Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corel draw kaliteli jpeg yaratma sorunu

giatruss

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar slm corel draw 12 de yapmış olduğum mimari çizim çalışmasını export edip JPEG formatına çevirmek istiyorum fakat her denememde çalışma çok silik çıkıyor. PDF de sonuç çok iyi oluyor ama jpeg e geçince aynı görüntü kalitesini elde edemiyorum yakın bir tarihte bu çalışmayı sunmam lazım daha kaliteli bir görüntü için ne yapmam lazım arkadaşlar şimdiden çok teşekkür ederim

Benzer konular

giatruss

🌱Yeni Üye🌱
jpeg yapmaya çalışıyorum fakat görüntü çok kalitesiz pdf üzerinden jpeg yapmaya çalıştığım zaman da gene görüntü kalitesi kötü oluyor

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
Export ederken çıkan pencerenin önizlemesini koyabilir misin buraya ? yada dpi ayarını yüksek tut sorun olmaz diye biliyorum.

giatruss

🌱Yeni Üye🌱
santimetre için dpi ayarlarını 320 olarak ayarladım ama gene olmadı export ederken çıkan pencerenin öz izlemesini nasıl kayarım bilmiyorum açıkçası ilk defa forum üzerinden iletişim kuruyorum acemiliğimin kusuruna bakmayın lütfen :C

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
Şimdi o pencerenin önizlemesi için resmi herhangi bir resim yükleme sitesine yükleyin. Ordaki linki mesaj yazdığınız bölümde üst kısmda olan mavi minik bi kutucuk var ona tıklarsanız linki kopyalayıp tamam derseniz eğer yüklemiş olursunuz. Umarım anlatabildim. Daha yüksek yapın dpi ayarını, normalde o ayarda sorun olmaması lazım. Başkada aklıma bişey gelmedi, malesef.

giatruss

🌱Yeni Üye🌱
dpi özelliklerini 420 ye kadar çıkardım ama geni hiç bir değişiklik olmadı kalitede

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
430.png

Normalde bende bu şekilde belki işine yarar diye ekledim. Kolay gelsin.

giatruss

🌱Yeni Üye🌱
1025.jpg

dediğim gibi gerekli değerleri çok yüksek tuttuğum halde hiç bir değişim olmadı bu arada ilgilendiğin için çok teşekkür ederim

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
1. olarak cm değil mm cinsinden export edin
2. çalışmanız cmyk ise ona göre rgb ise ona göre export edin
3. eğer ki hala sorunum var diyorsanız export sonucunuda sitemize eklerseniz sorunun sebep olduğu noktayı bulmaya çalışalım iyi çalışmalar...

giatruss

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle yardımın için teşekkürler şimdi normalde çalıştığım sayfa A0 formatında bu sayfa formatını değiştirdiğimde fotoğrafın netliği daha iyi çıkmaya başlıyor ama hala iş görecek kadar hatlar net değil sorun sayfa formatı ile alakalı değildir umarım

Son düzenleme: