Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

concept tasarım

kukart

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.kukart.net
Çalışmayı buraya koymadan önce baya bi düşündüm burası yermi diye ama sitede tasarımla ilgili bi başlık göremedim en uygun başlık ilüstrasyondur diye düşündüm ...
neyse
çalışma eskiz çizimlerde dahil (grafik tablet kullanarak) acura nın concept bir modeli altlık olarak kullanılmış ve tamamıyle photoshopta hazırlamıştır... yer uygun olmasada yorumlarınızı bekli-yorum... "bu arada tasarım jantlar dışında tamamen bana aittir"

acuraNsX_new_comment_by_kukart.jpg

Benzer konular

Necaty

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tek kelime anlatır herhalde.
Harika...
İyi çalışmalar

mavieren

🌱Yeni Üye🌱
hocam harika olmus inş böle bi arabada sende olur

bol paylasimlar : )

UnKnOwNReaL

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mükemmel olmus elıne saglık
sorması ayıp hangı prog kullandın bu calısmada

otytaner

🏅Acemi Tasarımcı🏅
harika bi işçilik ama usta yanlış anlamada sadece merak bu arabanın kapısı nerde

komsars

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardeş arabanın eksik parçalrınıda tamamlarsan müthiş olmuş

grafikeray

🌱Yeni Üye🌱
Çalışmayı buraya koymadan önce baya bi düşündüm burası yermi diye ama sitede tasarımla ilgili bi başlık göremedim en uygun başlık ilüstrasyondur diye düşündüm ...
neyse
çalışma eskiz çizimlerde dahil (grafik tablet kullanarak) acura nın concept bir modeli altlık olarak kullanılmış ve tamamıyle photoshopta hazırlamıştır... yer uygun olmasada yorumlarınızı bekli-yorum... "bu arada tasarım jantlar dışında tamamen bana aittir"

acuraNsX_new_comment_by_kukart.jpg
Selamlar... Bu çalışmalar gerçekten sana aitse bu işten para kazanmanı sağlayabilirim.. Benimle irtibata geçersen bunları nerede ve nasıh değerlendireceğini anlatırım sana.. Eğer uğraşabilirsen bir yıl sonra bi yerde çalışmaya bile gerek duymazsın..
Eray Hacıosmanoğlu
************* Moral Medya

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
Lütfen telefon numarası vb.bilgileri özelden verelim...Belki bu tür çalışmalar yapan başka birileri önce davranacak sonra da kime niyet kime kısmet olacak..lütfen gerekli hassasiyeti gösterelim..

kukart

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.kukart.net
çalışmların devamı...

diğer çalışmalarımdan bir kaçı... ( bu çalışmalarda photoshop ortamında hazırlanmıştır)

lambo.jpg

devrimsuv.jpg

cou.jpg

artstl01.jpg

0303sketchs.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

taurusclk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tebrikler güzel çalışmalar emeğinize sağlık

ÖZDEMİR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok Harika Bir çalışma Olmuş Iyi çalışmalar

efograf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kesinlikle harika bi arakadaş daha böyle çalışmalarına paylaşmıştı onlarda çok hoştu çok iyi sonuç veriyo elden bilgisayara geçirmek emeğine bileğine sağlık kardeşim Allah yolunu açık etsin sende iş var :D

kukart

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.kukart.net
tebrikler güzel çalışmalar emeğinize sağlık

çok Harika Bir çalışma Olmuş Iyi çalışmalar

kesinlikle harika bi arakadaş daha böyle çalışmalarına paylaşmıştı onlarda çok hoştu çok iyi sonuç veriyo elden bilgisayara geçirmek emeğine bileğine sağlık kardeşim Allah yolunu açık etsin sende iş var :D

teşekkürler..
aslında hobi olarak yapıyorum Grafik mezunuyum, öğretmen olarak çalışıyorum, 8 yıldır... bunlara da hobi gözüyle bakıyorum ama paraya da çevirebileceğim işlere de hayır demiyorum, nadir de olsa...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
tebrik etmek değilde direk plaket vermek istiyorum..Gerçekten ustaca grafik tablet kullanarak sanırım bir çoğumuzu hadi lennnnnnnnnn diye geçtiğinin resmidir bu dostum ..tek kelımeyle bravo..