Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel X3 - Ekrandaki Görüntü Kayboluyor

bilinmezmen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar,

Bazı sistemlere kurduğum Corel X3'de çalışırken F3 seçeneğini kullandığımda, zaman zaman ekrandaki tüm materyaller kayboluyor. Aslında materyaller orda, Ctrl + A, ile veya OK tools'daki Oku ike kez tıkladığımda tüm materyalerin seçildiği belli oluyor. Rengini değiştirsemde arka planda işlemi yapıyor ancak, ekranda göstermiyor.

Dosyayı kaydedip çıktığım, programı yeniden açtığımda yeni düzenlemeler dahil hepsini görüyorum. Bu yüzden programı zaman zaman açıp kapama yapmam gerekiyor.

Bu sorun neden kaynaklanıyor.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Benzer konular

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
ctrl + W ile reflesh yaptığınızda düzeliyor mu?

Grafipixel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
corelde bu tarz sorunlar programdan değil donanımsal özelliklerden kaynaklanır. iyi bir bilgisayar ile çalışmıyorsanız çok karmaşık detaylara sahip çalışmalardada küçük çizgileri yada şekilleri iyice yaklaşmadan göremezsiniz.uzaktan baktığınızda eksik gibi görünür ama aslında ordadırlar yaklaşınca görürsünüz bu sorunda aynı konudan kaynaklanıyor tahminimce. monitörün tazeleme hızıyla alakalı bir durum.

bilinmezmen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ctrl + W 'yi deniyeceğim.. ancak şimdi durduk yerde aynı hatayı vermemeye başladı.

CTRL + W kontrolünden sonra durumu yazacağım.

Ancak donanımsal bir problem olduğunu bende düşünüyorum.

Ekran kartı problemi gibi. vs.

Ama detayları sizinle paylaşacağım.

Daha önce aynı sorunu yaşamış arkadaşlar varsa, ben hatayı yeniden deneyene kadar, konuyu okuyanlardan tecrübelerinide bekliyorum...

mr.tar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
View den normal yada drafti secerseniz daha rahat calisirsiniz sanirim,, buyuk olasilikla grafik karti yada ram lerin yetersiz (oz. 400mhz ve alti) olmasindan kaynaklaniyor olabilir.kolay gelsin