öncelikle konu başlığı için özür dilerim yeni olduğum için ilk darbeyi burdan yedim sanırımkonuyu corel başlığı altına açtığımı düşünmüştüm yanlış olduysa onun içinde özür dilerim
![]()
https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84
Bir seferlik konu başlığınız tarafımca değişitirilmiştir bir dahaki sefere yukarda da belirttiğimiz gibi konu kapatılacaktır. Lütfen dikkatli olun.
İyi Forumlar
alışkanlık olmuşne kadar kızsada haklı çok önemli aslında belirttiği nokta
corel ile sadece renklerle oynıyarak kediyi 3 boyutlu yapabilirsem o kadar çizmeye gerek yok demektir ancak benim işim vektörel olduğu için her detayı vektörel olarak göstermek zorundayım işimde de kullanmak amaçlı olarak bu çizim bir yol kat etmek amacı ile paylaştımsadece renkler işimi görmüyor örneğin yazıyı blend ile yaptım böylelikle her renk vektörel olark gösterilmiş oldu kedi içinde sadece interactive extrude tool u kullandım çünkü onu imalatda sadece tek renk gölge vererek geçeceğim ki orjinali o nedenle farklı ve buraya eklemedim çünkü işimiz biraz çalınmaya müsait ..
bu konu çok çok saçma olmuş..
konuyu çarpıtmışsınız..
siz bu konuyu soru sormak için açmamışsınız. ama 3. boyut nerede denilince soru sormuşsunuz..
konunuzun tekrar taşınması gerek sanırım..
konunuzla ilgili bölüm "Corel Draw Soru ve Sorunlarınız"
burasıdır...
çalınmaya müsait konusuna gelince..
hassas bir konu..
çalınmasından şüphelendiğiniz çalışmalarınızın üstüne grafikerler.netin logosunu eklerseniz çalsalar da kullanamazlar. ki acemice yapılmış 3. boyutu bile olmayan bir çalışmayı kimsenin çalabileceğini düşünmüyorum..
bizler burda çalışmalarımızı yüklüyoruz. çok daha iyi çalışmalar yapan arkadaşlar var ve çalışmam çalınır diye anlamamızı zorlaştıracak şekilde yükleme yapmıyorlar..
bence önerileri dikkate almalısınız.
daha iyi çalışmalarınızı görmek isteriz..
ne kadar iyi açıklama yaparsanız yanlış anlaşılma olasılığı o kadar azalır..
"3 boyut çalıştım bir miktar üzerine orjinali farklıdır " ne demek acaba ? ve nerde 3 boyut?
sadece gradient verilmiş bir çalışma bu..
hangi programda yaptınız? corel draw konusunun altına açmışsınız..
ve türkçe de "nsl" diye bir kelime yoktur. lütfen türkçeye dikkat edin..
hem can sıkıntısı deyip hem de uğraştıran bir iş oldu demişsiniz. uğraşma aşamalarınızı anlatırmısınız?
ve orjinali görebilirmiyiz?