:))

hatice5231

🌱Yeni Üye🌱
ayyyy.jpg

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
ellerine sağlık hatice

biraz daha iyi çalışırsan daha iyi çalışmalar çıkartacaksın :artipuan:

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Ellerine sağlık. :) "İlk yaratık kafasına göre" güzel olmuş. Paylaşımlarının devamı dileğiyle. :artipuan:

ezells

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel olmuş biraz devekuşu kafasını andırdı bana eline sağlık...:D

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
BigBang Öncesi İlk Yaratıklardan Heralde :D
Organik Çalışmalara Sonra Bakmanı Tavsiye Ederim.. veya Sadece Onun Üzerinde Yoğunlaşmalısın. Kolay Gelsin.

katalizor

🌟Usta Tasarımcı🌟
Buna bir isim verecek misin ? :D Yeni başlamaya göre güzel .

baterist83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence çok başarılı... sonuçta daha yolun başındasın... ama görünen o ki sağlam adımlarla geliyosun... :) tasarımcılık adına yeni bir kazanç olacağın şimdiden belli arkadaşım... eline sağlık...

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel bir çalışma olmuş tebrikler
ama bir yaratığa göre fazla sevimli :p
emeğe saygı

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ya arkadaşlar neresi güzel olmuş bu kadar olumlu yorumlar ile resmi hazırlayan kişiye hiçbir ufuk açamazsınız. tamam emeğe saygı gösterelim ama biz böyle az emekle çok emeği birbirine karıştırır aynı kefeye koyarsak bu adaletsizlik olur.arkadaşımız bu işe yeni başladığı herhalinden belli.resim bir yaratık oluşturmak amacı ile başlanmamış.yapılan işlemler yerliyerince oluşmayınca böyle birşey ortaya çıkmış. olmuş bir canavar.yani aslı canavar değil.bunun bir canavar çalışması olarak bize sunulması doğru değil.''ben bir insan kafası modellemek istiyorum.ama daha bu kadar oluşturabiliyorum.şu hataları gidermem için ne yapmalıyım'' diye sorulsa imiş daha samimi olurdu diye düşünüyorum.slmlar

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
ya arkadaşlar neresi güzel olmuş bu kadar olumlu yorumlar ile resmi hazırlayan kişiye hiçbir ufuk açamazsınız. tamam emeğe saygı gösterelim ama biz böyle az emekle çok emeği birbirine karıştırır aynı kefeye koyarsak bu adaletsizlik olur.arkadaşımız bu işe yeni başladığı herhalinden belli.resim bir yaratık oluşturmak amacı ile başlanmamış.yapılan işlemler yerliyerince oluşmayınca böyle birşey ortaya çıkmış. olmuş bir canavar.yani aslı canavar değil.bunun bir canavar çalışması olarak bize sunulması doğru değil.''ben bir insan kafası modellemek istiyorum.ama daha bu kadar oluşturabiliyorum.şu hataları gidermem için ne yapmalıyım'' diye sorulsa imiş daha samimi olurdu diye düşünüyorum.slmlar

:alkis::alkis:

risenwing

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hakikaten yaratık olmuş yani.:rofl: Bol çalışmalar.