Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Coiffeur Dizayn kuaför açılışı için el ilanı

crazychild

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
dizaynelilan.jpg

logonsw.jpg

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
kompozisyon hoş
o yeni etiketi değişik durmuş sanki yeni bir ürün gibi.
"değişime hazır mısınız " da ise yazının şeklini değiştirmeni tavsiye ederim. bu efektler çok basit kalıyor. düz ama güzel bir font ile sündürmeden yazarsan daha hoş duracaktır.
Bir de mısınız ayrı yazılır ve ? sonunda yok. dizayn yazısı biraz zor okunuyor.
eline emeğine sağlık 2 renk olacak sanırım.

crazychild

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok teşekkür ederim baskı öncesi fikir almak istedim şablonla ilgili verdiğiniz bilgiler faydalı olacaktır uygulamaya hemen geçiyorum gözden kaçmış bir kaç şey var ayrı yazım soru işareti acele bir şekilde yapıp attım çalışmayı gece vakti :) şimdi düzeltiiyorum dediğiniz gibi logodada biraz değişiklik yapmaya karar verdim tavsiyeniz üzerine "değişime hazır mısınız " yazısının fontunuda değiştiriyorum evet dediğiniz gibi çalışmamız 2 renkli olacak çok teşekkür ederim bilgi ve tavsiye için birdahaki çalışmalarımda yorumunuzu görmek dileğiyle

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
çok teşekkür ederim baskı öncesi fikir almak istedim şablonla ilgili verdiğiniz bilgiler faydalı olacaktır uygulamaya hemen geçiyorum gözden kaçmış bir kaç şey var ayrı yazım soru işareti acele bir şekilde yapıp attım çalışmayı gece vakti :) şimdi düzeltiiyorum dediğiniz gibi logodada biraz değişiklik yapmaya karar verdim tavsiyeniz üzerine "değişime hazır mısınız " yazısının fontunuda değiştiriyorum evet dediğiniz gibi çalışmamız 2 renkli olacak çok teşekkür ederim bilgi ve tavsiye için birdahaki çalışmalarımda yorumunuzu görmek dileğiyle

estafirullah yardımcı olduysam ne mutlu bana