Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çizilmiş tasarımı kodlama - Türkiye Geneli

01batuhan01

🌱Yeni Üye🌱
Çizilmiş tasarımı kodlama

Aranan Şehir: Türkiye Geneli

Çalışma Şartları: Serbest çalışan (Freelancer)

İşle ilgili açıklama: Elimde çizilmiş tasarım var ama png formatında bunu nasıl koda döküp siteye tasarım halline getiririm ? iş için e mail atabilirsiniz.

E-posta: adana-atesi@hotmail.com

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
DİKKAT!
a8yXf.png
Alıntı Mesajın Faydaları |
9AsHZ.png
İlanızın Kapatılması |
Ko4Yw.png
E-ticaret Nedir?

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

ÖNEMLİ!
Sitemizde yayınlanan iş ilanlarını diğer sayfalarımızdan da takip edebilirsiniz.

01batuhan01

🌱Yeni Üye🌱
Site Tasarımı Yaptırmak istiyorum . - Türkiye Geneli

Site Tasarımı Yaptırmak istiyorum .

Aranan Şehir: Türkiye Geneli

Çalışma Şartları: Serbest çalışan (Freelancer)

İşle ilgili açıklama: Yeni açtığım şirket için web sitesi yaptırmak istiyorum.

Kafamda bir çalışma var.Yapıcak arkadaşlar mail atarsa anlaşıp işe başlıyabiliriz.

Bu işi yaptıktan sonra logo kartvizit vs. de yaptırılarcaktır

E-posta: alikeysan01@hotmail.com

bright

🌟Usta Tasarımcı🌟
ilanı veren kişi nin ödeme yapmak gibi bir niyeti yoktur beni ve bir arkadaşımızı mağdur bırakmıştır ilanla ilgilenenlere duyurulur

ilanı veren işveren ister bu ilanı bu sitede vermeye devam et ister başka bir sitede ver, zaten hangi sitedelerde ilan vereceğini ilan verdiğin siteleri de biliyorum bu uyarıyı yapmaya devam edicem, başkalarını da mağdur etmene izin vermiycem

futurist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilanı veren kişi nin ödeme yapmak gibi bir niyeti yoktur beni ve bir arkadaşımızı mağdur bırakmıştır ilanla ilgilenenlere duyurulur

ilanı veren işveren ister bu ilanı bu sitede vermeye devam et ister başka bir sitede ver, zaten hangi sitedelerde ilan vereceğini ilan verdiğin siteleri de biliyorum bu uyarıyı yapmaya devam edicem, başkalarını da mağdur etmene izin vermiycem

katılıyorum aynen. afiş tasarladım gönderdim. çok beğendim dedi. 2-3 hafta geçti. kullanacakmasınız dedim.Neyi anlamadım mesajı atmış. şahsen tamamen kendimi geliştirme amaçlıydı kızmadım şayet dediğiniz doğru. başka sitelere farklı isimle kaydolup aynı şeyi istiyor. ona yaptığım tasarımları arşiv olsun size burda yayınlayacağım..devianartta yayınladım zaten.

dogaozata1

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.dogaozata.com
Emeğin Karşılığı

Çalışmaya başlamadan önce belli bir yüzde olarak anlaştığınız fiyatı isteyin.
İşi iptal ederlerse komisyon olarak da elinizde kalır. Bitirince gerisini alırsınız. Mutlaka sözleşme yapın. Hatta onların da güvenini kazanmak için belli bir süre önerin. O süre aşıldığında ücret geri ödenecektir deyin. Böylece iki taraf da bir düzen sağlamış olur ve "...Müşteri beğenecekti de, yok efendim bu çok büyük bir proje bak şimdilik sen yap sonrasında neler gelecek şeklinde laubali yaklaşımların önüne de geçilmiş olur."
En azından hiç yerine, emeğinizin bir kısmını almış olursunuz. Öyle düşünün.
Herkes bu tarz bir iş politikası izlerse bize olan yaklaşımları "...iki tık, hah bunu benim yeğen de yapar, amaaan bu muymuş." yerine daha ciddi olacaktır.
Unutmayın biz onlara değil. Onlar bize muhtaç !