Error
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.
üçgeni çizip üzerine 2 kere tıkla çıkan yuvarlak görüntünün orta kısımdaki daireyi üçgenin dibine dogru indir şimdi üçgeni kenarından tutup manuel çevir 1 kere sonra ctrl+r yap tekrarlayarak çoğalt
MArcos Ellerine sağlık çok güzel bir anlatım olmuş
Onurkaradağlı Sanada Teşekkürler.
Peki elips tam yuvarlak değil ise. ???
onuda ben buldum diyim bari
blend i oluşturmadan önce döndürme merkezini nesnenin altına alıyorsunuz. sonra blend i oluşturuyorsunuz. blend i path a yerleştiriyorsunuz. rotate al object i işaretleyip blendimizin sıklığını ayalıyoruz. yerleştirdiği esnada çevirmleri hatalı oluyor. blend in ilk nesnesini ve son nesnesini elips e düzgün şekilde yerleştirince diğerleride düzgünce yerleşiyor.
Arkadaşlar cabalarınız için çok teşkkür ederim. Siz bir ışık yaktınız bende o sayede çözdüm çok saolun
onur çok agresif sin bu konuda 2 kere stü kapalı sitem vari fırça attın. bu kadar gergin olma oraya ne yaptımı anlatma sebebim sana yada marcos a akıl vermek yada öğretmeye kakarmış gibi ukalaık yapmak değil. formları takib eden kişiler için tamam buldum saol diyip kesip atmak yerine belki bilmeyen aynı sıkıntıyı yaşıyan olursa diye yazıldı. her yazılana her lafa bir fırça basayım modunda olma lütfen. he sen bunada bir fırça atarsın nasılsa
ilgilendiğin ve emek gösterdiğin için ayrıca çok teşekkür ederim.
Marcos sana gelince sen zaten kıralsın ne diyim. bu 2 oldu bir gün bir yerde denk gelirsek yemek borçluyumm sana
süper bi anlatım olmuş onur bey tşk......eline sağlık...